Şimdi Ara

Plakamı değiştiremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 kaç yıl önce bulunduğum şehre taşındım ama aracın plakası önceki bulunduğum şehre kayıtlıydı, sorun olmaz değiştirmeye gerek yok falan dediler,
    gerçektende şu ana kadar her hangi bir sorunla karşılaşmadım ancak bir kaç defa (samsunumuzun güzide şoförleri) gerek park yerine giderken, gerek kırmızı da dururken ve kalkışlarda ya da seyir halinde bizi yabancı olarak algılayıp taciz ediyor,örneğin şehir içinde normal hızım olan 50 ile giderken arkamdaki sürekli klakson çalıyor yabancıyız ya güya yabancı şoförler şehri tanımaz ya, o hesap,
    ya da kırmızıda beklerken sarı yandığı anda arkadan acı acı klaksona basıp arabanın gazına köklemeler v.s.
    iyice bunalmaya başladım artık ...
    Tabi Dürüst şoförlere lafım yok bu maganda kesimi belkide binde 1 ama denk geliyor işte...
    Neyse gelelim mevzumuza; en iyisi gidip plakayı bulunduğum şehre uydurayımda şu şehir magandalarının tacizinden kurtulayım dedik, fakat emniyete plakayı değiştirmek için müracat ettiğimde bana taşındığım andan itibaren 3 ay içinde müracat etmem gerektiğini süre geçtiği için artık plakayı değiştiremeyeceğim söylendi.
    bu doğrumu? yokmu bunun bir hal çaresi kardeşler.

• Aracı eşinize satış yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Aracı eşinize satış yapın.

Guzel fikir,
    hiç aklıma gelmemişti,
    boylece devir yaparken mecburen plaka değişecek
    Evet bunu yapayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Aracı eşinize satış yapın.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.