Merhabalar, elimdeki Play Station 1 konsolunu LED ekranıma bağlamak istiyorum. Scart giriş olmadığı için bunu "scart to hdmi" gibi bir çevirici ile çalıştırabilmem mümkün mü? Ya da konsolumu nasıl kullanılabilir hale getirebilirim? Daha önce bunu deneyen ve başaran oldu mu? Şimdiden teşekkürler cevaplar için.. |
Play Station 1'i HDMI ile ekrana bağlama?!
-
-
tvnin rgb girişleri var mı
-
Evet var. PS1 uygun mu bunun için?
-
Sony PlayStation PS 1/2/3 için Ses Video Sistemi TV AV Kablosu Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
en iyi çözüm rgb li diye araştırdım... hdmi to scart larda bazı oyunlar siyh beyaz olabiliyormuş.
yada hdmi to scart rgb li olanından alacaksın
-
Cok teşekkür ederim, bende scart çeviriciler ile ilgili problem yaşandığını okudum emin olamadım o yüzden ama RGB kablo işe yarayabilir. Teşekkür ederim.
-
scart to hdmi olarak bağlanır ama ya görüntüde yada sesde sorun olduğunu söyliyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 21 Eylül 2021; 18:42:16 > -
Televizyonumuz;
Aldığım kablo;
Ama maalesef başaramadım. Kablo renkleri ve tv deki renkler farklı olunca her şekilde denedim ama görüntü gelmedi. Tv'nin görüntü kaynağı seçiminde hem scart hem y/pb/pr şeklinde çıkıyor ama ikisinde de görüntü gelmedi. Ayrıca bir aparat daha mı gerekecek acaba? İnternette birkaç yerde scart to hdmi adaptörlerle yapanlar olmuş ama bilemedim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekografik -- 2 Ekim 2021; 16:32:19 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: dekografikTelevizyonumuz;
Aldığım kablo;
Ama maalesef başaramadım. Kablo renkleri ve tv deki renkler farklı olunca her şekilde denedim ama görüntü gelmedi. Tv'nin görüntü kaynağı seçiminde hem scart hem y/pb/pr şeklinde çıkıyor ama ikisinde de görüntü gelmedi. Ayrıca bir aparat daha mı gerekecek acaba? İnternette birkaç yerde scart to hdmi adaptörlerle yapanlar olmuş ama bilemedim..
ben şunu önerecektim vazgectim çok belli değil görüntü aktarıyor ama ses olmayabiliyormuş kesin bir bilgi yok ortada https://www.hepsiburada.com/alfais-4363-hdmi-to-scart-av-video-tv-cevirici-donusturucu-adaptor-p-HBCV00000F0FNO
-
Aynen, birde bu hdmi'dan scart'a dönüştürüyor. Tersi olan olması lazım ama onlarda dediğiniz gibi hem görüntü kalitesi hemde ses açısından sıkıntılı. Aslında 50-100 TL arasında tüplü tv'ler var 37 ekran. Onu almak en kesini olacak sanırım :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X