Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @pininfarina, hocam şimdi bu telle dvd kalitesinde video çekebiliyormusun, yoksa çekilmişlerimi izleyebiliyorsun, ben tam anlayamadım, yukarda 320*240 ve saniyede 30 fps deniyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 15 Haziran 2007; 20:23:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: mbs1905

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Mobileburn.com'da ''320x240@30 FPS'' olarak belirtilmiş.

640x480 30 fps olsaymış çok daha güzel olurmuş... Benim merak ettiğim acaba fotoda n95'i geçebilecek mi?

1-N95 foto konusunda birak bu cihazı K800 veya 810i'ye dahi henuz rekip degil

2- 640x480 ve 30Fps muhtesem bir cozunurluk ve rakam. Bu degerler dvd kalitesinde video demektir hiç supheniz olmasın

haklısın her nekadar resmin boyutu büyük olsada renk kalitesi açısından k800 ün resimle daha önde

• quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

@pininfarina, hocam şimdi bu telle dvd kalitesinde video çekebiliyormusun, yoksa çekilmişlerimi izleyebiliyorsun, ben tam anlayamadım, yukarda 320*240 ve saniyede 30 fps deniyor...

"The W960 also comes with the ability to shoot and playback video at 30 frames per second, which is DVD-quality. It'll be interesting to see how well the W960's video compares with that of Nokia's N-Series phones, such as the N93 and N95, which also shoot at the same frame-rate."

Burada Sony Ericsson W960i'nin saniyede 30 kare hızla DVD kalitesinde video kaydedebildiği ve oynatabildiği belirtilmiş. Ancak çözünürlük hakkında bir bilgi yok.

Ayrıca 640x480 piksel çözünürlük DVD kalitesi değildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Bu özellik nasil bişeydir arkadaşlar, harika bir cihaz bu
    Cihazı nasıl tutarsanız, ekran görüntüsü şekilde biçimleniyor.

http://www.youtube.com/watch?v=-IAfrRT88-0&NR=1

IPHONE'daki özellik.
    Süper bir şey bu

quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

SE gerçekten de videoyu da sağlama almakla hem video, hem de fotoyu bir arada oldukça iyi biçimde barındıran telini yapmış oldu.
    Merceğe bakılırsa oldukça kaliteli bir lensi var. Bu lens karanlık ortamlarda bile noise oranını oldukça yutacak gibi duruyor.

Öyle olmasını bekliyoruz

quote:

Orjinalden alıntı: altinok

Bir türlü telefon beğenmeyen ben bile bu cihazı tuttum.

quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Telefona söylenecek birşey yok. Tek soru işareti kaldı oda "fiyatı"

Giriş fiyatı 1500 ytl(se'nin resmi fiyatı)
    Daha sonra 1000e düşecek
    sonraları da 800 falan işte

quote:

W960 topiginde soyledigim seyler K850 icinde aynen gecerli. Dikkatinizi cektimi bilmem ama cihazda 15 adet ön-tanımlı ve manuel ayarlanabilen 9 kanal bir EQ mevcut

Ayrica menuler arasi dolasim hic bir nokia'da olmadigi kadar hizli ve suratli. Birde bu cihazlarin ciktiktan birkac ay sonra yeni firmware'ler ile iyice olgunlastiklari zaman artik nasil olurlar bilemiyorum! Sony bu defa harbi-harbi COK PİS SALLADI PİYASAYI DİYORUM BASKA BİSİİ DEMİYORUM!!

Gerçekten öyle. İlk yazılımda bir kaç hata olur.
    sonraki yazılımlarla daha da olgunlaşır bunlar
    süper olur

quote:

Telefon teknik açıdan oldukça başarılı görünüyor ve Sony Ericsson bu sefer farklı bir tasarıma imza atmış. W960i ve bu modeli büyük bir merakla bekliyorum.

Kısacası Sony Ericsson W810i

quote:

quote:

@pininfarina, hocam şimdi bu telle dvd kalitesinde video çekebiliyormusun, yoksa çekilmişlerimi izleyebiliyorsun, ben tam anlayamadım, yukarda 320*240 ve saniyede 30 fps deniyor...

"The W960 also comes with the ability to shoot and playback video at 30 frames per second, which is DVD-quality. It'll be interesting to see how well the W960's video compares with that of Nokia's N-Series phones, such as the N93 and N95, which also shoot at the same frame-rate."

Burada Sony Ericsson W960i'nin saniyede 30 kare hızla DVD kalitesinde video kaydedebildiği ve oynatabildiği belirtilmiş. Ancak çözünürlük hakkında bir bilgi yok.

K850ye dvd kalitesinde video koyulmadıysa w960a hiç konmaz gibime geliyor

• işte manyak resımlerrrrrrrr ve çektıgı resımlerr
    http://www.phonedaily.com/news/?news_id=5808
    http://www.phonedaily.com/news/?news_id=5831
    birde videooo
  • quote:

Sony'nin bu golunu uzun sure nokia unutamayacak

hemde nası
    youtube da menülerini felan göseriyor, telefona resmen aşık oluyorsun menüler arasında geçiş çok hızlı hemde çok şekil geçiyo....
    bu sene sonyericsson çok üzdü bizi ama sonunda gönlümüzü aldı sanırım
  • Video gece olmasına rağmen çok çok hızlı ve kaliteli...
    Fotolar da ayarsız eçkilmiş ama gene de güzel.
  • qvga 30 fsp çekiyor
  • iphone u yan çevirince ekranda dönüyor ya bu tele de o tür bir özellik koymuşlar resimleri incelerken
  • K750i çıktığından buyana nokia telefonlara artık sıcak bakmıyordum. Yine k790i, k800, k810 ve bu telefon ile başka tellere bakmaya gerek bile kalmadığını düşünüyorum.
  • ben Handy Cam istiyorum artık
  • quote:

quote:

Cihazin dvd kalitesinde kayıt yaptigi nette cogu kaynak tarafindan belirtiliyor ama bu veriler kesin olmayabilir veya son an'da sony degistirebilir elbet. Pal bir dvd (4:3) 720x576{resoliton} 4000 kbps{video} 25Fps ve 384 kbps {audio data rate} den ibarettir. Yani bu degerler standart bir pal dvd'nin degerleridir. W960'in dvd kalitesinde kayıt yaptigi soyleniyor ama cozunurluk illaki 720*576 olmayacaktir. Fakat cihazin video bitrate degerinin oldukca yuksek olacagini tahmin etmek icin profesor olmaya gerek yok. Yukaridaki msj'imda yanlis yazdim ve evt 640*480 standart bir dvd cozunurlugu degildir ama zaten soylenen W960'IN DVD KALİTESİNE YAKIN VİDEO KAYDI YAPTİGİDİR. Burasi cok onemli bir detay..

Bu durumda cihazin 640*480 pixell cozunurlugunun (eger gercekse) bu degerin standart bir pal dvd cozunurlugu olmadiginin ustunde fazla durmamak ve bu rakamın BİR CEP TELEFONUNDA BU GUNE DEGİN URETİLMİS EN İYİ COZUNURLUK OLDUGUNU KABUL ETMEK VE SAYGI DUYMAK GEREKTİGİNİ dusunuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 15 Haziran 2007; 22:34:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: memolix

K850 nin bir kac resmi

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^

bizim baksettiğimiz k850 ise bu resimdekiler ne bilmem dikkatinizi çektimi? benim kafam karıştı az buçuk
    w960 da symbian varda k850 de yok mu ayrıca?

• @bulut_kunter,
    bu tel k850 değil. K850 çıkmadan önce tasarlanmış olan konsept bir tel.
    K850'de Symbian değil Java tabanlı işletim sistemi vardır.
  • akrdaşlar k850 nin media center gibi bişey war galiba youtuba daki video da gördüm harika bişeye benzsiyor niye kimse ondan bashetmiyor
  • ericsson un bu gune kadar 1 tek w960 tami symbian var? baska modeli varmi?
  • onun için ayrı bir menü hazırlamışlar sanırım
  • tel çok fiyatta hoş olur inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

ericsson un bu gune kadar 1 tek w960 tami symbian var? baska modeli varmi?

yoo m600 var w850 var p serisinin hepsi symbian
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.