Şimdi Ara

Player Sorunu (Acil yardım) ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Apple Mac sorunsallarım bitti, toplama PC sorunsallarım bitti, şimdi elimde olan bilgisayarda bir sorunsal oluştu.

Bir netbook'um vardı. Yedi yıllık emektar LG marka. Onu ablamla takas ettik o da bana Asus marka notebookunu verdi. Buraya kadar hiç bir sorun yok. Müzik programlarıyla vs uğraştığım için yalnızca masa üstü bilgisayarım yetmiyordu. Ablam anı saklamayı sever bu yüzden bulunduğu yerlerde bol bol fotoğraf ve video çeker. Bu yüzden haliyle notebook'tan netbook'a bir sürü video ve fotoğraf geçirdim. Fakat sorun fotoğraflarda değil, videolarda. netbookumda yalnızca Windows Media Player vardı. Ablamın Notebook'unda ise Winamp. Videoların çoğunluğunu attıktan sonra, açılmadıklarını fark ettim. "Videolara ve fotoğraflara bir şey olmasın" sesi kulaklarımda çınladı. Sonra Winamp'ı indirdim. Eskiden yüklediklerime hiç bir etkisi olmadığı gibi, en son yüklediklerimde de bir yavaşlama oldu yavaş çekimdeymiş gibi. Hadi o sorun değil onu emektarın sistem hatası olarak kabul etsem dahi bir sorun yok. Ama açılmayan videolarıda sağ tık birlikte aç yaptığımda ses var görüntü yok. Görüntüyü geri getirmek için ne yapmam gerekiyor? Eğer yardımınız dokunursa var mı bilmiyorum ekstradan teşekkürüydü +1'ydi hepsi sizindir. :D Gerçekten çok zor durumdayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurjKhalifa -- 2 Eylül 2013; 22:37:05 >

• klite codec kur videoların açılır ayrıca klite codec te Windows media player classic te mevcut..
  • Eyvallah bir deneyeceğim
  • Denemedim, oldu Allah razı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.