Şimdi Ara

Player Unknown's Battlegrounds|Ps4-Ps4Pro Ana konu|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
3.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun hakkinda pek kesin bir bilgi yok ancak 2018 de ps4 icin cikacak gibi gozukuor xbox 2017 de biz de 2018 de oynamaya baslariz oyunu ayni tomb raider gibi timed exc olacak gibi gozukuor oyun hakkinda bilgiler ve ekran goruntuleri geldikce burayi editleyecegim oyunun tartismalari ve bunun gibi konular bu konu basligi altinda olursa sevinirim
    Player Unknown's Battlegrounds|Ps4-Ps4Pro Ana konu|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be4die -- 14 Haziran 2017; 15:46:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyunu çok sevdim, youtube üzerinden oynayanlara bakıyorum ve ps4 e gelmesini dört gözle bekliyorum.
  • Sözde dayz h1z1 çıkacaktı kaç kere söz verdiler çıkmadı..

Survival oyun oynayamamaktan bıktım artık ps4'te..
  • Hele şükür multiplayer survival bir oyun geliyor. Bu tarz oyunları çok bekliyordum ama bir türlü çıkmadı. H1Z1'i de çok bekledim ama yalan oldu. Açıklama bile gelmedi. Umarım bu oyun fazla bekletmeden gelir.
  • Bencede 2018de çıkacak ps4'e, ordada oynarız yalnız konsolda pek oynanacak bir oyun değil.
  • pubg xbox da time exc büyük ihtimal ps4 e gelirse 1 yıl arayla gelir diye düşünüyorum. En erken haziran 2018.
  • Aynen dogru soyluorsunuz konsolda da bu ve bunun gibi survival oyunlarin cogalmasi lazm elimizde sadece ark ve 13 th friday var onlarda tam olarak bu tarz bile degil.Timed exc olmasi biraz kotu oldu gonul isterdi ki xboxla ayni anda ciksin ama microsoft basmis parayi timed exc yapmis neyse seneye oynariz insallah

• Bu tarz oyunlar çok tutuluyor ve daha 2018'de yeni gelecek. Bu sony'nin ayıbı

• quanch Q kullanıcısına yanıt
    Sony timed exc olayina hic girmedi hep kendi yaptigi oyunlar exc oldugu icin.Ama microsoft exc oyun yapacak studyolari kapatti hal boyle olunca da mecbur timed exc yapior.Boyle bir oyunun sony farkina varip erkenden kar elde etmek icin harekete gecebilirdi gecmedi saglik olsun o zamana kadar bekleyecegz

• Ben oyunu PC'de oynuyorum. Herkes aşırı bağlandı ama ben tek girdiğimde 1-2 oyundan sonra sıkılıyorum. Ancak arkadaşlarla girince biraz daha zevkli oluyor. PS4'e gelmese de çok büyük bir kayıp olmaz, gelirse de PC'de ki kadar hype olmaz bence.
  • Kesinlikle katılmıyorum. Twitchde çok fazla izleyici sayısı var bir kere. Bu sayılar genelde oyuna ulaşamayan oynayamayan insanlardan oluşuyor. Pub'da bu sayı, pc gücü yetmeyen ve konsol kullanıcıları ile baya yüksek olduğu kanaatindeyim. Bu sebeple kesinlikle bu tarz oyun konsollarda geç kalındı

• quote:

Orijinalden alıntı: reverse.angle

Ben oyunu PC'de oynuyorum. Herkes aşırı bağlandı ama ben tek girdiğimde 1-2 oyundan sonra sıkılıyorum. Ancak arkadaşlarla girince biraz daha zevkli oluyor. PS4'e gelmese de çok büyük bir kayıp olmaz, gelirse de PC'de ki kadar hype olmaz bence.

aksine ps4 de bf1 den sonra en çok oynanan oyun olur
  • quanch Q kullanıcısına yanıt
    Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Haklı olabilirsiniz arkadaşlar. Ben bu tarz oyunları çok sevmediğimden dolayı olsa gerek biraz olumsuz bakıyorum ama dediğiniz gibi olma ihtimali de var tabi.
  • h1z1 king of the kill çılgınlığını bitiren oyun. Battle Royale formatı şu sıralar oyun dünyasının en çok rağbet gören formatı. Bu oyunda aynı formatı daha stratejik bir tarzda sunması ile çok ciddi bir oyuncu kitlesi yakaladı fakat ben bu oyunu çok başarılı bulmuyorum. Bunun sebebide karakter hareketlerinin "şaka gibi" denicek seviyede vasat olması. Kontroller çok kötü, oyunda motion capture yok, bir zıplama animasyonu var muhtemelen 2000'lerin başındaki oyunlardan daha kötü. Harita dizaynıda benim hiç hoşuma gitmedi. Grafikler çokta önemli değil bu tip bir oyunda standart bir grafik yeterli oluyor. Şu an piyasada alternatifi olmayan bir oyun, battle royale formatıda son bir kaç yıldır klasik FPS'den daha popüler bir hale gelince bu oyun patladı. Patlamasındaki diğer bir sebepte twitch'in en popüler streamer'larından bazıları sadece h1z1 oynuyorlardı şimdi bu oyuna geçtiler dolayısı ile çok büyük bir reklam oldu. Bu arada şunada sonuna kadar katılıyorum konsol dünyasının acilen bir battle royale formatlı oyuna ihtiyacı var çok büyük eksik bende bu formatın hastalarından biriyim. Belki bu oyunun çıkışını duyurmasından sonra h1z1'de atağa geçip konsol işini öne çekebilir

• ekostros kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra h1z1 ciksa da almam.Oyun bug dolu ha eger ps4 icin bugsiz olursa neden olmasin.

• Şu tarz oyunları konsolda oynayamamak can sıkıyor. YouTube dan videolarına falan bakıyorum baya saracak bir oyuna benziyor. Umarım PS4 e gelir

• Ps4 e gelecektır çıkışından 1 hafta önce falan açıklarlarlar rahat olun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony microsoftun cross platform istegini bu yilda reddetmis bu oyun icin guzel olurdu aslinda x1 ve ps4 arasinda bir ortaklik.@dragonbornx Gelecek ama cok gec gelior (2018)hocam japonlar fps tps pek anlamior ya bu oyunlarin degerini

• Bu tarz oyunlar acayip popüler durumda. Firmalar ve Sony Ps4 için neden bu topa girmiyor çözemedim.

• Yıllardır pc oynuncusuydum. Hiç ısınamadım bu tür oyunlara acayip bug oluyor. Siz neden bu kadar bekliyorsunuz anlamadım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.