Şimdi Ara

Plaka ampulünü değişirken kısa devre (Yardım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Golf

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kullanım kitapçığında yazar yerleri. Sigorta dediğin beş on liradır en fazla. Açıp baksaydın, 30 dakikanı bilemedin bir saatini alırdı. Geçmiş olsun. Fena öpmüş ustamız. Soket + sigorta parça maliyeti 50-60 lirayı geçmez. 100 de işçilik alsa 150 lira işin hakkıdır. Daha fazlası ayıptır günahtır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt

Kendin değiştirebilirsin, niye ustaya gidiyorsun ki? 200 TL den aşağı herhangi bir işi sanayide kimse yapmaz çoğu şehirde, sanayiye uğramadığın belli bir süredir.

İki sn sök tak olan sigorta olmadığı belli arkadaşın yazmasından, en az 30 dk uğraştıran bir iş olmasa kimse almaz zaten o kadar para. Araçlardaki tüm sigortalar öyle iki sn de ulaşabileceğin yerlerde değil. Belli ki bu araçtaki sigortada öyle bir yerde veya tamamen yanmış çıkartılması zor onun için uğraşmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 8 Eylül 2024; 23:0:52 >
  • Bu tarz işlerdeki yaklaşımım "Çok bir şey değil abi at bir 100 200 lira" denmesidir. Zaten sende 150 200 lira verirsin. Ama böyle basit şeyler için absürt oluyor biraz.

Bende 5 yıl önce ilk aracımı aldığımda seramik kaplama motor yıkama vs yaptırmıştım. Angut yıkamacı bujilerin oraya fazla sıktığı için solisyonu tekleme yaptı. Bende korktum araçta bir şey var diye sözde tanıdık refaransı ile bir ustaya gittim. Araca yaptığı uygulama %78 azot, %21 azot içeren bir uygulama yapıp 100 liramı almıştı. (Bildiğiniz kompresörden hava üfledi.)

• tenekekutu kullanıcısına yanıt
    İnan evimde lift olsa sanayinin kapısından geçmem.
    Plaka ampulünü değişirken kısa devre (Yardım)

şunu değiştirmek için hangi sigortanın yandığını bilmek gerekmez açar bulursun zaten. 30 dakika uğraştığı sis farı soketidir ona aldığı paraya bir şey demedim zaten farkındaysan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Buradan bir sigorta değiştirmeye para bile alınmaz at birşey der geçersin

Daha dün değiştirdim klima sigortasını. Borcun yok deyip yolladım. Sigorta değişmeye para alınmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Sen inisiyatif alarak bana göre doğru olanı yapmışsın. Adam bir daha başı sıkıştığında bir problemde sana gelecek. 300₺ alan adamın da kapısından geçmez şu saatten sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.