Şimdi Ara

#### Playstation 2 alıcam Doğubankta neresi en iyi ? ####

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğubankta epey gezdim herkes satıyo bu mereti sizce nerden alsam gözüm arkada kalmaz yarın öbür gün malının arkasında durur yada en sağlam aleti satar ? Bide altı mor olmayan yazılabilir disk nerden bulurum ,hadi buldum normal dvd writer da yazarmı,hadi yazdık çalışırmı,hadi çalıştı mor diskler gibi lensi haşat edermi ?

• ben makinayı rusyadan aldım çipide doğubankta bi köşede küçücük bi dükkana taktırdım 1,5 ay oldu şuan sorun yok.
    mor dvd olayına gelince herkez lensi bozar diyo ama slim modellerde oyunları gümüş ve sarı renkte yani dvd rw kopyası olmayan oyunlar al doğubankta 3. katta vardı 5 ytl oyunlarıda 7-5 ytl arasında deişiyo heryerde bak işte bi yere kolay gelsin
  • Ben mor dvd kullaniyorum hrhangi bir problem yok. 2X hizla kaliteli bir DVD-R medyaya (verbatim, philips vs.) yazdiginda bir problem cikacagini sanmiyorum. Aleti alirken yaninda aldigim oyunlarda daha cok ses cikariyor alet. DVDlerin her yeri cizik. Bense gozum gibi koruyorum kendi yazdiklarimi.
  • teşekkürler.alıcaz biyerden artık çokda takmamak lazım paranoyak olur insan (:
  • sen mor dvddi kullanıyonda senin makina slimmi yoksa kalınmı??
  • ENDEM.Net

Doğubank'ın içinde yerleri var, chip olayında da çok iyiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: OZKANYAVUZ

ENDEM.Net

salla endemi

abi benim aldığım yer:doğubanka girince ana kapıdan;o katta sağ tarafın en sonundaki küçük dükkan ama ismini bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

quote:

Orjinalden alıntı: OZKANYAVUZ

ENDEM.Net

salla endemi

abi benim aldığım yer:doğubanka girince ana kapıdan;o katta sağ tarafın en sonundaki küçük dükkan ama ismini bilmiyorum

ewt dediğin yer iyi

• benim anlattığım yerde orası çip taktırdım sorun yok şimdilik
  • quote:

Orjinalden alıntı: slipknotcu_velet

sen mor dvddi kullanıyonda senin makina slimmi yoksa kalınmı??

Slim daha yeni aldim. :) Bir ay kadar oluyor herhangi bir problem yok. Ben de 3. katta bir yerden aldim. Kartinda Esen muzik yaziyor ama ismi yigit elektronik gibi birseydi yasin de olabilir "y"li birsey. :) Dandik bir ciple (K7 dedi ama emin degilim) 290YTL ye gumus slim aldim. +8MB memory kart +Orjinal kol (orjinal diyor ama 15YTL orjinal olmaz herhalde. :) Ama guzel bozulmadi hala.) +5 Oyun =330YTL. Yalniz dedigim gibi henuz bir ay oldu. Kalitesi konusunda birsey diyemeyecegim. Ama endemde dms mod cipli kollu mollu derken 450YTL fiyat cikmisti. FAzla geldi zaten 6 ay oynayip atacaz bir kenara deyip buradan aldik. Neyse bu kadar devrik cumle yeter. Bu arada dedigim yerdeki satici tam pazarlamaci bir tip. Oradan alirsan pazarlik yap dusur fiyati.
    Kolay gelsin.

Not: Mor dvd konusunda bir dewww.nextgamer.com sitesinde arastirma yapmanizi tavsiye ederim. Bir de rewritable cdlerde cok fena ses cikariyor alet. Virtua Tennis oynayayim dedim sesten oynanmaz oldu. Tavsiye etmem. :)

• Bak doğubankta altınhanın karşısındaki kapıdan içeri gir en dipte sağda küçük bir dükkan var. Arkadaşların dediği yerde herhalde orası. oradan al. Bildiğim kadarı ile orası bayağı bir hesaplı. Yanılmıyorsam elinde bir konsol varsa ikinci elde alıyor
  • Arkadaşlar dediğiniz yer deniz elektronik mi??
  • selam arkadaşlar bende ps2 almayı düşünüyorumda ama satıcılara güvenemiyorum hani içindeki parçalar 2. el falan olma durumları adam sıfır kasaya çıkma parçalar takar o yüzden doğubankta en güvenilir yer neresidir bileniniz varmı tşk
  • hort
  • bnde ps2 aldım alalı 1 hafta oldu gerçekten çok güzl bi konsol tabi ne oynucağını bilirsen GOD OF WAR - 1 NUmaralı oyunum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.