Şimdi Ara

plasma seçimi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben odam için plasma almayı düşünüyorum 2500 ytlye kadar kullanım uydu izleme ve laptop bağlayarak dvd-vcd izleme bu nedenle bilgisayar bağlantı özelliği olan birşey istiyorum boyut olarak 42'' düşünüyorum...

• Limiti bir miktar asacak belki ama size Samsung PS-42C91H modelini oneririm. 2690 ytl civari..taksitli..
  • limiti bayağı bir aşıyo hepsi burada da 2950 ben daha ucuz giriş seviyesi birşey arıyorum
  • Hepsi Burada nın rakamı biraz yukarıda kalıyor. @Hanibal34 ün dediği gibi 2690 ytl seviyelerine bu cihazı bulabilirsin.
  • tekirdağda fazla seçeneğim yok alabileek yer konusunda... ve bütçe bayağı kısıtlı... mümkünse daha ucuz birşey arıyorum...
  • Nakit ödeyeceksen, Panasonic Pv70 bulursun o fiyata ama 37" olur. Fakat pişman olmazsın.
  • odanız baya büyük galiba. 42" tv'ler genelde salonlarda tercih ediliyor. eğer normal bir odaysa yakından 42" tv'den net görüntü alamazsınız. size tavsiyem 32" veya max 37" tercih etmeniz olacak. ayrıca plasma tv'de panasonic viera serisinden veya pioneer markasından şaşmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

odanız baya büyük galiba. 42" tv'ler genelde salonlarda tercih ediliyor. eğer normal bir odaysa yakından 42" tv'den net görüntü alamazsınız. size tavsiyem 32" veya max 37" tercih etmeniz olacak. ayrıca plasma tv'de panasonic viera serisinden veya pioneer markasından şaşmayın.

5 metre uzaktan seyretmeyi düşünüyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: MegriM

Nakit ödeyeceksen, Panasonic Pv70 bulursun o fiyata ama 37" olur. Fakat pişman olmazsın.

SIEMENS FL542V8 42'' MONITOR & PLAZMA TELEVİZYON 1.849,00 YTL

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=156006&productid=evsiefl542v8

önerirmisiniz ayrıca monitör olduğuda yazıyor...
  • dogubanktan pv70 alicaksin 3.000 ytlye 42 inc bulabilirsin, 2500 verecegime , 3000 veririm en iyi plazmayi alirim,
  • tercih meselesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesuranil

quote:

Nakit ödeyeceksen, Panasonic Pv70 bulursun o fiyata ama 37" olur. Fakat pişman olmazsın.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=156006&productid=evsiefl542v8

Banada ilk başta çok cazip geldi ama tepki süresi çok fazla bence bu yüzden vazgeçtim almaktan.

• quote:

Orjinalden alıntı: cesuranil

quote:

İncelemiş, görmüş değilim ama aşağı yukarı belli ne olduğu, hiç önermem. Monitor yazdığına bakmayın.

• quote:

Orjinalden alıntı: onnow78

dogubanktan pv70 alicaksin 3.000 ytlye 42 inc bulabilirsin, 2500 verecegime , 3000 veririm en iyi plazmayi alirim,

1 doğubanktan alma gibi bir şansım yok
    2 limiti aşmam imkansız 1 kuruş bile...
  • CESURANİL ARKADAŞIM BENDE SENİN GİBİ BİR tv arayışı içindetim ve hiçmi hiç anlamıyorum bu işlerden ama çok kişi forumda VESTEL MILLENIUM 42735 tvyi öneriyo fiyat aralığı sana uyuyo gibi ama bu lcd senin uygun olurmu bilmem arayışların içöin kolay gelsin. tabi aynı fiyata yine çok önerilen 42c3000 de var toshiba ama hangisi iyidir bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teufelm -- 12 Temmuz 2007; 14:34:57 >
  • başka öneerisi olan var mı??? vestele pek güvenemiyorum ve lcd olarakta görüş açısı darlığı nedeniyle tatmin değilim...
  • cesuranil 37" sana uygun olursa forumdan bi arkdaş panasonic pv60 almış 37 " 1900 diyo bak bakalım belki sana uygun olur
  • yok ben 42'' düşünüyorum....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.