< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Playstation 2 [ANA KONU] (415. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: dante06
Arkadaşlar merhaba, bugün PS2 fat kasa free mc boot,opl programı yüklü,USB flash üzerinden oyun oynanan bir cihaz aldım.Cihazda yaklaşık 10 adet PS2 oyunu yüklü,bir adet de PS1 oyunu yüklü.Oyunlarda beklediğim performansı alamadım,kasma yapıyor bazılarında hepsinde değil ama.Sorum şu ki aynen eskiden CD takıp oynadığımız zamanlardaki donma takılma olmadan internetten oyun indirip oynamamız mümkün mü?Cihaz fat kasa hard disk filanmı almamız gerekiyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim, böyle efsane bir konsolu tekrar tüm yönüyle deneyimlemek istiyorumen iyi yöntem harddisk takmak fat ps2 ye
onun içinde buna ihtiyacın var.
https://www.n11.com/video-oyun-konsol
bulmak biraz zor olabilir. bu ürün + harddisk ile kasmadan oynanır.
-
Cevap için teşekkürler.Hard disk uyumlu yüksek kapasiteli nasıl bir şey tavsiye edersiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dante06Cevap için teşekkürler.Hard disk uyumlu yüksek kapasiteli nasıl bir şey tavsiye edersiniz.
bir bilgim yok hocam ben hiç öyle ps2 kullanmadım. daha önce gördüğüm için yazdım.
-
Teşekkür ederim hocam sağolun yardımcı oldunuz yinede
Usb den de kasmadan oynayabilirsiniz ben usb harddiski üzerinden oynuyorum elimde yüklü hdd Ler de mevcuttur almak isterseniz satarım 3 bin 5 bin oyunlu hdd kapasitelerine göre değişir elimde süper bir hdd var 5 bin oyunlu PS2 93 oyun + 40 50 adet ps1 oyunu ayrıca Süper Nintendo game boy Advance Sega Neo geo mame cammondore 64 sega atari oyunları da mevcuttur almak isteyen ulaşsın 05461004735
Arkadaşlar Elimde çipli bir PS2 Slim mevcut. CD okuyucu kısmı tamemen bozuk. Ben Harici HDD ile usb üzerinden oyun oynamak istesem bunu yapabilir miyim?
İnternetten araştırdım ama hep CD sürücüsü gerekli. CD ile birşey yazdırıyorlar memory karta sanırım. CD sürücüsü olmadan bunu nasıl yapabilirim?
Bilgisi olan varsa açıklarsa sevinirim. Bu mümkün mü ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: yucelnetArkadaşlar Elimde çipli bir PS2 Slim mevcut. CD okuyucu kısmı tamemen bozuk. Ben Harici HDD ile usb üzerinden oyun oynamak istesem bunu yapabilir miyim?
İnternetten araştırdım ama hep CD sürücüsü gerekli. CD ile birşey yazdırıyorlar memory karta sanırım. CD sürücüsü olmadan bunu nasıl yapabilirim?
Bilgisi olan varsa açıklarsa sevinirim. Bu mümkün mü ?
cd sürücün çalışmıyorsa yapamazsın tek başına.
çipli ve cd okuyucu çalışan ps2 bulman lazım yada internetten hazır fmcb li memory card satın alman lazım.
-
Tüh, bende 8MB memory kart mevcut. Mesela diyrlim ben size göndersem kartı, siz kendi cihazınızdan yapıp sonra bana geri gönderdiğinizde benim cihazda çalışır mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: yucelnetTüh, bende 8MB memory kart mevcut. Mesela diyrlim ben size göndersem kartı, siz kendi cihazınızdan yapıp sonra bana geri gönderdiğinizde benim cihazda çalışır mı ?
Ps2 9000li modellerden biri değil ise çalışır evet.
-
Cevapların için teşekkürler kardeşim.
Koldan üçgen tuşuna basınca "Console SCPH-75004" version info çıkıyor.
Son olarak bir arkadaşta ps3 var. Ben internette anlatılanları onun üzerinden yapsam ve memory kartı o cihaz üstünden ayarlasam olur mu peki ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: yucelnetCevapların için teşekkürler kardeşim.
Koldan üçgen tuşuna basınca "Console SCPH-75004" version info çıkıyor.
Son olarak bir arkadaşta ps3 var. Ben internette anlatılanları onun üzerinden yapsam ve memory kartı o cihaz üstünden ayarlasam olur mu peki ?
yok hocam ps3'e memory card takamazsınız.
ps2 versiyonunuz uyumlu bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 18 Mayıs 2021; 0:20:52 > -
Orjinal sahte memory karta free mcboot yüklenir oyun yüklenir bilginiz olsun İzmir içi ulaşabilirsiniz
free mcboot lu hafıza kartı ve ps2 ler bulunur almak isterseniz özel mesajdan yazabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo48 -- 3 Haziran 2021; 11:13:20 > -
Birkaç sorum var.
Hdd ile oynamak için Fat kasa bulmalıyım değil mi? Bu fat kasanın çipli olması şart mı hdd ile oynamak için?
Crt televizyonda en iyi görüntü için hangi kablom olmalı?
Ps2 için baktığım, bölgemdeki televizyonlar şunlar gözüküyor. Sony Wega olan dışında almaya değer var mı sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertKabuk -- 6 Haziran 2021; 4:39:16 >
-
HDD ile oynamak için evet FAT kasa olmalı network adaptörüyle. CRT TV Sony'den şaşma en az 55 ekran. CRT TV'de en iyi görüntü kablosu gri scart diye tabir edilen bir ucu PS girişli diğer ucu tüm pinleri olan direkt scart kablodur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Matrixx7HDD ile oynamak için evet FAT kasa olmalı network adaptörüyle. CRT TV Sony'den şaşma en az 55 ekran. CRT TV'de en iyi görüntü kablosu gri scart diye tabir edilen bir ucu PS girişli diğer ucu tüm pinleri olan direkt scart kablodur.
Teşekkürler. Gri Rgb kablonun internette ilk arattığımda karşıma çıkan rgb kablolardan olması yeterli mi?
Easycap ile laptop ekranımdan oyunlar oynasam gecikme,takılma,ses problemleri yaşar mıyım denediniz mi? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ayrıca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertKabuk -- 8 Haziran 2021; 20:41:23 > -
Grisini ben bulamamıştım zaten ve önemli değil, siyahı var. Laptop konusunu bilmiyorum.
PS2 USB DEN OYNAMAK İSTEYENLERE MCBOOT YÜKLENİR HAZIR USB HARDDİSKLER MEVCUTTUR 120 160 200 250 500 GB ÖZELDEN MESAJ GÖNDERİNİZ İRTİBAT NUMARAM 05461004735
PS2 USB DEN OYNAMAK İSTEYENLERE MCBOOT YÜKLENİR HAZIR USB HARDDİSKLER MEVCUTTUR 120 160 200 250 500 GB ÖZELDEN MESAJ GÖNDERİNİZ İRTİBAT NUMARAM 05461004735
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X