Şimdi Ara

Plastik yüzeyden teyp markası silme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
11.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullandığım multimedya sistemin adını silebileceğim bir ürün var mı piyasada? teybin üzerinde beyaz olarak marka yazıyor, orjinal durmuyor pek, bunu nasıl temizlerim ?

• Chosen kullanıcısına yanıt
    Burdan cevap alsanız da pek sağlıklı olmayacak. Çünkü teybin kasa rengini ve boya mı yoksa orjinal plastik mi olduğunu anlamak mümkün değil. Logonun altındaki katman boya ise işiniz zor. Çıplak plastik ise daha kolay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görmeden burdan bişey demek zor direk boya ise aseton dene.

• eğer katmanlı, ele gelen bir yazı değilse, siyah cd kalemi ile rötuş deneyebilirsiniz. small cd kalemleri var.

kazıdığınız zaman siyah plastik çizilecektir. aseton renk bile attırabilir. ardından cd kalemiyle rötüş yapsanız bile iz kalır.

o yüzden ne kazıyın ne aseton vs. yapın. sadece cd kalemiyle üstünü geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 14 Mart 2015; 19:39:48 >
    Nasıl silinir pek fikrim yok ama daha güzel bir şey önerebilirim; bir reklamcıya gidip arabanız markasın da sticker yaptırıp oraya yapıştırabilirsiniz.

Ekleme: Eğer tanıdığınız varsa siyah çerçevenin tamamını kaplayan piyonu siyahı bir sticker kestirip onu da yapıştırabilirsiniz daha da güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 14 Mart 2015; 19:45:07 >
  • Alt yüzey boyasız ve parlak plastik değilse evinizde bulabileceğiniz bir miktar cif i bir ve süngere az bişey döküp sonrada su ile inceltip fazla bastırmadan deneyin çizik oluşmuyorsa işe yarayabiir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yüzeyde ise yazı asetonla gider .
    yok alttan yazılıp üstü kaplanmış ise o çerceveyi maskeleyip boyayacaksınız yada siyah bant çekip jiletle kenarı köşeyi kesip orjinalce üstünü kaplayacaksınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Nasıl silinir pek fikrim yok ama daha güzel bir şey önerebilirim; bir reklamcıya gidip arabanız markasın da sticker yaptırıp oraya yapıştırabilirsiniz.

Ekleme: Eğer tanıdığınız varsa siyah çerçevenin tamamını kaplayan piyonu siyahı bir sticker kestirip onu da yapıştırabilirsiniz daha da güzel olur

En mantıklisi bu sanırım , folyo sticker yaptırayım ben en iyisi

Tum cevaplar icin tesekkur ederim.

Çıplak plastik gibi duruyor ama emin olamadım. Keçeli kalem parlar, aynı dokuyu vermez. Üzerini farklı bir etiketle kapatmak ya da üst kısma, aracın kalanına benzer ya da orta kısımdaki piano black yapıya benzer kısmi bir kaplama yapılabilir. Bu yazdıklarım risk almayı gerektirmeyecek işlemler. Yakınlarda olsanız hallederdim bir şekilde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Çıplak plastik gibi duruyor ama emin olamadım. Keçeli kalem parlar, aynı dokuyu vermez. Üzerini farklı bir etiketle kapatmak ya da üst kısma, aracın kalanına benzer ya da orta kısımdaki piano black yapıya benzer kısmi bir kaplama yapılabilir. Bu yazdıklarım risk almayı gerektirmeyecek işlemler. Yakınlarda olsanız hallederdim bir şekilde..

Siz Çorum'dasınız sanırım ben İstanbul'dayım hocam. Bir şekilde etiket çekmeyi yada kaplatmayı deneyeceğim. Piano Black güzel durabilir.
  • Selam elimizde teybinizin on front vardır

Büyük ihtimalle teybiniz necvox dur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKRlllEX -- 15 Mart 2015; 1:55:07 >
    Yazsa ne olur ki? Her türlü işlem o yüzeyi bozar. Çerçeve olarak kaplama yaptırmak bile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

quote:

çıplak plastik o kasa. Sentetik tineri kulak pamuğuna 1 damla damlatın ve kulak pamuğunu bastırmadan silmeye çalışın %99 zarar vermeden çıkarır.

• hocam teybin cd alan kısmının etrafını karbon kaplama yaparsanız hem marka gider hemde cd takarken çizilmemiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

quote:

çıplak plastik o kasa. Sentetik tineri kulak pamuğuna 1 damla damlatın ve kulak pamuğunu bastırmadan silmeye çalışın %99 zarar vermeden çıkarır.

bunu deneyeceğim hocam, sonucunu yazarım

quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

Selam elimizde teybinizin on front vardır

Büyük ihtimalle teybiniz necvox dur :)

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-necvox-platinum-1049-volkswagen-seat-skoda-204795992/detay

Selam. Evet hocam necvox ilanda görünen teybin aynısı. Biraz alakasız olacak ama, sizde 1049 platinum güncel yazılımı var mı? Arkaplan cok sinirimi bozuyor temayı editlemek istiyorum. Dosyaları editleyip tekrar cihaza flashlamak mümkün mü?

• 1000 numara zımparayla yapabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TNTB

1000 numara zımparayla yapabilirsiniz.

zımpara yüzete zarar verir dediler. aslında küp şekerlede oluyormuş çok ilginç
  • İstediğiniz başka bir logo bulun internetten, daha sonra o ölçüde reklamcıda transparan olarak bastırıp üzerine yapıştırın.
    Blaupunkt olabilir, sanırım VW OEM Blaupunkt kullanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

İstediğiniz başka bir logo bulun internetten, daha sonra o ölçüde reklamcıda transparan olarak bastırıp üzerine yapıştırın.
    Blaupunkt olabilir, sanırım VW OEM Blaupunkt kullanıyor.

hocam transparan üzerini kapatmaz ve aralardan arkadaki yazı görünebilir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.