Şimdi Ara

Player Unknown's Battlegrounds|Ps4-Ps4Pro Ana konu| (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
3.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Oyun çıkarsa (inşallah çıkar) normal ps4 te bile düzgün çalışır. Çünkü sony oyunların optimizesi konusunda çok katı. Bozuk oyun çıkartmıyo konsoluna. Yoksa çıkarırlardı şimdiye kadar. Bu saatten sonra çıkarsa oyun eskisi kadar rağbet görmez fakat h1z1 deki tayfa pubg ye kayar ps4 te.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukachuu

Oyun çıkarsa (inşallah çıkar) normal ps4 te bile düzgün çalışır. Çünkü sony oyunların optimizesi konusunda çok katı. Bozuk oyun çıkartmıyo konsoluna. Yoksa çıkarırlardı şimdiye kadar. Bu saatten sonra çıkarsa oyun eskisi kadar rağbet görmez fakat h1z1 deki tayfa pubg ye kayar ps4 te.
    Umarım çıkar şu oyunu stabil bir şekilde ps4 te oynamak isterim.
  • Oyun çıksa ne olur sony rakip oyuncular klavye mosue ile oynama hakkı sunuyor ben gamepad ile onlara nasıl rakip olabilirim 800 TL’ye al klavye mause her maç birincisi ninja kendi açıkladı klavye mouse kullandığını bende ne güzel oynuyor diye biliyordum

• brokenwings kullanıcısına yanıt
    Hocam ninjanın oynadığı oyun fortnite ve onun 800₺ klavye mouse a gerek yok. Fortnite sıradan klavye mouse destekliyor zaten Konsola herhangi bir klavye mouse takın çalışır oyunun kendi sunduğu bir durum.

• fukachuu F kullanıcısına yanıt
    ben Evdeki sıradan maus ve fareyi takıp ps4 fortinate oyanaybilr miyim ben özel klavye fare ikilisi var biliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brokenwings -- 22 Ağustos 2018; 22:41:43 >
  • brokenwings kullanıcısına yanıt
    Fortnite için özel klavye ve mouse a gerek yok.

• PlayStation konusu mu emin misiniz hocam?

Ben sadec bir gelecek mi gelmeyecek mi tartışması olan konuyu hatırlıyorum.Bu konuyu açarken forumda arama yapmıştım başlık çıksa açmazdım.

• Ps4'e geliyor mu ki? Kaynak var mı

• Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    Kesin gelecek hocam tarihi belli değil sadece.

• Bu oyunun ücretsiz sürümü olmayacak mı? Mobile ücretsiz, fortnite ps4 de de ücretsiz var bunda niye yok

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.