6 yıldır Playerpro kullanıyorum, çok memnundum ama Xperia ARC'tan Xperia Z5 C'ye geçince şöyle bir sorun oluştu: 4000'e yakın parçanın yaklaşık % 20'sinde Türkçe karakterler bozuldu. Üstelik bu tagleri Playerpro ile düzeltmek mümkün olmuyor. Z5 C'nin kendi müzikçaları ile düzeltmek mümkün oluyordu. Yüzlerce parça ile uğraşmamak için Poweramp'ı da satın aldım, Playerpro'nun kullanışlılığını bir türlü Poweramp'ta bulamadım. Ama yine de beğenmeye beğenmeye Poweramp'ı kullanmaya devam ettim 4-5 ay kadar. Ama 1 ay kadar önce SD kart bozulup da garantiden değiştirince Poweramp listelerini yeniden yüklemek istediğimde ne göreyim? Listeler geri gelmiyordu. O listeleri oluşturmak için ben ömrümü vermiştim. Can havliyle tekrar Playerpro'ya geçtim. Bu defa da Playerpro'da şöyle bir sorun ortaya çıktı.
Oluşturduğum listeler dışında şu listeler eklenmişti: Music_most_played_tracks Music_favorites Music_recently_played_tracks
Ayarlar / Tarayıcılar / Akıllı Çalma Listeleri bölümünde akıllı liste eklenmeyecek şekilde işaretleri kaldırıyorum. Sonra listeleri sildikçe aynı adlarda yenileri oluşuyor. Bu sefil listelerden nasıl kurtulabilirim? Bilgi verebilecek arkadaşlara teşekkürler...