Şimdi Ara

plastik tornavida

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben biryerden duydumda nette aradım bulamadım,plastik uçlu tornavida seti fln varmış bu set ile vida fln açarken vidalara zarar vermiyormuş sanırım,acaba böyle birşey varmıdır nerde bulabilirim,birde bu linkteki ürün pc gibi laptop gibi ürünleri açarmı acaba
    http://www.hepsiburada.com/Liste/blackdecker-a-7104-56-parca-circirli-tornavida-seti/ProductDetails.aspx?productId=hrbla7104&categoryId=453978

• İlk defa duyuyorum öyle bir şey. Herhalde birileri hayal dünyasında yaşıyor. Ucu plastik olsa en ufak bir zorlamada hemen yamulur. El aletleri, makineler tasarlanırken araçların ömrünü uzatmak değil gereçlerin ömrünü uzatmak esastır. Tornavidadan tornavidaya kalite farkı çok fazla değşebiliyor. Çin malı tornavidalar (Muhtemelen geri dönüştürülmüş demir alaşımı) pirinç vidaları sıkar veya gevşetirken bile bozulabiliyor ama İzeltaş'ınkiler taş gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 20 Ağustos 2010; 5:02:08 >
  • bilmiyorum ama duydum yani gerçi sağlam plastik flndır diye düşünüyorum,benim için önemli olan tornavida uçlarına zararı değil açılan aletin vidalarına zarar vermeyecek set vs arıyorum,plastik seti duydum ondan bi knu açayım dedim
  • plastik uçlu tornavida ne kadar sıkıştırılırsa sıkıştırılsın bükülür. anladığım kadarı ile servis dışı kalmaması için bir aleti açmak istiyorsunuz, bunun ile ilgili spreyler falan var aratın biraz
  • berkan04 nasıl aratcam ne diye aratayım tam olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metot17

arkadaşlar ben biryerden duydumda nette aradım bulamadım,plastik uçlu tornavida seti fln varmış bu set ile vida fln açarken vidalara zarar vermiyormuş sanırım,acaba böyle birşey varmıdır nerde bulabilirim,birde bu linkteki ürün pc gibi laptop gibi ürünleri açarmı acaba
    http://www.hepsiburada.com/Liste/blackdecker-a-7104-56-parca-circirli-tornavida-seti/ProductDetails.aspx?productId=hrbla7104&categoryId=453978

Dostum doğru duymuşsun öyle tornavida setlerini bizde kullanıyorduk ama çok eskidendi. cihazın garantisi bozulmasın diye çok önceden kullanılan bir materyaldi. fakat şimdi nokia.Apple, Rim, gibi firmalar artık cihaz açıldığında yeni vidaların takılmasını şart koşuyorlar ama bizim ülkemizde mümkün oldukca yapılmıyor. aç gözlü iş yeri sahipleri o vidalarıda satmayı ticari ahlaklarına sığdırmış durumda. ama eğer bir malzemeyi açacaksan öncelikle ona uygun siyah kafalı tornavita seti kullanmalısın. siyah kafalı ucların sağ yanakları daha yumuşak malzemeden yapıldıgı için mikroskop altında görülebilecek cizikler oluştururlar sadece ve kimsede vida incelemez emin ol. tabi mahkemelik süreçdeki cihazlar hariç. neyse ikinci tavsiyemde eğer siyah karbon kafalı vida setin yoksa tornavidanın ucuna mum damlat ve vida yerine sokmadan önce ince pecete koy bu sayede %80 oranında cihaz çizilmez. dikkat etmen gereken yer cihazı sıkarken tam sıkılaştığı an milimetrik bi baskı uygulayıp bırakman daha fazla zorlarsan iz bırakır. Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: t_maister

quote:

arkadaşlar ben biryerden duydumda nette aradım bulamadım,plastik uçlu tornavida seti fln varmış bu set ile vida fln açarken vidalara zarar vermiyormuş sanırım,acaba böyle birşey varmıdır nerde bulabilirim,birde bu linkteki ürün pc gibi laptop gibi ürünleri açarmı acaba

Dostum doğru duymuşsun öyle tornavida setlerini bizde kullanıyorduk ama çok eskidendi. cihazın garantisi bozulmasın diye çok önceden kullanılan bir materyaldi. fakat şimdi nokia.Apple, Rim, gibi firmalar artık cihaz açıldığında yeni vidaların takılmasını şart koşuyorlar ama bizim ülkemizde mümkün oldukca yapılmıyor. aç gözlü iş yeri sahipleri o vidalarıda satmayı ticari ahlaklarına sığdırmış durumda. ama eğer bir malzemeyi açacaksan öncelikle ona uygun siyah kafalı tornavita seti kullanmalısın. siyah kafalı ucların sağ yanakları daha yumuşak malzemeden yapıldıgı için mikroskop altında görülebilecek cizikler oluştururlar sadece ve kimsede vida incelemez emin ol. tabi mahkemelik süreçdeki cihazlar hariç. neyse ikinci tavsiyemde eğer siyah karbon kafalı vida setin yoksa tornavidanın ucuna mum damlat ve vida yerine sokmadan önce ince pecete koy bu sayede %80 oranında cihaz çizilmez. dikkat etmen gereken yer cihazı sıkarken tam sıkılaştığı an milimetrik bi baskı uygulayıp bırakman daha fazla zorlarsan iz bırakır. Kolay gelsin.

verdiğin bilgiler için teşekkürler hocam,gayet güzel ve mantıklı bilgiler vermişsin,artık bu şekilde denerim bir şey açacağım zaman.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bujinin ucu kırıldı
    7 yıl önce açıldı
    Klozet kapağı sökme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: t_maister

quote:

verdiğin bilgiler için teşekkürler hocam,gayet güzel ve mantıklı bilgiler vermişsin,artık bu şekilde denerim bir şey açacağım zaman.

rica ederim hocam.

konu çok eskiymiş yeni fark ettim:D olsun yararımız olduysa ne mutlu :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.