Şimdi Ara

Plaka alabilmek için araç sahibi olmak şart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bu sorunun yanıtını merak ediyorum Emniyetin sitesinde kimlik istendiği yazıyor sadece. Yani mesela hoşumuza giden bir plaka görürsek yedeğe atabilir miyiz bi tane

• Guncel
  • Yatırım mı yapacaksınız?
  • Yo yatirim icin degil arada hosuma giden plakalar oluyor bi tane alaym diyorum. Tabi mumkunse boyle birsey:)
  • Araba olmadan aracı nasıl tescil edip plaka alacaksınız ?
    Ben duvara asacağım diye plaka isterseniz emniyette pek hoş karşılamayabilirler.
  • Ucuz ve vergisi olmayan bi motosikletle plaka alınıp ilerde alınacak araba için saklanabilir. Daha sonra motoru hurdaya çıkartıp, plakayı araca aktarma denenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Araba olmadan aracı nasıl tescil edip plaka alacaksınız ?
    Ben duvara asacağım diye plaka isterseniz emniyette pek hoş karşılamayabilirler.

Sitede arac ruhsati vs gibi bir belge istenmiyor ki. Sadece kimlik isteniyor. Ve eger burdan tatmin edici bir sonuc cikmazsa gidip soracagm yolum o tarafa dustugunde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefonla sorun bize cevabını bildirin merakla bekliyorum.
  • Harbiden değişik bir konu merak ettim bende cevabı bekliyorum. Birde aracımı satarken 0 km alıcağım araca plakamı alabilirmiyim? Yalnız plakanın orta harfi bizim belediyenin verdiği plakadan farklı yani başka bir ilçeye tekabül ediyor...........
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

Harbiden değişik bir konu merak ettim bende cevabı bekliyorum. Birde aracımı satarken 0 km alıcağım araca plakamı alabilirmiyim? Yalnız plakanın orta harfi bizim belediyenin verdiği plakadan farklı yani başka bir ilçeye tekabül ediyor...........

İkamet ettiğin adresin plaka kodunu alabilirsin.
    Kimlikle plaka alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.

quote:

Orijinalden alıntı: smg05

Harbiden değişik bir konu merak ettim bende cevabı bekliyorum. Birde aracımı satarken 0 km alıcağım araca plakamı alabilirmiyim? Yalnız plakanın orta harfi bizim belediyenin verdiği plakadan farklı yani başka bir ilçeye tekabül ediyor...........

İkamet ettiğin adresin plaka kodunu alabilirsin.
    Kimlikle plaka alınmaz.

Kimlikle plaka alıcak kişi ben değilim.
    Benim merak ettiğim aracımı satarken eski plakamı yeni aracıma geçirebilirmiyim ve plakam şu an ilçemizde dağılılan plaka koduyla uyuşmuyor.......
  • Ben üstteki arkadaş için yazdım onu Eski plakanı yeni aracına geçirebilmen için plaka kodunun bağlı olduğu ilçede ikametin olması lazım.Bi oyun çevirebilirsen arada alabilirsin
  • Konuyu tam okumadım ama geçen gün bende merak ettim ve araştırdım.

Eğer ki ileride arabaya takmayacaksanız o plakayı plakacılarda çiftini 40 50 liraya basıyorlar. bende düşünüyorum afilli bir plaka yaptırıp duvara asmayı ama araca takacaksanız sıkıntı olabilir.
  • al bi özel plaka ne istiyosan yaz.
  • plaka yenileme ve plaka çıkarma için araç şart çünkü plakayı sana neden versin malum takılacak biryer lazım biri değil )))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.