Şimdi Ara

Plaka'dan Ceza Yedim! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
6.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Moueson

Bu mesaj silindi.
    Forumun 15 yıllık üyesiyim senin kadar gereksiz bir üye görmedim. Database serverlarında veri çöplüğü bütün yazdıkların, başka hiçbir şey değil. Onca şikayete ve insanların rahatsızlığına rağmen senin bu bölümde trollük yapmana göz yumanlara da helal olsun.
  • plaka çok güzelmiş maşallah.

ben olsam itiraz ederdim.
  • Diablo kullanıcısına yanıt
    Allah ıslah etsin sizi ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McRae555

Zamanla trim sesi olabilir özellikle özensiz kullanılmış araçlarda, benimki 2012 model 82 bin kmde çukurlara vs aşırı dikkat etmeme rağmen bende de biraz bozuk yolda cam tavandan ses gelmeye başladı yeni yeni ancak çok rahatsız etmiyor. İçinde kapı gözleri hariç telefon koyacak yer yok. :) Pek ergonomik değil, yenilerinde ekran var ancak o da pek tatmin edici değil. Malzeme kalitesi orta düzeyde. Renault gibi markalardan iyidir yine ama daha iyi olabilirdi.

Alıntıları Göster
    Ses olayına üzüldüm hocam

• Şoförler federasyonunun verdiği kararin bağlayıcılığı veya geçerliliği bulunmuyor. Trafik yönetmeliklerini gozden geçir hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karelere birşey demiyorlar galiba. Bu tarz araçlarda genellikle bende kare şekilde görüyorum ön tarafta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydonose13

hocam üzerinde mühür bulunuyor demişsiniz gerçi ama bu plakayı şoförler odası mı bastı? daha önce hiç görmedim bu boyutlarda plaka.
    Hayır şoförler odasından alınma değil, ben kendim sipariş verip aldım dışarıdan. Başka Alfa'larda, Maserati'lerde veya nadiren de olsa Lancia'larda görebilirsiniz. Italya'nın plaka boyutu böyle olduğu için tamponlarındaki yeri de buna göre ayarlıyorlar çoğunlukla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabaci_takimi

Gecmis olsun, kesinlikle odemeyi yaptiktan sonra itirazinizi da yapin, kaybedecek bir seyiniz yok, itiraza da daha fazla ceza yazilacak degildir galiba. Durust olmak gerekirse, plakaniz, fontlari ve bosluklarindaki bozulmalar sebebiyle, otomatik sistemlerce okumasi zor hale gelmis olabilir, bu acidan ilk okurken cezayi hakli bulmustum. Ama, kopyaladginiz madde, uygulamanizi hakli cikariyor.

Polis cahil midir bilinmez ama despotlastiklari kesin, sizin basiniza gelen, bu despotlugun en hafifi. Ayrica, butce acigini, ulke icinden kapatabilmek (!) icin, onlara her gun falanca miktar ceza yazmalari yonunde hedef veriliyordur kesin.
    Çok haklısınız. İtiraz konusunda ise, eğer ki bir kılıfını bulup beni haksız çıkarırlarsa dava masraflarının da üstüme yıkılması olası diye düşünüyorum. O yüzden giden parayı geri alalım derken eldekinden de olmak istemediğim için kararsızım.

• quote:

Orijinalden alıntı: barca1899

Arkadaki plaka nasıl hocam
    Arka tarafta normal boy plaka var.

Plaka'dan Ceza Yedim!
  • Dediğiniz madde yoruma açık bence şikayet edebilirsiniz ama uğraştırır. Vereceğiniz para, alacağınız para bir düşünün ama bence değmez.
  • McRae555 kullanıcısına yanıt
    hadi be oradan arabanı övecen diye hemen renault a laf çakma megane 4 ün iç kısmı doblo direksiyonlu linea trim li guiletta dan katbekat daha kalitelidir git araştır hala renault u symbol den ibaret sanıyorsunuz guiletta dıştan güzel olsada içi egea seviyesinde
  • Bu ufak plakayı nerde bastırdınız ? Bence şoförler odasında bastırdıysanız sorun olmamalı sonuçta resmi. Ama başka yerde bastırdıysanız bence yasal değil.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Tabi tabi kesin öyledir. Hadi ordan herkes bilir birçok polisin haksızlık yaptığını veya rüşvet aldığını. Hani desenki senin suçun vardır vs. tamam diyeceğim. Kesin polis haklıymış.

Biz bir keresinde çevirmeye girdik polis dediki dedeme ehliyet ruhsatı hazırla geliyorum. Dedem de kemerini çıkardı. Elini cebine sokup ehliyeti çıkardı. Polis gelmiş diyor ki neden kemerini takmıyorsun ceza yazacağım. Al işte saçmalığı.

• abi çok iyi plaka da giu neden ceza kesiyorlar ne zararı var

• Boşuna itiraz edip yorulmayın, paylaştığınız yönetmelikte açıkça plaka basımında yetkili tek mercinin Şoförler Odası olduğu yazar. Plakalarda bulunan damga makinesi de keza sadece Şoförler Odasında kilit altındaki bir odada bulundurulur, bahsettiğiniz maddede açıkça belirtmese de, ilaret ettiği "küçük plaka" kare olarak bildiğimiz plakadır. Şu an trafikte elektronik bir geçiş sürecindeyiz, plaka ile alakalı baskılar da bu yüzden. Radar sandığımız o kameraların çoğu PTS sistemidir, bu cihazlar da sadece standart tip plakaları okuyor.

Siz bir vatandaş olarak yönetmelikteki boşlukta şansınızı denemişsiniz, tutnamış. Fakat hakaret içerikli cümleler kurmanız hoş değil. Kontrol mekanizması kırıldığı an kaos başlar.

• McRae555 kullanıcısına yanıt
    Itiraz derken, dava acma yoluyla degil de, sistemsel, "Bize ulasin" gibi bir yontemle, email vs ile itiraz edilebilecegini dusunmustum, ama malesef sizin tahmininiz dogru gibi: Sadece Sulh Ceza Mahkemesi yoluyla yapilabiliyor gibi gorunuyor: Trafik Cezasina Itiraz

Bu durumda ne yazik ki sizin tahmininiz yuksek ihitmalle basiniza gelir gibi. Cok sinir bozucu, kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Gayet iyi anladığımı düşünüyorum . Polis ceza yazmışsa kesin ortada bir kuralsizlik vardır. Siz polisligi ne sanıyorsunuz kafalarına göre ceza yazamazlar.

Alıntıları Göster
    Cam tavanlı arabayı durdurup tavanı neden sıyah ruhsatta tek renk beyaz yazıyor siyah beyaz yazmıyor diye ceza yazan var.
    Subaru - Evoların orjınal kanatlarına bunlar yasak dıye ceza yazanlarda mevcut.

Konuya zıt gitmek ve yazdığın ilk mesajını desteklemek için saçmalama. Gerçi senden saçmalama diyerek çok şey istiyoruz farkındayız ama bizide mazur gör ilk defa bukadar boş insana denk geldik, insan az düşünerek yazar

• O madde motosiklet için.

• geçmiş olsun

trafikte artık af yok itiraz etmeyin bence

mühürlü kare veya uzun plakayı takın gitsin bir sürü para harcayıp geri alamamak çokca mümkün

kendinizce bir yöntem bulup anlayış beklemek bu toplumda kabul görmüyor malesef

kolluk kuvveti görevini yapmış..

cahil vs sıfatları haketmiyor kanun neyse onu uygulamış
  • Küçük plakadan kasıt motorsikletlerdeki plakalardan. Kafanıza göre plaka küçültemezsiniz. 2 çeşit plaka var. Standart ve küçük

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.