Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O 3 tane nokta led ışık olabilir mi acaba?
  • harika telefon iyice anlaşıldı artık
  • Telefona söylenecek birşey yok. Tek soru işareti kaldı oda "fiyatı"
  • Çok zamandır "bu teli alırım" dediğimi hatırlamıyorum. En son geçen sene nisan ayında k790 tanıtılınca söylemiş ve yine bu şekilde heyecanlanmıştım ve çıkınca da aldım. Şimdi aynı şeyleri bu tel için söyleyebilirim. Alacağım kısmetse. Ama sıfır almam büyük ihtimalle. Çünkü 1200 gibi bir rakamı görür tahminlerime göre ve o biraz fazla kaçar
  • Hocam aynı şeyleri hissettik demekki Benim düşüncemde, elimdeki cihazı verdiğimde, üzerine bir 400 daha ekleyip, bunu almak. Ve şimdi dört gözle piyasaya çıkış fiyatını bekliyorum.
  • W960 topiginde soyledigim seyler K850 icinde aynen gecerli. Dikkatinizi cektimi bilmem ama cihazda 15 adet ön-tanımlı ve manuel ayarlanabilen 9 kanal bir EQ mevcut

Ayrica menuler arasi dolasim hic bir nokia'da olmadigi kadar hizli ve suratli. Birde bu cihazlarin ciktiktan birkac ay sonra yeni firmware'ler ile iyice olgunlastiklari zaman artik nasil olurlar bilemiyorum! Sony bu defa harbi-harbi COK PİS SALLADI PİYASAYI DİYORUM BASKA BİSİİ DEMİYORUM!!
  • Telefon teknik açıdan gayet başarılı görünüyor ve Sony Ericsson bu sefer farklı bir tasarıma imza atmış. Tuş takımı üzerinde biraz daha çalışılabilirdi. W960i ve bu modeli büyük bir merakla bekliyorum.

Kısacası Sony Ericsson W810i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 17 Haziran 2007; 20:20:43 >
  • Bu cihazlar çıktığında, N95 artık satılırmı bilemiyorum ama, Nokianın bunlara karşı çok çalışması gerekecek gibi görünüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Hocam aynı şeyleri hissettik demekki Benim düşüncemde, elimdeki cihazı verdiğimde, üzerine bir 400 daha ekleyip, bunu almak. Ve şimdi dört gözle piyasaya çıkış fiyatını bekliyorum.

her yıl yenilemeye 400-800 ytl mi verceğiz yahu
  • Öyle görünüyor. Ama bu tel icinde değer, keşke üste 400 verince alabilsek

quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Hocam aynı şeyleri hissettik demekki Benim düşüncemde, elimdeki cihazı verdiğimde, üzerine bir 400 daha ekleyip, bunu almak. Ve şimdi dört gözle piyasaya çıkış fiyatını bekliyorum.

her yıl yenilemeye 400-800 ytl mi verceğiz yahu

• incelem icin tesekkurler face1tr gercekten ilgimi cekti 20 dk dir forumu okudum.
    w960 makina teknik özellik olarak dahiyane ozellikler barindiriyor.. symbian kismi ilgimi cekti burda nokia kullanan olarak .850 de kendi alaninda kaliteli duruyor
    "melezsnape" arkadasimizin dedigi gibi biz ozellik tasiyacagiz diye takoz kullaniyoruz da symbian işletim sistemi ni neden ericssonlara bu kadar gec uyguladilar yillardir nerdeler ???
    1998 yilinda ericssonun paneline katilmistim o zaman ericsson piyasanin %67 sini elinde bulunduruyordu zaman icinde nokia karsisinda kan kaybetti sonucta sonny ile birlesti ki bu daha 2-3 yil civaridir yeni atilimlara girdi özelliklede müzik telefonu olma yolunda muthiş adimalr atti sony nin katkilariyla( MEGA BASS ozelik icin walkman ve kulakliklarini alirdik.)
    Nokia nin Turkiye deki yenilikleri zaten ericsson u vurdu.sorarsiniz simdi bana "nokia kullaniyorsun burda işin ne " diye.Nokianin tabiki secme sebebim sahsen symbiandir.ama gonlumde hep ericsson vardir ki taa bu gune kadar.""yanlissamda duzeltin ben ericsson un symbian kullandigini tesaduf bu gun burda ogrendim"".herkez icin telefon un anlami farklidir kimisi medya ozellikleri icin kimisi fotograf makinasi ozellikleri icin kimiside "sekil" icin para harcar. 8800 su an piyasada 2000 liraya satilmaktadir ve bunu sekilci kisim kullanir.aslinda para varsa madem al bir vertu da goreyim. seklin ağababasi.neyse ....
    umarim ericsson nokia urun yelpazesi ozelliklerini bir arada barindiran bir model yaparsa (en basta symbian ve wifi ) dehset bir cihaza imza atmis olur.
    n80 kullaniyorum sadece benim icin symbian ve wifi ozelligi ben o TAKOZ u tasiyorum.Kayar kasa problemi yuzunden 3 aylik makinayi parcalara ayirip nasil daha stabil yapabilirim diye ugras veriyorum.(N80 topiginde resimli hali mevcut)..memnunmuyum "hayir degilim" ama neden wifi ozelligi varken gprs e artik para vereyim ki.yillarca verdim zaten
    3gp UMTS konusunda ise daha cok bekleriz gibime geliyor ihale mayis 25 ten eylül e iptal edildi.ve ttelekom ucuk bir lisans ucreti istiyor operatorlerden.operatorler razi ama secim girdi siyasi konu karisti işe.
    avrupada bir cok ulkede 3gp olayi var ama bir cogu bunu iptal ediyor yada onlarda ucretlere yansitiyor kullanicilara Ukraydada ise bedava.bir arkadasim japonyada adamlar tv izliyor bizim gibi vadofone un bedava tv ozelligi gibi degil tabiki ..goruntu ayna gibi ses te anlasilir
    cift kamerali diye telefon aliyoruz da video arama destegini verecek 3gp yok

w960 i ararken ericsson icin ben yeni gordum bileniniz vardir belki bu aparata bayildim sahsen

neyse cok konustum

saygilarimla

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^

• halen daha vidyo çekimi kaç fps, hangi çözünürlükte netlik kazanmadı...
  • Mobileburn.com'da ''320x240@30 FPS'' olarak belirtilmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Mobileburn.com'da ''320x240@30 FPS'' olarak belirtilmiş.

640x480 30 fps olsaymış çok daha güzel olurmuş... Benim merak ettiğim acaba fotoda n95'i geçebilecek mi?
  • quote:

format konusunda bilgin varmı, 3gp mi mpeg4 mü...
  • Mor çekmeyeceğinden emin olabiliriz en azından.

Orjinalden alıntı: mbs1905

Benim merak ettiğim acaba fotoda n95'i geçebilecek mi?
  • quote:

quote:

640x480 30 fps olsaymış çok daha güzel olurmuş... Benim merak ettiğim acaba fotoda n95'i geçebilecek mi?

1-N95 foto konusunda birak bu cihazı K800 veya 810i'ye dahi henuz rekip degil

2- 640x480 ve 30Fps muhtesem bir cozunurluk ve rakam. Bu degerler dvd kalitesinde video demektir hiç supheniz olmasın

• quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

quote:

format konusunda bilgin varmı, 3gp mi mpeg4 mü...

3gp, mp4, H263 ve daha fazlasi destekleniyor

"The W960 also comes with the ability to shoot and playback video at 30 frames per second, which is DVD-quality. It'll be interesting to see how well the W960's video compares with that of Nokia's N-Series phones, such as the N93 and N95, which also shoot at the same frame-rate."

Burada W960'in DVD kalitesinde videosundan söz ediliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

quote:

1-N95 foto konusunda birak bu cihazı K800 veya 810i'ye dahi henuz rekip degil

2- 640x480 ve 30Fps muhtesem bir cozunurluk ve rakam. Bu degerler dvd kalitesinde video demektir hiç supheniz olmasın

320*240 değil mi :S

• eve biyerlerde dvd kalitesine deniliyordu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.