Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    K850i bayağı güzel olacak gerçekten.Tuş tasarımını değiştirmişler, yön tuşlarını 2 ve 5 numerik tuşlarıyla yapmaları değişik olmuş, eski Yes ve No tuşları da geri gelmiş.
  •  PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^

buda çok güzelmiş conceptinden pek altta kalır bir yanı yok k850i'nin
  • Tuşları ilginç ama özellikler güzel
  • quote:

Cihazin dvd kalitesinde kayıt yaptigi nette cogu kaynak tarafindan belirtiliyor ama bu veriler kesin olmayabilir veya son an'da sony degistirebilir elbet. Pal bir dvd (4:3) 720x576{resoliton} 4000 kbps{video} 25Fps ve 384 kbps {audio data rate} den ibarettir. Yani bu degerler standart bir pal dvd'nin degerleridir. W960'in dvd kalitesinde kayıt yaptigi soyleniyor ama cozunurluk illaki 720*576 olmayacaktir. Fakat cihazin video bitrate degerinin oldukca yuksek olacagini tahmin etmek icin profesor olmaya gerek yok. Yukaridaki msj'imda yanlis yazdim ve evt 640*480 standart bir dvd cozunurlugu degildir ama zaten soylenen W960'IN DVD KALİTESİNE YAKIN VİDEO KAYDI YAPTİGİDİR. Burasi cok onemli bir detay..

Bu durumda cihazin 640*480 pixell cozunurlugunun (eger gercekse) bu degerin standart bir pal dvd cozunurlugu olmadiginin ustunde fazla durmamak ve bu rakamın BİR CEP TELEFONUNDA BU GUNE DEGİN URETİLMİS EN İYİ COZUNURLUK OLDUGUNU KABUL ETMEK VE SAYGI DUYMAK GEREKTİGİNİ dusunuyorum...

Kısacası her şeyi zaman gösterecek. Günümüzde bir cep telefonu için 640x480 piksel çözünürlük elbette oldukça yüksek bir değer...

quote:

ericsson un bu gune kadar 1 tek w960 tami symbian var? baska modeli varmi?

Kimi güncel modeller:

- P990i
    - P1
    - M600i
    - W950i
    - W960i

• W960i ve bu model içimi kıpraştırdı
  • Bayadır w800 ü verip k790 almayı düşünüyordum ama içimden bi ses bekle diyordu,buymuş demekkiÇıktıktan sonra biraz daha beklerim ve 2 sene w800i le geçen güzel günlerin ardından yeni telefonum k850 olur umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: *GökCell*

Bayadır w800 ü verip k790 almayı düşünüyordum ama içimden bi ses bekle diyordu,buymuş demekkiÇıktıktan sonra biraz daha beklerim ve 2 sene w800i le geçen güzel günlerin ardından yeni telefonum k850 olur umarım

inşallah arkadaşım bende nokia ve samsungdan kurtuldum oh be iyi ki sony varmış dedim bundan sonra mı asla ve asla sony den başka telefon almam asla

ilerde ucuzlayınca bunlardan bişeyler bakabilirim bende

• quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

quote:

Orjinalden alıntı: *GökCell*

Bayadır w800 ü verip k790 almayı düşünüyordum ama içimden bi ses bekle diyordu,buymuş demekkiÇıktıktan sonra biraz daha beklerim ve 2 sene w800i le geçen güzel günlerin ardından yeni telefonum k850 olur umarım

inşallah arkadaşım bende nokia ve samsungdan kurtuldum oh be iyi ki sony varmış dedim bundan sonra mı asla ve asla sony den başka telefon almam asla

ilerde ucuzlayınca bunlardan bişeyler bakabilirim bende

Sağol,aynı dileklerimle

• Ben derim ki, bir gun bulusup tum forum ahalisi hep birlikte gidip hepimiz ayni an'da alalim W960 veya K850 bebeklerimizi
    Belki indirim falan yaptiririz bir kac kurus
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Ben derim ki, bir gun bulusup tum forum ahalisi hep birlikte gidip hepimiz ayni an'da alalim W960 veya K850 bebeklerimizi

en akıllıca fikir valla :D
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Mobileburn.com'da ''320x240@30 FPS'' olarak belirtilmiş.

format konusunda bilgin varmı, 3gp mi mpeg4 mü...

3gp, mp4, H263 ve daha fazlasi destekleniyor

"The W960 also comes with the ability to shoot and playback video at 30 frames per second, which is DVD-quality. It'll be interesting to see how well the W960's video compares with that of Nokia's N-Series phones, such as the N93 and N95, which also shoot at the same frame-rate."

Burada W960'in DVD kalitesinde videosundan söz ediliyor

DVD kalitesi demek 720x576 25 FPS demektir. Şu an Dvd kalitesinde video kaydedebilen telefon ne yazıkki yok. N93, N95 tamamen kullanıcıları aldatmak amacıyla dvd kalitesinde kayıt vs. diyorlar.

• Dibim düştü valla bu ne güzelliktir bole yaaavv aşık oldum galiba tele ama bir taraftan da w960 göz kırpıyor iki arada kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

W960i ve bu model içimi kıpraştırdı

merak etme. Hepimiz kıpraşığız dünden beri

quote:

Ben derim ki, bir gun bulusup tum forum ahalisi hep birlikte gidip hepimiz ayni an'da alalim W960 veya K850 bebeklerimizi

Neden olmasın. Ciddiyim.
    Aynı anda 5 k850 5 w960 aldığımızı düşünün artık

k850 çektiği resim

http://img.phonedaily.com/img/news/5831/05_original.jpg

• Bu arada sizlere çılgın resimler buldum K850'nin

Bu sıradan bir resmi.
     PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^

bu lens kapağı

peki nasıl açılıyor bu lens kapağı
    arkada açacak bir mekanizma yok
    kanımca burdan.alttaki k850de on/off kısmını görüyorsunuz
    sanırım buradan

yani tam olarak burdan
    ayrıca burda kamera ve video çekimi için geçiş tuşu da mevcut
    sanki telefon değil de resmen dijital kamera yapmışlar

telefonun alt tarafı

üstte şarj soketi mevcut
    peki ya alttaki aşağı doğru itiniz oku neyin nesi
    işte tam olarak bu
    açtığımız zaman batarya ile karşılaşıyoruz

kamerasını çevreleyen ve sanırım öndeki yeni tasarım tuş takımındaki yeni tasarım yön tuşları ile aynı renk yanan ışık

kamera ayarları
    fotoğrafınızı kaç megapiksel istersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 16 Haziran 2007; 1:38:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Mobileburn.com'da ''320x240@30 FPS'' olarak belirtilmiş.

format konusunda bilgin varmı, 3gp mi mpeg4 mü...

3gp, mp4, H263 ve daha fazlasi destekleniyor

"The W960 also comes with the ability to shoot and playback video at 30 frames per second, which is DVD-quality. It'll be interesting to see how well the W960's video compares with that of Nokia's N-Series phones, such as the N93 and N95, which also shoot at the same frame-rate."

Burada W960'in DVD kalitesinde videosundan söz ediliyor

DVD kalitesi demek 720x576 25 FPS demektir. Şu an Dvd kalitesinde video kaydedebilen telefon ne yazıkki yok. N93, N95 tamamen kullanıcıları aldatmak amacıyla dvd kalitesinde kayıt vs. diyorlar.

Cihazin dvd kalitesinde kayıt yaptigi nette cogu kaynak tarafindan belirtiliyor ama bu veriler kesin olmayabilir veya son an'da sony degistirebilir elbet. Pal bir dvd (4:3) 720x576{resoliton} 4000 kbps{video} 25Fps ve 384 kbps {audio data rate} den ibarettir. Yani bu degerler standart bir pal dvd'nin degerleridir. W960'in dvd kalitesinde kayıt yaptigi soyleniyor ama cozunurluk illaki 720*576 olmayacaktir. Fakat cihazin video bitrate degerinin oldukca yuksek olacagini tahmin etmek icin profesor olmaya gerek yok. Yukaridaki msj'imda yanlis yazdim ve evt 640*480 standart bir dvd cozunurlugu degildir ama zaten soylenen W960'IN DVD KALİTESİNE YAKIN VİDEO KAYDI YAPTİGİDİR. Burasi cok onemli bir detay..

Bu durumda cihazin 640*480 pixell cozunurlugunun (eger gercekse) bu degerin standart bir pal dvd cozunurlugu olmadiginin ustunde fazla durmamak ve bu rakamın BİR CEP TELEFONUNDA BU GUNE DEGİN URETİLMİS EN İYİ COZUNURLUK OLDUGUNU KABUL ETMEK VE SAYGI DUYMAK GEREKTİGİNİ dusunuyorum...

• ARKADASLAR K850'NİN LENS KAPAGİ DİGİTAL CAMERALARDA OLDUGU GİBİ OTOMATİK ACİLİYOR!!!

UZAT ALNİNİ OPMEK İSTİYORUM SONYERİCSSON!! BU KADARINI HİC BİRİMİZ BEKLEMİYORDUK!

@PHİ'nin verdigi resimde gorulen on/off tusuna basildiginda veya menuden camera secildiginde bir micro motor ile lens kapagi auto olarak aciliyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 16 Haziran 2007; 2:33:16 >

• quote:

ARKADASLAR K850'NİN LENS KAPAGİ DİGİTAL CAMERALARDA OLDUGU GİBİ OTOMATİK ACİLİYOR!!!

UZAT ALNİNİ OPMEK İSTİYORUM SENİ SONYERİCSSON!! BU KADARINI HİC BİRİMİZ BEKLEMİYORDUK!

@PHI'nin verdigi resimde gorulen on/off tusuna basildiginda veya menuden camera secildiginde bir micro motor ile lens kapagi auto olarak aciliyor arkadaslar!

Ağlamak istiyorum

Bu kadar mı olur yaa

• baya güzel
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.