Şimdi Ara

PLATFORM> SonyEricsson ^K850i^ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.689
Cevap
3
Favori
348.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar görüyorum ki çıkış fiyatını çok abartanlar olmuş.. yapmayın etmeyin yaf böyle siteleri araştırıp fiyat belirliyor zaten firmalar..şu an n95 in fiyatı zaten 1400 ytl..2007 nin son çeyreğinde yani ekim kasım gibi k850 çıkacak gibi ve eminimki n95in fiyatı o zamanlar 1000 ytl seviyesine düşecektir..eğer o tarihlerde k850 de 1000 ytl gibi bi fiyatla çıkarsa bence hiç de haketmez fiyatını..benim gözümde k850nin çıkış fiyatı 800 ytl civarı olmalı ki piyasaya hızlı bir giriş yapabilsin
  • k810 ilk sürüldüğü fiyatından 100 dolar daha fazla fiyata piyasaya sürerler muhtemelen bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 16 Haziran 2007; 7:22:11 >
  • Şimdi K810 modeli ne oldu? Resmen sıfırlandı, bence SE pazarlama stratejisi yanlışı yaptı, bir süre daha K810 piyasanın en iyi kameralı telefonu olarak işin kaymağını yemeliydi. Tabi o Sony açısından öyle ama bizim açımızdan gayet iyi oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: altinok

Şimdi K810 modeli ne oldu? Resmen sıfırlandı, bence SE pazarlama stratejisi yanlışı yaptı, bir süre daha K810 piyasanın en iyi kameralı telefonu olarak işin kaymağını yemeliydi. Tabi o Sony açısından öyle ama bizim açımızdan gayet iyi oldu

basamak basamak çıkmalıydı
    bencede hata yaptı
    ama onlar hata yapsınki alıcı kar etsin
  • SonyEriccsoon u kutluyorum,
    bence K850 ve W960 modelleri ile nokia ve samsungu resmen mağlup etmiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakamoz40

SonyEriccsoon u kutluyorum,

neden kutluyorsun?
    ilk 5mp kamera,ilk 8gb hafıza,ilk wifili telefon,ilk gps li telefon,ilk optik zoom,ilk symbianlı telefon,ilk kaliteli kulaklık sesi yoksa kaliteli video kaydı içinmi?
    ama bunları sonyericssondan önce diğer firmalar zaten çıkarmıştı
  • daha önce wi-fi olup, kamerası kötü, kamerası iyi olup vidyo çekimi kötü.. gibi kenarı köşesi kırpılmış modeller görmüştürk. elbette yeni duyuruluan bu modellerinde kusurları var ama gerçek anlamda birden fazla işleve sahip özellik zengini, üstelik kabul edilebilir makul ölçülerdeki ilk telefonlar bunlar.

k850, w960 hatta w910 bile 2007 sonundan itibaren piyasayı sallayacak bomba telefonlar...
  • gerçekten bomba telefon çıktıktan 3 ay sonra alıyorum malum sony nin fiyatları 3 ayda düşüyor
  • ben ilk w990a göz koymutum fakat okuduğumda video ve ses konusunda tereddütlerim oldu soğudum şimdi de k850nin resimlerine bakınca biraz soğudum sizce yanlış mı düşünüyorum
  • nbu telefonun tıpını hıc ama hıc begenmıyorum...n95 ıle bı yan yana koyup bakın tam bı facia...telefonda once sekıl olmalı....bayagı kalın zaten..sankı telın arkasına bı fotograf makınesı tapıstırılmıs...n95 cok daha hos bı telefon...ayrıca ılk msj da karsılastırma yapılmıs ses konusunda falan...bu karsılastırma neye gore yapılmıs anlamadım...yenı fotograf maınelerı bıle daha guzel druyor...begenılecek bı tasarım degıl...daha oncede bu telefonun resımlerı forumda yayılmıstı..herkes fake oldugunu soylemıstı vede telın tasarımı ıle dalga gecmıstı...ama suan tum msj ları okudum herkes cok begenmıs...telefon sankı 5-6 yıl once yapılmıs hatta kullanılmıs gıbı duruyor...sahsı fıkrrım sırf resım cekcek dıye bu telı alıp cebımde tasımam...
  • optik zoom varmı bu yeni SE lerde?
    quote:

Orjinalden alıntı: Dreamboy

quote:

neden kutluyorsun?
    ilk 5mp kamera,ilk 8gb hafıza,ilk wifili telefon,ilk gps li telefon,ilk optik zoom,ilk symbianlı telefon,ilk kaliteli kulaklık sesi yoksa kaliteli video kaydı içinmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidrojenperoksit

nbu telefonun tıpını hıc ama hıc begenmıyorum...n95 ıle bı yan yana koyup bakın tam bı facia...telefonda once sekıl olmalı....bayagı kalın zaten..sankı telın arkasına bı fotograf makınesı tapıstırılmıs...n95 cok daha hos bı telefon...ayrıca ılk msj da karsılastırma yapılmıs ses konusunda falan...bu karsılastırma neye gore yapılmıs anlamadım...yenı fotograf maınelerı bıle daha guzel druyor...begenılecek bı tasarım degıl...daha oncede bu telefonun resımlerı forumda yayılmıstı..herkes fake oldugunu soylemıstı vede telın tasarımı ıle dalga gecmıstı...ama suan tum msj ları okudum herkes cok begenmıs...telefon sankı 5-6 yıl once yapılmıs hatta kullanılmıs gıbı duruyor...sahsı fıkrrım sırf resım cekcek dıye bu telı alıp cebımde tasımam...

Sony Ericsson K850i: 102 x 48 x 17 mm / 118 gram
    Nokia N95: 99 x 53 x 21 mm / 120 gram (Kapalı hali)

quote:

optik zoom varmı bu yeni SE lerde?

Telefonlarda dijital yakınlaştırma bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 17 Haziran 2007; 11:29:24 >

• quote:

quote:

neden kutluyorsun?

Bahsettigin marka veya firmanin tum bu "sozde ilk defa piyasaya surmus oldugu ozellikler" kisa sure sonra aslındsa ne kadar aceleyle surulmus, basarisiz ve bekleneni vermekten cok uzak teknolojiler olduklarini fazlasıyla kanitladilar.

Or;
    - Foto dersen suan n95'i tum k serisi zaten direk kafadan egale ediyor. Salt mp'nin bir anlam ifade etmedigini ve sadece alt yapisi olmayan bir cihaza tutup carl zeiss lens koymakla bu islerin olmayacagını bilenler uzun suredir biliyor. Olsa olsa DETAY YOKSUNU, MORUMSU FOTOLAR OLUYOR

- Ses kalitesi dersen walkman serisi halen testlerde en yakın rakibi n serisini t.h.d oranında al-assagi ediyor

- Wireless dersen amcamlarin hic bir modelinde batarya bir veya bir bucuk gunden fazla dayanmiyor ve cogu modelinde sagliksiz, stabil calismayan bir perfonmans ortaya koyuyor. Iclerinde biraz e65 wireless konusunda basarili o'da cok ciddi batarya sorunlariyla bogusuyor

- 8Gb hafiza dersen amcamlar MEKANİK, SARSINTI VE DARBELERE DAYANIKSIZ, YAVAS VE HATA VERME ORANI COK YUKSEK (ZIRT*PIRT ERROR VERİYOR N9X SERİSİ) hdd kullandilar ve halada devam ediyorlar. Sony ise hızlı flash nand bellekler kullaniyor

- İlk symbian diyorsun ilk seri symbilarin hali icler acisiydı anımsarsan. Olgunlasmadan, acılması 45 dk suren ve cok dusuk islemci hızlarıyla bavul gibi telefonlar yapmak is degildir hocam. Nokia'nin tipik "satilsinda ne, nasıl satillirsa satilsin" mantigi.

-Kisaca tum bu ozellikleri "uretebilecek teknolojiye sahip bir firmanin" yukarida saydıgımız ozellikleri basarılı bir sekilde harmanlayıp, birinden calip digerinden kırpmadan, elindeki mevcut teknolojiyi en verimli sekilde bonkorce bir cihazda hepsini bir araya toplayan ve en iyi perfonmansı EN ESTETİK TASARIM VE DİZAYNDA BULUSTURAN (KAMYON TAKOZU GİBİ AGIRLIGI YARIM KG'YU BULAN SEKİLSİZ CİHAZLAR URETMEDEN) bir araya getiren ilk defa sonyericsson oldu. Bunun icin sahsen sony'yi kutluyorum. Ve suan piyasadaki mevcut cihazlari ile nokia olsun baska firmalar olsun bu ciddi yenilgiyi mecburen kabullenmek durumundalar

Zamanla ne olur, ne gelisir firmalar ne yaparlar simdilik bilemeyiz. Lakin onumuzdeki 6 ay icinde bu dengelerin bozulacagini sanmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 16 Haziran 2007; 11:49:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

quote:

neden kutluyorsun?

Bahsettigin marka veya firmanin tum bu "sozde ilk defa piyasaya surmus oldugu ozellikler" kisa sure sonra aslındsa ne kadar aceleyle surulmus, basarisiz ve bekleneni vermekten cok uzak teknolojiler olduklarini fazlasıyla kanitladilar.

Or;
    - Foto dersen suan n95'i tum k serisi zaten direk kafadan egale ediyor. Salt mp'nin bir anlam ifade etmedigini ve sadece alt yapisi olmayan bir cihaza tutup carl zeiss lens koymakla bu islerin olmayacagını bilenler uzun suredir biliyor. Olsa olsa DETAY YOKSUNU, MORUMSU FOTOLAR OLUYOR

- Ses kalitesi dersen walkman serisi halen testlerde en yakın rakibi n serisini t.h.d oranında al-assagi ediyor

- Wireless dersen amcamlarin hic bir modelinde batarya bir veya bir bucuk gunden fazla dayanmiyor ve cogu modelinde sagliksiz, stabil calismayan bir perfonmans ortaya koyuyor. Iclerinde biraz e65 wireless konusunda basarili o'da cok ciddi batarya sorunlariyla bogusuyor

- 8Gb hafiza dersen amcamlar MEKANİK, SARSINTI VE DARBELERE DAYANIKSIZ, YAVAS VE HATA VERME ORANI COK YUKSEK (ZIRT*PIRT ERROR VERİYOR N9X SERİSİ) hdd kullandilar ve halada devam ediyorlar. Sony ise hızlı flash nand bellekler kullaniyor

- İlk symbian diyorsun ilk seri symbilarin hali icler acisiydı anımsarsan. Olgunlasmadan, acılması 45 dk suren ve cok dusuk islemci hızlarıyla bavul gibi telefonlar yapmak is degildir hocam. Nokia'nin tipik "satilsinda ne, nasıl satillirsa satilsin" mantigi.

-Kisaca tum bu ozellikleri "uretebilecek teknolojiye sahip bir firmanin" yukarida saydıgımız ozellikleri basarılı bir sekilde harmanlayıp, birinden calip digerinden kırpmadan, elindeki mevcut teknolojiyi en verimli sekilde bonkorce bir cihazda hepsini bir araya toplayan ve en iyi perfonmansı EN ESTETİK TASARIM VE DİZAYNDA BULUSTURAN (KAMYON TAKOZU GİBİ AGIRLIGI YARIM KG'YU BULAN SEKİLSİZ CİHAZLAR URETMEDEN) bir araya getiren ilk defa sonyericsson oldu. Bunun icin sahsen sony'yi kutluyorum. Ve suan piyasadaki mevcut cihazlari ile nokia olsun baska firmalar olsun bu ciddi yenilgiyi mecburen kabullenmek durumundalar

Zamanla ne olur, ne gelisir firmalar ne yaparlar simdilik bilemeyiz. Lakin onumuzdeki 6 ay icinde bu dengelerin bozulacagini sanmiyorum...

yine konusturdunuz hocami ya +1

• bu kadarda markaya takılmayın....nokıa yı yerden yere vurdunuz...sonyerıcsson ıse goklerde....yahu satıs rakamlarınada bı goz atın ve pazar payına....nokıa accık ara lıder...sadec sonyerıcsson k750 kullandım oda 1 hafta surdu....nokıa her zaman farklı..en sekıllı en tarz telefonlar zaten nokıa da...nokıa yı oyle alıpta yerden yere vurmak dogru degıl..kı bu fırma dünya devi...k790 hep fotograf makınesı gıbı gosterıldı oysakı n73 en az onu kadar basarılı...walkman telefon dendı ama ses sevıyelerı oldukca dusuk telefonlar uretıldı...ayrıca nokıanın sesı ıyı bır kulaklıkla cok daha kalıtelı...eskı 6288 ı cx300 le kullandım ipodu satmama neden oldu...w810i de vardı ama 6288 cok daha ıyıydı...sadece sekıl olarak w810i yı begendım...k850 bence rezalet bı sekıle sahıp....cekcegı fotolarından k790 dan cok da ıyı olcagını sanmıyorum....telefon once goze hos gorunmelı...bu telefona bakınca resmen mıdem kalkıyır..boyle bı tasarım nasıl olur 2007 lı yıllarda....marka fanatıklıgınden baska bısey degıl bu yazdıklarınız...
    quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

quote:

neden kutluyorsun?

Or;

• Piyasada nokinanin en cok gordugum telefonu 1100 ve buna benzer telefonalr , 3110 vs vs bunlara sen ozellik ve tasarim mi diyorsun...??
  • WErildimi bilmiyorum ama buda başka bir video

http://www.youtube.com/watch?v=e05w3WTFXZE&mode=related&search=
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnergY-VorteX

quote:

Orjinalden alıntı: melezsnape

quote:

Orjinalden alıntı: EnergY-VorteX

Ben nedensu Sony ericsson unun telefon tasarımını beğenemiyorum. Alelade çizilmiş te yapılmış gibi duruyor. Hele mesaj atmak tam bir dert olur bu tuş takımıyla bence...

nokıa nın KKAAAAZZOOOOLLLEETTTT, NAYLON,MİKA KASALI TELEFONLARINDAN İYİDİR KARDEŞİM HEM KÜÇÜK HEM ÖZELLİKLİ HİÇ OLMASSA NOKIA KULLANICILARI GİBİ "CEBİMİZDE ÖZELLİK TAŞIYACAZ" DİE Bİ ARABA TAKOZU TAŞIMIYOZ (NOKIA NIN ÖZELLİĞİDE ÖZELLİK OLSA PEEHH!!! )
    ARKADAŞLAR BU TEL HARİKA HHİİİÇÇBBİİŞŞEY İİN DEĞİL SADECE 5 MP İÇİN ALINIR SONY NİN SON GOLLERİ MUHTEŞEM

e iyide ben nokia daha güzeldir yada şu marka daha güzeldir die birşey söylemedimki?

nokıa demezsek sony demezsek samsung demezsek simens demezsek......vb demezsek ne dicez cep telefonumu kullanmayacaz yoksa...bende şu en(nedendir anlamış değilim)sony nin en büyük rakibi nokıa olduğu için ona söyledim...hakkatten yani nokıa hem bu kadar küçük hem 5 mp hem şık hem cyber-shot ....(say say bitmez) bir telefonu ne zaman yaptıki ve yapmazda zaten işte ben bütün bu başarısızlığına rağmen hala bizim insanımızın nokıa nokıa diye bağırmasına sinir oluyorum...kallitede bile artık söz edemiyorz nokıa da mesela arkadaşımın n90 ı ilk yere düşüşünde daha 3. gün tam ortası çatladı ve 1 hafta geçtiğinde kullanılmaz haldeydi ve daha birçok örnek var bizzat yaşadığım ama sonylerde ben şahsen donanımsal şikayetlere pek raslaayamıyorum ama tabiki çıkabiliyor bazen donanımsal şikayetler ama genelde özellik eksikliğinden yakınıyorlar insanolar(oda yeterli para verilmediği için olabilir )

• komik olma lutfen...bu kadar olur...
    quote:

Orjinalden alıntı: memolix

Piyasada nokinanin en cok gordugum telefonu 1100 ve buna benzer telefonalr , 3110 vs vs bunlara sen ozellik ve tasarim mi diyorsun...??
  • quote:

quote:

neden kutluyorsun?

İlk ve tek cybershot lu telefon ilk 2 mp lik telefon ilk xenon flash ilk otofokus ilk walkman telefon en kaliteli dış ses bunları herzaman SE daha önce yapmıştı ayrıca sony nin 5 mp si ile nokia nınkini hiç karşılaştırma atarsın 1400 lük telefonu sonra çöpe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 16 Haziran 2007; 13:03:34 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.