merhaba, Flutter ile yaptığım bir uygulama var. arama geçmişini tarayıp kayıtlı olmayan numarayı rest servis aracılığı ile sunucuda bir veritabanına kaydediyor. android manifest dosyasında gerekli izin taglarını yazdım. ürün açıklamarını yazdım. gizililik politikası linki verdim. ama 6 seferdir uygulama reddediliyor. İzin politikası ihlali gerekçesi ile iptal edildiği uyarısını veriyor. bu konuda başka dikkat etmem gereken neler var yardımcı olursanız sevinirim. gerekiyorsa kaynak kod vs de paylaşabilirim.
manifest'ini iyice gözden geçir. Bir de google play'e yüklerken herşeyi dikkatli oku belki orada yaptığın bir şeyden dolayı olmuyordur.
soruna yardımcı olamıcam fakat ben birşey sormak istiyorum 3 uyarı da normalde hesabı kapatıyorlardı o kural kalktı mı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: judonisdead
manifest'ini iyice gözden geçir. Bir de google play'e yüklerken herşeyi dikkatli oku belki orada yaptığın bir şeyden dolayı olmuyordur.
teşekkürler. kullandığım izinler ile ilgili tagları yazdım. hatta rehbere kaydetme özelliği de vardı. WRITE_CONTACT READ_CONTACT özelliklerini ve izinleri kaldırıp tekrar denedim. yine aynı hatayı verdi.
6 kere reddedildi. şimdilik bir şey olmadı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme