MARKA ÇAKMA MEMORY KARTI ÖNEMLİ DEĞİL BUNU HERKES BİLMEZ USTASI BİLE BİLMEZ. NEREDEYSE KENDİ YÖNTEMİM İLE TÜM MEMORY KARTA FREE MC BOOT YÜKLÜYORUM ORJİNAL VEYA ÇAKMA FARKETMEZ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Playstation 2 [ANA KONU] (416. sayfa)
-
-
PS2 Component kablo Progressive scan açma kapama arasındaki farkı görmek için yıllar önce çektiğim fotolar.
Görüntülerde alttakiler progressive scan açık olanlkar. Çizgilerdeki tırtık sayısı gerçekten çok fark ediyor.
Oyun GOW 2. Progressive scan'in en iyi çalıştığı oyunlardan biri.
Hangi bölüm hatırlamıyorum ama yerde yansımaların oldugu, oyunun en tatlı odası olabilir.
Progressive scan açınca ayrıntılar gitmiş gibi gözükmüş fotolarda ama görüntü ayna gibi oluyor aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 25 Temmuz 2021; 20:23:6 >
-
Arkadaşlar PS2 yi hdmı dönüştürücü aparatı ile LCD TV ye bağladım.Ekran alttan üstten sağdan ve soldan bir parça kesik şekilde çalışıyor.Bunu tam ekran yapmanın yolu varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dante06
Arkadaşlar PS2 yi hdmı dönüştürücü aparatı ile LCD TV ye bağladım.Ekran alttan üstten sağdan ve soldan bir parça kesik şekilde çalışıyor.Bunu tam ekran yapmanın yolu varmıTv ayarlarından ayarla hocam.
Oyun ayarlarında 4:3 değilde 16:9 seç.
Tv de genişlet ayarı varsa full ekran olur.
Yoksa bir parmak boşluk oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 07kubi07Tv ayarlarından ayarla hocam.
Oyun ayarlarında 4:3 değilde 16:9 seç.
Tv de genişlet ayarı varsa full ekran olur.
Yoksa bir parmak boşluk oluyor.
Alıntıları GösterEkran PS2 sistemden full u seçiyorum.Tv de de maalesef ekran kaydırma ayarı yok.Artik mecbur bu şekilde oynayacağım,yada tüplü televizyon alacağım.
Arkadaşlar 3. Model ps2 slim var bende. Seri kodu scph 90004. Bu seriye fmcb kuramıyoruz normalde ama bir fortune/funtuna ile fmcb kurulabiliyormuş. Şimdi sormak istediğim şey normal fmcb den farkı var mı? Oyunlarda hata, kasma, açmama vs yapar mı? Bir de micro card illa orijinal mi olmak zorunda? Teşekkürler şimdiden.
Kardeşler arkadaşlar forumdaslar ucuz yollu kışın vakit geçirmek için PS2 almak istiyorum ama çok kafam karıştı şimdi chipli DVD li usbli HDD li yok hafıza kartına bilmem ne boot kurulmuş dünya bir şey var ne almalıyım birde fat slim farkeder mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Slim alabilirsin.
magic gate desteği olmayan kartada yükleyebilecek misin bakalım
-
mod chipli alırsan dvd veya cd alıp oyun yazdırman lazım hdd olanlar fat modeller slimde hdd desteği yok. fat slimde görüntü olarak bi fark yok.
-
Cevap için teşekkürler hocam normalde para verip fat+HDD şeklinde alacaktım ama nasibimizde takasla almak varmış dışarıdan adaptörlü slim modeli aldım .
Biliyorum çok eski ama kış günlerinde az vakit geçirmek için pişman etmez diye umuyorum birde memory karti yoktu onunda freemcboot yüklü olarak aldım daha gelmedi
hocam fat+hdd vs slim+usb arasında pek bi fark yok. ps2 lerde usb arayüzü çok eski olduğundan usb üzerinden oyunda yükleme hızları hdd ye göre çok yavaş loading ekranlarında biraz bekliyosunuz okadar. Ben fat kasa sahibiyim fat kasa aşığı olduğum için slim modele hiç bulaşmadım. FMCB ye para vermek yerine FreeDVDBoot ile kendi FMCB inizi yapabilirdiniz. Sipariş vermişsenizde güle güle kullanın. Pişman olmaktan kasıt grafikler ve oyun zevki ise tatmin etmeyebilir. Her oyun sarmıyo maalesef ama hala tekken gow 1 2 grand turismo rachet vs biton zevkli oyun var. FMCB + USB HDD veya Bellekler ile .iso atıp oynayabilirsiniz. 3000 den fazla oyun var :) güzel vakit geçirmeniz dileğiyle.
-
Teşekkürler hocam futbol oyunları hiç sevmem işte gram turismo ve tekken falan takiliriz bakalım iyi dilekleriniz için sağolun
Merhaba, SCPH-77004 - 7B slim kasa PS2 de kullanmak üzere 32MB memory kart aldım.
Buna FMCB (freemcboot) kurmaya çalışıyorum.
Karta format atıyorum, iş install seçeneğine gelince hata veriyor.
Arkadaşın, yine 32MB lık FMCB li memory kartını aldım sorunsuz çalışıyor.
Kartın içeriğini tamamı ile kopyaladım fakat olmadı olmuyor.
Neden olmadığı konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
-
Sizin kartta magicgate olayı yok. Magicgate teknolojisi ile üretilmeyen karta fmcb kuramazsınız.
Teşekkür ederim. Sanırım bu Magicgate sonradan yapılabilecek bir şey değil. Öyle alınması gerekiyor.
Bir sorum daha olacak, FMCB li kartın hafızası önemli mi ? 8, 16 veya 32 olması.
-
Ne yazık ki. Magicgate yoksa sadece hafıza olarak kullanırsınız. Hafıza fark etmiyor tabii ama markasız kartlardan bir tek 64'lük olana fmcb kuruluyor. Ya da ben kurabildim diyelim. Magicgate yazan diğer kartlara fmcb kurabilirsiniz.
Teşekkür ederim.
Slim PS2'nin lensinin uzun ömürlü olması için önerileriniz nelerdir? Ne yaparsak yapalım lensin ömrü bir süre sonra bitiyor mu yoksa dikkatli kullandığımız sürece uzun süre dayanır mı?
-
Opentuna çıktı memory card orjinal gerektirmiyor bununla. Ve zaten açığın yaptığı OPL açıp oradan oyunları oynatmak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X