Selam arkadaşlar, cihazıma FreeMcBoot kurmaya çalışıyorum. USB yi seçtiğim gibi içinde olmayan garip isimli dosya ve klasörler çıkıyor. Bu problemi yaşayan başka biri oldu mu? |
Playstation 2 [ANA KONU] (414. sayfa)
-
-
usb nizi bi formatlayın hocam fat32 yapın belki düzelir.quote:
Orijinalden alıntı: SilenceRazielSelam arkadaşlar, cihazıma FreeMcBoot kurmaya çalışıyorum. USB yi seçtiğim gibi içinde olmayan garip isimli dosya ve klasörler çıkıyor. Bu problemi yaşayan başka biri oldu mu?
formatlayınca içindekiler siliniyor onu unutmayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 07kubi07
usb nizi bi formatlayın hocam fat32 yapın belki düzelir.
formatlayınca içindekiler siliniyor onu unutmayın.
Alıntıları GösterYaptım, sonuç yine aynı. Bellek : Sandisk Cruzer Blade 3.0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenceRaziel -- 15 Ocak 2021; 23:45:44 > -
herkese merhaba, elimde eski emektar ps2'im var, bayadır kullanmıyorum, içinde madbo mu ne bir çip vardı pek kaliteli değildi ama açıyordu yine oyunları, şuanda artık flashbellek ile sanıırım oyunlar açılıyor, bu çip dede bunu yapabilirmiyim?
-
quote:
Orijinalden alıntı: SilenceRazielYaptım, sonuç yine aynı. Bellek : Sandisk Cruzer Blade 3.0
Alıntıları GösterHocam başka bellek kullanın birde.
Bende harici hdd tanıtamamıştım , 32 GB yine eski bir sandisk bellek ile olayı çözmüştüm
-
quote:
Orijinalden alıntı: Richard ParkerHocam başka bellek kullanın birde.
Bende harici hdd tanıtamamıştım , 32 GB yine eski bir sandisk bellek ile olayı çözmüştüm
Alıntıları GösterYeni bir bellek sipariş ettim. Hafta içinde tekrar deneyeceğim. Teşekkürler.
-
Bende mobdo cipli ps2 var satmak istiyorum alicisi olurmu .10 kadar da kutulu oyun var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
youtube ta dolaşırken bunu buldum !
elemanın bir tüm ps2 oyunların 10 saniyelik videosunu sırasıyla yapmış
normal şartlarda seyretmesi 11 saat sürüyor.
ileri geri atlata atlata izledim ! ne kadar çok bilinmeyen oyun var mış
bunu mutlaka izleyin bunu izlemeden ps2 sini elden çıkartan pişman olur :)
>> PS2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 19 Ocak 2021; 11:56:1 > -
Elimde geçen ekim ayında 150 TL'ye aldığım scph-90004 modbo çipli ikinci el cihaz var. Bugün içini açmıştım, lens ünitesini ellemememe rağmen cihaz DVD okumamaya başladı. Potans ayarlıyorum yine yok. CD okuyor, Half-Life çalışıyor.
Kapağı kapatıyorum döner gibi oluyor duruyor sürekli bu olay tekrarlanıyor. En sonunda okuyamadığı için tamamen duruyor. Daha sabah canavar gibi çalışmasına rağmen büyük ihtimalle lensin ömrünü doldurduğunu düşünüyorum. Başka bir sorun olabilir mi? Lens değişimi mantıklı mı ve nerede bulabilirim? Elimde bir sürü oyun var yeni hazırladığım boşa gitsin istemiyorum.
Bir gün sonra bütün okuyucu mekanizması çalışmaz oldu. Anlaşılan tamir masrafı alım ücretini geçecek.
25.02: Lens ünitesi alıp denedim takınca yine çalışmadı, direkt iade ettim. Galiba cihazın lens kontrol entegresi uçtu. Sigortaları kontrol ettim sorun yok.
SCPH-90004 yedek parça (kasa, lens motoru, disk motoru, fan, Modbo 750 çip, elektrik devresi) ihtiyacı olan varsa ulaşabilir. Tüm cihazı da verebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zulema Zahir -- 25 Şubat 2021; 21:16:38 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Psfat
Ps2 Scph-50004 fat + dms4 pro chip +500gb ide hdd + orjinal network adaptör
Birde yanına komponent destekli 34 inç Sony Trinitron Kv - Dr34m69 tüplü tv
3 dimension comb filter
3d nr
Drc-mf
Çift tuner
High voltage regulatör
Ve dahili Tweeter + 3d subwoofer + 2 tane 6w hoparlör ses sistemine sahip olan, zamanın en baba tüketici Sd Crt Tv lerinden biri ile güncel konsollara taş çıkartan bir deneyim
3 dimension comb filter
3d nr
Drc-mf
Çift tuner
High voltage regulatör
bunlar ne işe yarar hocam
bir de online oynarken foto atarsanız süper olur
-
3d comb filter kompozit gibi renk bilgilerini tek tek ayrı kanallarda taşımayan sinyallerde görüntü kalitesini arttırıyor.
3d nr ses filtreleme teknolojisi
Drc mf görüntüyü upscale ediyor 1440x1250 piksel gibi bir değere
Çift tuner de aynı anda ekranı ikiye bölüp farklı kanalları izlemeye olanak tanıyo da analog tuner kullanan kim kaldı ki kullanışlılığı tartışılır
High voltage regulatör özellikle kırmızı rengin daha parlak görünmesini sağlıyor.
Sony 2016 da DNAS serverleri kapattı x link kai diye bir zavazingo varmış o da network adaptörün driverini bulamadığımdan deneyemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psfat -- 10 Mart 2021; 0:48:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba arkadaşlar free mcboot axcess marka hafıza kartı ile uyumlumu yoksa orjinal hafıza kartı mı gerekli, teşekkürler
-
Herkese merhabalar matrix çipli, güçü adaptör ile alan bir ps2 slim kasa cihazım mevcut. N11 den hdmı dönüştürücü aldım. Ses çıkışından ses vermesine rağmen televizyona görüntü vermiyor. Sorun nedir bilgisi olan yardımcı olursa çok memnun olurum. Eğer adaptör arızalıysa iade edeceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada'da farklı farklı markaların var. Hangi marka aldın?
-
-
Yorumlarda, çalışmadığı durumlarda y/pb/pr'ye getirin demişler.
-
-
Y/pb/pr nin ne olduğumu bilmiyorum. Sanırım o konuyu araştırmakla başlamam lazım 😊
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgilendirme için teşekkür ediyorum 😊
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X