Bildirim
PLANET ÇOCUK Frekans Problemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı sorun bende de var.Planet Çocuk,Mutfak,Sinema aynı frekansdaki kanallar çıkmıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: colsart
Aynı sorun bende de var.Planet Çocuk,Mutfak,Sinema aynı frekansdaki kanallar çıkmıyor.
Uydu alıcınız hiremco markamı acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: Fizan
quote:
Orijinalden alıntı: colsart
Aynı sorun bende de var.Planet Çocuk,Mutfak,Sinema aynı frekansdaki kanallar çıkmıyor.
Uydu alıcınız hiremco markamı acaba?
Bir çanak antenden 2 adet televizyona bağlandı.Uydunun markası biri amstrad, diğeri hometech.Hatta tek rumeli,kanal 3 o frekanslardaki kanallarda çıkmıyor nedense anlamadım gitti. -
Bende hepsi çıkıyor ama ben gereksiz gördüğüm için kanalları kitliyorum..
İnşallah çözüm bulursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
11559 mhz V symbol :30000 -
cozum bulan oldumu ne yaptiysam bende bulamadim. hemco marka uydu alicisi, merkezi sistem var apartmanda, komsuda varmis bende yok. diger tum kanallar var
Tam olarak sorun nedir? Anlatırsanız yardımcı olmak isterim. Bu frekansları denediniz mi?
Planet Çocuk Kanalı Türksat Frekans Bilgisi;
Kanal Adı:Planet Çocuk
Frekansı:11558
Polarisazyon Değeri:V - Dikey
Kapsama:Batı
SR:30000
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pijamalibey -- 9 Mayıs 2017; 19:48:23 > -
Bende de aynı sorun vardı. Sorun kabloda. Kabloda ek yeri varsa düzeltin. olmazsa kabloyu değiştirin.Düzelir. -
halen sorunun çözümü nü bulan yokmu? bende aylardır ayni sorun mevcut.
Halen çözüm bulamadım. Servis bile bulamadı. Diger bütün kanallari izlerken olanetlerde sinyal yok yazıyor
Yıllar geöyi ma çözüm bulamadım. Serviste biley diyemedi. Bütün kanallar çekiyor planet tv lerde sinyal yok
quote:
Orijinalden alıntı: necii
Yıllar geöyi ma çözüm bulamadım. Serviste biley diyemedi. Bütün kanallar çekiyor planet tv lerde sinyal yok
o kanalın transponederini silip tekrar yazın ve o transponderi yine tarayın eğer yine olmazsa yine silip aynı frekanslarla
Polarisazyon Değeri:V - Dikey yerine H yatay yapın (bizim merkezi sistemde nedense H ile açılıyor belki sizde de öyledir)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 6 Nisan 2018; 1:40:12 > -
Saol hocam deneyip sonucu yazacağım
Satfinder ile kabloyu ve lnbyi ölçünüz.
Satfinderınız yoksa servisi çağırın. -
Denedim ama yine sinyal yok nedense. Günlerdir uğraşıyorum bulamadım. Takıntı oldu bende. Planet tv ler uok nedense. Disney channel kanalıda yok. Başka herşey var. Bi çözümü bulan varmıquote:
Orijinalden alıntı: ademcellquote:
Orijinalden alıntı: necii
o kanalın transponederini silip tekrar yazın ve o transponderi yine tarayın eğer yine olmazsa yine silip aynı frekanslarla
Polarisazyon Değeri:V - Dikey yerine H yatay yapın (bizim merkezi sistemde nedense H ile açılıyor belki sizde de öyledir)
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende manuel olarak ayni frekansi tarattim tekrardan...buldum.
https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=132267859 tekrardan ayni frekansi aratin cikiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X