Şimdi Ara

Player Unknown's Battlegrounds|Ps4-Ps4Pro Ana konu| (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
3.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gozluklu oyuncu

Gerizekalı beyinsizciğim benim. Hori tac var sony'nin resmi ürünü her fps oyununu rahatlıkla oynarsın çünkü üçgen, kare, yuvarlak, çarpı gibi tuşlar klavye üstünde de var. Mouse sağ analog görevimi görürken mouseda sağ tuş l2 yi sol tuşta r2 işlevini görür. Olmazsa senin beynin buna yetmezse bide xim4 var. Bağlarsın konsola onada istediğin klavye mouse'u bağlarsın. Kafana göre istediğin tuşu atarsın. Azıcık beynin olsa araştırmayı öğrenirdin zaten.

Hiçbir şekilde gamepaddeki gibi %100 verimle çalışamaz. Resmi bir destek yok boş boş konuşmayın. Asıl senin beynin yok gereksiz herif ne ukala herifsin fanboyluk yapmaktan senin beynin çalışmıyor. Kişiye hakaret etmeden doğru düzgün anlatamıyor musun? Allah'ın ergen asosyal fanboyu. Böyle boş boş savunmaya devam et. Bloklandın ayrıca hakaretten şikayet edildin. Bir daha alıntılama beni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alıntılamadım cevapladım. Kullandım ürünleri ve kullanmaya devam ediyorum. Bilgisayardan daha iyi verim alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntılamadım cevapladım. Kullandım ürünleri ve kullanmaya devam ediyorum. Bilgisayardan daha iyi verim alıyorum.

Tamam kardeşim 30 fpsde bilgisayardan daha iyi oynamaya devam et

• quote:

60 amip

Hakaret neden ediyorsun ben sana ediyor muyum zorla küfür mü ettirmeye çalışıyorsun?

PS4 Pro 60 fps veriyor burası ortak konu ve normal ps4 çoğu oyunda low ayarlarda 30 fps veriyor bunu bilemeyecek kadar amip olan sensin.

• Adminler suraya bir bakin.Konu kirleniyor. @GoldPunch

• Senin gözün dönmüş asıl be forumda Gears Of war 4 Ps yede çıkacak dendiğinde çıldırıyordunuz unuttuk sanmayın
  • Hocam selamlar , bende ps4 kullanıyorum ancak 60 fps aldığım oyun yok denecek kadar az. Birçok oyun 30 fps oynatıyor ki aralarda fps droplar oluyor.

Hori tach pro klavye mouse seti sony'nin lisanslı ürünü. Alır istediğin oyunda oynarsın.
  • Ben de pcde var ps de var oynamak istesem pcde oynarım niye çıldıracam

• quote:

Orijinalden alıntı: Lifelessant

Hocam selamlar , bende ps4 kullanıyorum ancak 60 fps aldığım oyun yok denecek kadar az. Birçok oyun 30 fps oynatıyor ki aralarda fps droplar oluyor.

Hori tach pro klavye mouse seti sony'nin lisanslı ürünü. Alır istediğin oyunda oynarsın.

O ergen fanboy boş boş konuşup sinirlendirdi beni işte klavye mouse setini alınca her oyunu oynayabiliyor muyuz? Fps oyunlarını falan. O zaman haksızlık olmaz mı?

• Sahte exc Xbone versiyonu çıktıktan sonra oyun PlayStation 4'e geliyor. PUBG şirketinin sahibi Sony ile görüşüyoruz dedi, 2018 başlarında dalarız. Uzun süredir bir oyunu bu kadar beklemedim.

http://www.psu.com/news/34345/pubg-ps4-release-coming-after-xbox-one-launch
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathdoll

Sahte exc Xbone versiyonu çıktıktan sonra oyun PlayStation 4'e geliyor. PUBG şirketinin sahibi Sony ile görüşüyoruz dedi, 2018 başlarında dalarız. Uzun süredir bir oyunu bu kadar beklemedim.

http://www.psu.com/news/34345/pubg-ps4-release-coming-after-xbox-one-launch

xbox a timed exc pubg

ps4 e en erken haziran 2018 fakat xbox un timed excleri genellikle 1 yıl oluyor o yüzden 2018 Q3 den önce zor gelir ps4 e.

• 1080ti ile oynuyorum stabil fps alamnıyorum halen düzeltemediler xbox one ve ps4 donanımında nasıl çalışacak merak ediyorum doğrusu stabil 60fps yaparlarsa helal olsun derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Sınırlı süreliğine özel oyun olayını kim çıkarttı bilen var mı? Bu da mı Xbox'ın başının altından çıktı?

Evet microsoftun başının altından çıktı. Adam gibi oyun yapıp konsol aldıracaklarına böyle çirkeflik yapıp nefret ettiriyolar işte.

• ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Sizde bir sorun var bence hocam 940mxle oynuyorum stabil.Ayrica oyun dogru optimizasyonu cok kotu ancak konsola ozel hazirlik yapilir ve cihaz tek oldugu icin ona gore yapilir optimizesi iyi olur.

• Optimizesi bozuk oyunu oynayıp ne yapacaksınız oyun cpu oyunu cpuda konsollarda çok zayıf bence çıkmasına gerek bile yol one xde çıktı 7 fps 23 fps arası oynanıyor. Battleroyale oynayın daha iyi bence ps4nün böyle saçma exclusivelere ihtiyacı bile yok :)

• LaxLucky kullanıcısına yanıt
    Oyunun xbox onedaki halini gorunce sok oldum hocam zaten.Psde de calissa calissa 5 fps fazla calisir.Sıkıntılı bir oyun.

• İki hafta içinde Xbone versiyonu 1.0 tam sürüme geçiyor. Anlamı, PUBG Corp. ve Microsoftun beta/tam sürüm arasına attırdığı Launch Exclusive anlaşmasının sonu geliyor. Yılbaşından sonra PlayStation 4'e portu başlar. Direkt 1.0 portlanacağından bozuk versiyon yerine tam olarak çıkacak. Geceler şenlenir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 22 Ağustos 2018; 13:53:23 >
  • Doğrudan portlama diye birşey olmaz. Xbox one ve ps4 farklı api kullanıyor. Oyunun ps4 için yeniden geliştirilmesi gerek.

• Ps4 için resmi bir haber yok değil mi? Kesin olarak gelecek mi? Pro da iyi çalışırsa kesin alırım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.