Şimdi Ara

plaka değişikliğinde kasko farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • otomobilimin 35 plakasını 60 a çevirdim,tabikide izmir plakayla tokat plaka farklı olacagından benim kaskodan vede trafik sigortasından alacagım olur heralde degilmi,axa oyak sigortamı ING bank yaptı,onlara plaka degişikliğini bildirdim,poliçeleri yeniden düzenlediler ama bana fark verilmedi,sonradan mı verirler acaba,taksitli borcum kalmadı vede kasko bitimine 2 ay daha var,yoksa kasko bitiminde mi verecekler,ben kredi kartıyla taksit yapmıştım,gene kartamı yansır acaba,açıkcası ordaki görevlide bilmiyor ve çok oyalandım ING bank den yaptırdığıma pişman oldum,fiyat farkı fazla olmayabilir ama merak ettim,

• İyi akşamlar,

Öncelikle en büyük yarama parmak bastığınız için bişeyler yazmak zorunda hissettim kendimi. Bankacı bankacılık yapsın, sigortacı da sigortacılık. Eğer bir acenteden yaptırmış olsaydınız, plaka değişiminden kaynaklanan farklar nakit veya kk na iade şeklinde anında yapılır, doyurucu bilgi verilirdi. Siz de ikilem içinde kalmazdınız.
    Ama bunu bile iyi bir gelişme olarak kabul edip, yenileme döneminde saygın acente arkadaşlarımdan biriyle çalışmanız umudunu taşıdığımı belirtip iyi akşamlar dilerim.

saygılarımla,

www.limonsigorta.com
  • keşke bir acenteden yapabilseydim,biraz arkadaş ayagına ve de aceleye geldi,yoksa ne işim olur bankada kaskoyla,o kadar acente varken,yanlız şimdi bankadan alacagımı istemem gerekir mi,onlardan bir ses soluk yok,onlara gelince alacaklarını faiziyle almasını biliyorlar,yardımcı olursanız sevinirim,yoksa bu iş uzun sürerde çok daha sonraları mı verirler acaba,teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.