Şimdi Ara

Plaka ampulünü değişirken kısa devre (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim arabada plaka aydınlatma ampullerinin biri az yanıyordu. Ben de yenisini aldım. Şeytan da gece gece dürttü, “gidip değiştireceğim” dedim. Az önce park lambaları açıkken ampulün bulunduğu yeri söktüm. Tam kontrol kalemi ile ampulü sökerken, birden ampul söndü sanırım sigortayı attırdım kısa devre yapıp.

Şu anda ampuller sağlam olmasına rağmen yanmıyor. Ayrıca sağ park ve stop lambası da yanmıyor. Başka bir sorun bulamadım. Sizce sadece ampulün bulunduğu sigortaya mı zarar verdim, yoksa daha büyük bir sorun olabilir mi? Gece gece canım gerçekten çok sıkıldı yardımlarınızı bekliyorum

• Sigortayı değiştirde öyle sor bari
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    7.5 amper bıçak sigortaya bağlıymış bunlar bi de sadece plaka aydınlatması ile uğraştım başka bir yere zarar vermemişimdir umarım hocam ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gainzzz34 -- 5 Ağustos 2024; 23:16:52 >
  • gainzzz34 kullanıcısına yanıt
    Yaw sigortayı değiştirsene sen bi
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Yarın oto elektrikçiye uğrayacağım hocam
  • sigorta kutusunda her birinden 1 yedek vardır. rahat uyumak istiyorsanız sigorta kutusu şablonundan sigortayı bulup değiştirin:)
    Btl Otomotiv Araba Sigorta Seti 10'lu Mini Bıçak Sigorta Araba Bıçak Sigortası 10 Adet Bıçak Sigorta
    https://app.hb.biz/s3RMQUxNA8Cn

Şöyle bir şey aracınızda her zaman bulunsun. Yolda belde lazım olur. Ustalar öper adamı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kamyonlarkavuntaşır kullanıcısına yanıt
    Hocam kendim pek anlamam bi de yanan sigorta motor kısmında kalıyor orayı da elleyip kurcalayıp daha çok zarar vermek istemiyorum yarına kalsa sorun olur mu acaba bi de elektrikçiler bu değişim için çok ücret ister mi
  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt
    Hocam elektrikçi ne kadara yapar sizce bu ufak değişimi
    100-200₺ alır yine
  • Macun
  • sigortayı yaktıktan 2 gün sonra değiştirdim 600 lira verdim herhangi bir sorun yok

600 tl ne ücreti tam olarak ?

Sigorta dediğiniz 10 tl bile etmezde ondan merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 6 Eylül 2024; 23:43:28 >
  • motograter M kullanıcısına yanıt
    Hocam 300 sigortayı değişmek için verdim daha doğrusu. 300 de sis farının biri yanmıyordu soketini değiştirdik ona saydı
    sağlam öpmüşler sizi
  • Tanımadığım için aşağıdaki cevap konu sahibine değil

------------------------------------------------

Sürekli aynı ustaya gitmiyorsan alır, almazsan sanki kıymet mi bilinecek?

Kapı müşterisi dediğimiz yani sürekli sana gelmeyen kişiye 1500 TL komple otomatik şanzıman yağı, fren hidroliği kdv dahil işcilik değiştiriyorsun ( parça fiyatı hariç ) aracı da bir de yıkatıyorsun yine pahalı diye sosyal medyada yazıyor müşteri. Bunu gören ustada madem adım çıkacak en azından hakkı ile çıksın diyor, 3 bin TL işciliği yazıp geçiyor bir daha ki sefere.

@AirSupport

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 7 Eylül 2024; 1:20:54 >
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Bir sigorta değiştirmeye 300₺ almış adam sen neyden bahsediyorsun ya. Geldi sanayide kan emikleyen usta
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Hocam sigorta motor kaputunun altındaydı bi yarım saat uğraştı adam yine de çok mu 300
  • 300 TL falan öpmüş çok sayılmaz, kufredin geçin,
    aracınızın modeli nedir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.