Şimdi Ara

Plaka'dan Ceza Yedim! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
6.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cormen

Nerde mevcut? Örnek; 34 plaka fontuyla 06 plaka fontu aynı mı? Aynı diyorsan git bir göz doktoruna görün...
    Plaka basmaya yetkili kurumun kullandigi font gecerlidir. Aksi durumlar cezaya tabi. İlla zorlama is yapacaksaniz cezayida yersiniz.

www.tuvturk.com.tr
    Plaka Yönetmeliği Hakkında
    https://www.tuvturk.com.tr/plaka-yonetmeligi-hakkinda.aspx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılan Serdar

Ben de konuyu değiştirecetim özür dilerim ama nasi 1.4 TSI gibi yakıyor hocam , dizel mi aracınız ? 1.4 multiair tct ben de bayağı yakıyor çünkü :)

Alıntıları Göster
    Fabrika verilerine yakın değer yakalayabiliyorum ben Ankara'da. 8 litre civarında dolanıyor. Şu anda son 100 km'nin ortalaması mesela 6.4 ama sürekli trafiksiz zamanda kullandım son zamanlarda.
  • Konudaki cevaplardan ve çevremden biraz soruşturduğum kadarıyla hiç itiraz ile uğraşmadan paşa paşa kareyi takmak en mantıklısı olacak gibi duruyor. İtirazdan sonra bilirkişi raporuyla daha fazla masraf çıkabilir çünkü.
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Kim zorlama iş yapacakmış? Ben dha plakaların fontları bile standart değil diyorum sen ne diyorsun? Anlamadığın şeylere cevap verme bari. BLOK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 27 Ekim 2019; 12:53:57 >
  • O.R.A.C.L.E O kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim. 3 sayfa yorumu boşuna okudum. Açıklayıcı bi yorum olmuş.Anlamak istemeyen yine anlamayacaktır ama olsun. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McRae555 kullanıcısına yanıt
    hee yasin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.