Şimdi Ara

PlakÇalar (Pikap) Alıcam. Yardım Edin Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben ofisime bir plakçalar almak istiyorum. Ama iyi bir ses versinde istiyorum. Bu konuda hiçbir bilgim yok. Sadece plakçalarların daha net ses verdiklerini duymuştum. Bende özendim ofisime almak istiyorum. İstediğim çok net güzel ve dip bas veren hoş birsey olması.

• sadece pikap (plak çalar) dan ses elde edemezsiniz! ona uygun bi amfiye giriş alarak o amfiye uygun hopalörlere çıkış vererek duyabilirsiniz. size tavsiyem eski compenent sistemleri almanız kendisinden amfi plak ve radiolu nostaljik şık aletlerdir
  • Hocam plak hakkında bilgi sahip olmak için stereo mecmua net sayfasından faydalanabilirsin.
  • arkadaşlar selam nostaljiyi müzikte arayan arkadaşlarım için iyi bir tavsiyem olucak.cihangirde oturan pikap ustası mario abiden 6-7 ay önce pikap aldım. alana kadar da inanın aramadığım site bakmadığım antika dükkanları kalmadı.ama çalışır durumda iyi bir pikap için dükkanlar en az 700-800 lira istiyorlar ve çoğunda orjinal hoparlör bile yok.
    mario abi hem pikap tamircisi hem de elinde olan pikapları satıyor.kendisiyle geçen iletişime geçtim.maddi anlamda zor durumda olduğu için elinde olan pikapları çok uygun fiyatlara satmak istiyor.öğrendiğim iki pikap şunlar:
    BSR ingiliz marka kendinden amfili ve 10 watt gücünde hoparlörü ile birlikte 400tl ye satıyor.aynı pikabı internetten araştırabilirsiniz arkadaşlar deck (amfisiz) pikaplar aynı fiyata gidiyor üstelik hoparlörsüz.aynı model pikap amfili ve dandik bir hoparlörle birlikte 600 lira.inanın abartmıyorum cihangire gidip tarihi evindeki atölyesini görmenizde fayda var.
    öğrendiğim ikinci pikap ise philips marka yine kendinden amfili 10watt gücündeki hoparlör ile birlikte yine aynı fiyata 400 tl ye satıyor.inanın zor durumda olduğu için fiyatları böyle yoksa sağlam ve güçlü amfili pikaplar bu fiyatların çok çok üzerinde.
    pikapların ikisi de 45-78-33 çalma özelliğine sahip.taş plak ve long play plakları istediğiniz gibi dinleyebilirsiniz.kendisi pikap ustası olduğu için herhangi bir sıkıntıda hiç para almadan pikabınızla yeniden ilgilenebilir.tanısanız o kadar iyi ve insancıl biri ki size asla müşteri gözüyle bakmaz.

TELEFON numarası :05317428771 eğer daha detaylı bilgi almak isterseniz kendi e posta adresim :burakergun59@hotmail.com

asla pişman olmıcaksınız.nostaljiyi seven plaktan canlı seslerinden müzik dinlemek isteyen herkes mario abiyle iletişime geçsinler.

• dnr a bı bakın beyler numark pıkap calar var fıyatıda 250 tl
  • Kardeş Kasımpaşa da hurda pazarı var pazar günü şans eseri uğradım orginal eski plak çalarlar var çalışır vaziyette on numara içim kaldı valla 100 lercede plak mevcut shell istasyonunun arkasında bir göz atmanı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pikapları pikapçılardan almak lazım.

Bu arada özellikle yerli ve bazı yabancı plakları çok uygun (sıfır) bir şekilde almak isteyen olursa benimle temasa geçebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.