Şimdi Ara

Planlar alt üst oldu ev almaktan vazgeçildi. sıfır araba alınacak. (opel içerir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: opelmania

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

ev alma opel al hocam. 1.4 turbo astra sedan candir.

alcam kardeşim. senın arac nedir model,özellik, donanım. belki bilgine ihtiyacım olabilir. pm atmaya calıstım ama atamadım sana. pm atarsan sevinirim.

pm de mobilden sikinti var kardes. bende 1.6 180 lik insignia var. her turlu yardima varim ben. yarin pc ye gecersem pm atarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe zorlanıyorsa ağırlık eve verilmeli.araba<ev/4

• arkadaşlar araç seçildi 1.4 sedan 140 cosmo donanım tam otomatik vites.. yarın alınacak kısmetse.53.500 fiyat.
    renk konusunda yardımcı olmanız istiyorum.
    siyah ve beyaz bayinin elinde var hemen teslim ediyorlar. teknik gri ve kahverengi ise 1 hafta sonra gelecek. eşim siyah renk istiyor. siyah renkte sıkıntı yaşar mıyız?
  • quote:

arkadaşlar araç seçildi 1.4 sedan 140 cosmo donanım tam otomatik vites.. yarın alınacak kısmetse.53.500 fiyat.
    siyah ve beyaz bayinin elinde var hemen teslim ediyorlar. teknik gri ve kahverengi ise 1 hafta sonra gelecek. eşim siyah renk istiyor. siyah renkte sıkıntı yaşar mıyız?

Hocam hayırlı olsun. Bu aracın bir grisi vardı mükemmel renk idi. Aldıktan sonra izlenimlerinizi aktarmayı unutmayalım ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

arkadaşlar araç seçildi 1.4 sedan 140 cosmo donanım tam otomatik vites.. yarın alınacak kısmetse.53.500 fiyat.

Hocam hayırlı olsun. Bu aracın bir grisi vardı mükemmel renk idi. Aldıktan sonra izlenimlerinizi aktarmayı unutmayalım ama.

siyah ve beyaz hakkında yorumlar nelerdir. avantaj ve dezavantaj?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

siyah ve beyaz hakkında yorumlar nelerdir. avantaj ve dezavantaj?

Beyaz hb te cok güzel ama sedanda oyle durmuyor. Siyah güzel ama ben gri veya kahverengi derim.

• 4 renk seçenegim var. renkte fiyat farkı yok.
    siyah ve beyaz elde var hemen teslim
    teknik gri ve kahverengi 1 hafta sonra teslim.
  • nacizane tavsiyem idarelik bir araç alıp 15 bin civarında daha sonra mevcut evinizi satılığa çıkarmanız.Satıldıktan sonra ev parası+15bin lira+idarelik aldıgınız aracın parası+yetmezsede bir miktar kredi çekersiniz bence en mantılıksı bu
  • renkler hakkında lütfen yorum yapar mısınız? artıları ve eksileri
  • Renk işi zevk işi hocam bence o karar size kalsın aracınız da hayırlı olsun bu arada

• peşinatınız daha fazla olsa ev alın derdim. ancak üste kalan ufak parayı bile kredi çekecekseniz peşinatınız yok demektir. onun için sağlam bir araba almış olduğunuzdan ev için birikim yapmanızı tavsiye ederim.

hayırlı olsun.

ben de ev almayı düşündüğüm dönemde bir kaç ay problem olunca hemen araç almaya niyetlenmiştim. ancak bu ay itibari ile ev borcuna başladım hayırlısı ile.
  • 5-10 binde temiz 2.el varsa onu almanızı tavsiye ederim. olur ya yarın iyi bir fırsat çıkar satmanız gerekir fazla zarar etmezsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-fiyati-dusurdum-acil-satilik-45.500-son-fiyat-111548040/detay

bunun gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

5-10 binde temiz 2.el varsa onu almanızı tavsiye ederim. olur ya yarın iyi bir fırsat çıkar satmanız gerekir fazla zarar etmezsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-fiyati-dusurdum-acil-satilik-45.500-son-fiyat-111548040/detay

bunun gibi...

kardeşim ilgili ilan hb. sedanvda pek ikinci el yok. olanlar da dizel manuel seçenekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

Renk işi zevk işi hocam bence o karar size kalsın aracınız da hayırlı olsun bu arada

teşekkür ederim iyi niyetin için.
  • siyah ve beyaz arasında kaldım.
    siyahta ne gibi sıkıntı yaşarım çok kirli durur mu*
    beyaz ren herzaman genel geçerliliği var mı?
  • O zaman keske arabayi ikinci el alsanızda evden bir sene sonra edeceğiniz karı arabadan iki günde zarar etmeseniz.

• arkadaşlar araç alındı. detayları yeni konuda paylaşacağım. fikirleriniz ve değerli görüşlerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim.
    saygılarımla.
  • Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

Hayırlı olsun.

teşekkür ederim kardeşim.
  • quote:

arkadaşlar araç alındı. detayları yeni konuda paylaşacağım. fikirleriniz ve değerli görüşlerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim.
    saygılarımla.

Ne renk aldınız hocam ? Biraz önce bayide beyaz gördüm güzel görünüyormuş.
    Opel alırsam izmirden alacağım net. Burada sizin aldığınız fiyattan 3 bin tl pahalılar
    Hayırlı olsun tekrardan.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.