Şimdi Ara

Plakamda başkasına ait eski mtv borcu görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene sonunda ikinci el bir araç aldım ve alırken çıkma bir plaka seçmiştim. Şimdi plakadan mtv sorgulattığımda 2018 yılına ait ödenmemiş mtv borcu görünüyor ama isim olarak farklı biri çıkıyor. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu, ben bu aracı satmak istediğimde bana sorun çıkarır mı?

• Plakaya ait MTV borcu varsa ödemeden aracı satmak etik olmaz. Mahkeme ile uğraşmayın odeyin gitsin kafanız rahat eder.
  • hicbirsey olmaz o borcta kimin ismi gorunuyorsa borc onundur basima geldi ordan biliyorum rahat olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Plakaya ait MTV borcu varsa ödemeden aracı satmak etik olmaz. Mahkeme ile uğraşmayın odeyin gitsin kafanız rahat eder.
    Borç varsa zaten satış yapılamaz ki. Bu arkadaşın bahsettiği olay, aldığı plakanın eski sahibine ait olan bir borç.

Bankadan vs plaka ile sorgulandığında çıkabilir ancak bu borç size ait değil, sorun yaşamazsınız. MTV-Trafik cezası vs gibi borçlar araç sahibinindir plakanın değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onyargisiz

hicbirsey olmaz o borcta kimin ismi gorunuyorsa borc onundur basima geldi ordan biliyorum rahat olun
    Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Geriye dönük baktığımda 2014'den beri borç varmış 5-6 bin olmuş toplamda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.