Bildirim
Platinum 10 Deneme Kampanyası
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
benim için çok pahalı
uygun fiyatlı paket yok mu faturasızdan faturalıya geçmek isteyenlere ?
4gb 500dk 25tl şuan avantaj 4gb paketinde -
Ya bu turkcell nekadar iğrenç tarifeler ve fiyatlar ben 7 yıldır Telekom kullanıyorum turkcell e geçme düşüncesindeyim ama bakıyorum turktelekom da 10gb internet 1000 dk 1000 sms aldığım fiyat 34₺ aynısı turkcell de 69₺ saçma sapan bir mantık gerçekten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle deme. Ben Telekom da iki gün resmen rezillik yaşadım.. Akşam olunca mobil veri gitti. Rezil oldum millete. Ayrıyeten Platinum tarifeler En yüksek, Limit hızında 600mpbs!!quote:
Orijinalden alıntı: mrsavas02
Ya bu turkcell nekadar iğrenç tarifeler ve fiyatlar ben 7 yıldır Telekom kullanıyorum turkcell e geçme düşüncesindeyim ama bakıyorum turktelekom da 10gb internet 1000 dk 1000 sms aldığım fiyat 34₺ aynısı turkcell de 69₺ saçma sapan bir mantık gerçekten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell'in verdiği kaliteli hizmeti telekom versin, bakalım o zaman 34 liraya 10GB alabilecekmisinizquote:
Sırf ucuzluğu için telekomu tercih edip, Turkcell'e laf atanlara fitil oluyorum.
Kalitesi ortada, fiyatıda bu. İşinize gelirse kullanın, kullanamıyorsanız da laf etmeyin. 34m abone gerizekalı değil, neden kullanıldığı gayet ortada.
Telekom bölgemde gayet iyi çekiyor ama bedava versede kullanmam. 6 senedir ADSL'de zaten beni sömürüyor, 16mb pakette 3mb hız alıyorum ve 80 lira fatura ödüyorum. Bide kalkmış ucuz tarifeleri için telekomu savunuyorsunuz. Ev internetinde telekom sömürür, mobilde de Turkcell. Gerçi Turkcell hizmet veriyor da sömürüyor, telekom 3mb için 80 lira alıyor benden.
-
Hocam fiyata birşey diyemem de 2018 yılında bize hala 10 gb gibi komik kovalar belirleyip 70₺ derse bu bildiğin soygundur Telekom bulunduğum yerde okadar da yavaş değil şuan taşındığım yerde iyi çekmiyor o yüzden taahhüt iptal edip geçeyim dedim oda ne 15-20gb tarifeleri 100₺ civarı ben adsl fiyatından fazla paranın böyle saçma gb lara verilmesi çok abes geldi bilmiyorum size göre normal mi ülke batmış yaniquote:
Orijinalden alıntı: Jazzalyn
Turkcell'in verdiği kaliteli hizmeti telekom versin, bakalım o zaman 34 liraya 10GB alabilecekmisiniz
Sırf ucuzluğu için telekomu tercih edip, Turkcell'e laf atanlara fitil oluyorum.
Kalitesi ortada, fiyatıda bu. İşinize gelirse kullanın, kullanamıyorsanız da laf etmeyin. 34m abone gerizekalı değil, neden kullanıldığı gayet ortada.
Telekom bölgemde gayet iyi çekiyor ama bedava versede kullanmam. 6 senedir ADSL'de zaten beni sömürüyor, 16mb pakette 3mb hız alıyorum ve 80 lira fatura ödüyorum. Bide kalkmış ucuz tarifeleri için telekomu savunuyorsunuz. Ev internetinde telekom sömürür, mobilde de Turkcell. Gerçi Turkcell hizmet veriyor da sömürüyor, telekom 3mb için 80 lira alıyor benden.
Alıntıları Göster
-
Tabiiki verilen gb lara göre istenilen fazla çok para. Fakat telekomla kıyas yapılması bana ters geliyor.quote:
Hocam fiyata birşey diyemem de 2018 yılında bize hala 10 gb gibi komik kovalar belirleyip 70₺ derse bu bildiğin soygundur Telekom bulunduğum yerde okadar da yavaş değil şuan taşındığım yerde iyi çekmiyor o yüzden taahhüt iptal edip geçeyim dedim oda ne 15-20gb tarifeleri 100₺ civarı ben adsl fiyatından fazla paranın böyle saçma gb lara verilmesi çok abes geldi bilmiyorum size göre normal mi ülke batmış yani
Alıntıları Göster
Turkcell öyle bir konumda ki, örneğin telekoma veya vodafone a geçeceksiniz bölgenizde durumu nasıl diye merak ediyorsunuz. Ama turkcell için böyle birsey düsünülmüyor. "Nasılsa turkcell heryerde çeker" herkesin bilinçaltına yerleşmiş durumda. E kullanırken de insan gibi muamele görüyorsun. Biraz fazla verip adam akıllı hizmet almak en doğrusudur.
Tabi herkesin bütçeside bir değil. Hele ki böyle kotalara bu paralar verilince zorumuza gidebiliyor. Ama bunu kullaniyorsak şartı bu, işimize geliyorsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kesinlikle o konuda haklısınız hocam çekmemek sorunu olmuyor ama ne bileyim Telekom 35₺ ise oda 50-55 olsun 2 kat da çok fazla maddi sorunum yok ama ne bileyim abes geldi :)quote:
Orijinalden alıntı: Jazzalyn
Tabiiki verilen gb lara göre istenilen fazla çok para. Fakat telekomla kıyas yapılması bana ters geliyor.
Turkcell öyle bir konumda ki, örneğin telekoma veya vodafone a geçeceksiniz bölgenizde durumu nasıl diye merak ediyorsunuz. Ama turkcell için böyle birsey düsünülmüyor. "Nasılsa turkcell heryerde çeker" herkesin bilinçaltına yerleşmiş durumda. E kullanırken de insan gibi muamele görüyorsun. Biraz fazla verip adam akıllı hizmet almak en doğrusudur.
Tabi herkesin bütçeside bir değil. Hele ki böyle kotalara bu paralar verilince zorumuza gidebiliyor. Ama bunu kullaniyorsak şartı bu, işimize geliyorsa
Alıntıları Göster
-
Hocam hani bir laf var ya "Kaliteyi ucuza alamazsın" diye, aha tam da burada söylenecek söz sanırım.quote:
Kesinlikle o konuda haklısınız hocam çekmemek sorunu olmuyor ama ne bileyim Telekom 35₺ ise oda 50-55 olsun 2 kat da çok fazla maddi sorunum yok ama ne bileyim abes geldi :)
Alıntıları Göster
Tamam pahalı diğerlerine kıyasla, ama Vodafone'da TürkTelekom'da kullanılan hızın 4 katını veriyor. Onların çekmediği yerde çekiyor. -
Türkcell lifecell ve esnaf tarifelerinde kaç lira verirsen ver tarifeyi 100 sms ile sabitlemiş. Diyelim 49 liralık esnaf tarifesi alıyorsun 2000 dk, 6gb, 100 sms veriyor. Evet bildiğiniz sadece 100.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
senelerdir sms kullanımım 0, yazıyla sıfır, spam yapacaklarına böyle daha iyiquote:
Orijinalden alıntı: Drak44
Türkcell lifecell ve esnaf tarifelerinde kaç lira verirsen ver tarifeyi 100 sms ile sabitlemiş. Diyelim 49 liralık esnaf tarifesi alıyorsun 2000 dk, 6gb, 100 sms veriyor. Evet bildiğiniz sadece 100. -
Hocam size spam yapanlar esnaf paketinin smsi ile yapmıyor. Mesela 10. 000 lik sms paketi satın alıp yapıyor. Yani değişen bir şey yok. Kaldı ki lifecell de de 100 sms sınırı koymuş. Ne gerek var anlamadım. 250 filan olsa neyse.
Benim iş ve ailevi nedenlerle aylık en az 60 sms kullanımım var. Herkes mesajlaşmak için whatsapptap filan kullanamıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X