Şimdi Ara

Play Station 2 Hakkında Acil Yardımlarınızı Bekliyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana 3-4 yıl önce İtalya'dan Hediye bir Play station 2 Gelmişti (Şimdiki modellere göre eski bir model olarak gelebilir ama halen yeni bazen oyun için iş görür).

Geldiği yıl üzerinde bir Araba Yarışı(Formula1) oyun buunan tek 1 cd vardı onunla arada bir oynuyordum.Tabi 2 kişilikti.

Cd lerini bulamadım bulduğum yerlerde pahalı söylüyorlardı.Geçen yıl İstanbula gittiğimde Orda bir Ps2-Ps3 oyun satan bir yerden 2 Tane oyun cd aldım ve Bulunduğum ile döndügümde denemek istedim.Cd leri görmüyordu Ps2 Şanslıga bak Benim Formula1(araba yarışı) oyunu da artık görmüyordu.Açılış ekranı geliyor sonra cd error gibi bir uyarı veriyor Ancak müzik cd si taktığımda degiştirme v.b gibi şekiller geliyor CD yeri bozuk olsaydı müzik cdlerinide görmezdi öyle degil mi? Belki Yeni cd ler uyumlu degildir dedim ve Benim araba yarışı bulunan cd'mde belki çizilmiştir o araba yarışı cd sinin içinde bulunan dosyaları pc ye kopyaladım ve tekrar bir cd ye attım o yeni cd yi görmüyordu oysaki daha önce aynı şekilde yine o cd den kopyalama yapıp bir cd oluşturmuştum ps2 de çalışmıştı.

Sizce bu sorunu nasıl düzeltebilirim???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.