Hangi oyun? Normalde nasıl olması gerekiyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Playstation 2 [ANA KONU] (412. sayfa)
-
-
Smackdown vs Raw 2009. ringden inince, koşarken kasmalar başlıyor. 2010 yükledim, onda da ringin caprazindaki yerlere çıktığımda, güreşçi meydan okurken yakın çekime giriyor. Orada kasmalar başlıyor. Eğer ps2'si olan varsa şu smackdown vs raw 2009'u indirip 2vs2 tag team maçında ring dışında bi koşmayı denerse sevinirim ya. sizde de kasmalar olursa oyundan demek ki diyicem. ama oyundan olduğunu hiç sanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam peki kasanın içini temizlediniz mi tozlar biriktiyse temizlemeniz faydalı olur. -
Bir kere bir süpürge tuttum uzaktan ama çok aşağılara erişemedim. Bozarım diye endişelendim. Görüştüğüm bi ps2 tamir bayiisi bazen çip takarken soğutucunun vidalarını takmadıklarını söyledi. Cihazı getir, onu bir kontrol edelim dedi. Bakalım Pazartesi bir de onun için götüreceğim. Sonuçları yine yazarım.
-
En iyisi ince kasanın aksine hdd li kalın kasa imiş. Aldıktan sonra anladım. Herneyse satıyorum zaten PS2'yi.
-
Valla hocam soğutucu kaynaklı bir sorun olabilir çünkü kasması için başka sebep yok tabi kalın kasalar bu konuda daha iyiler diye biliyorum umarım düzelir sorununuz. -
merhaba arkadaşlar elimde scph 90004 date code 9c model var ve cd okumuyor, fcmb yüklenebilirmi
9000 model kasalara fmcb olmuyor diye biliyorum. Düşünürseniz elimde sıfır lens var. Yedekte dursun diye almıştım.quote:
Orijinalden alıntı: flanker05
merhaba arkadaşlar elimde scph 90004 date code 9c model var ve cd okumuyor, fcmb yüklenebilirmi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler sıfır PS2 sahibiyim çip taktırmak istiyorum çip takabilenler iletişime geçsin lütfen.
-
İstanbul'da oturuyorsanız Feza Elektronik isimli yerde 100 liraya modbo çip takıyorlar. Eminönü ve Sanayi Mahallesi'nde dükkanları var. Bu arada merak ettim bu zamanda sıfır ps2'yi nasıl buldunuz ve ne kadar para verdiniz?
Teşekkürler acaba kargo ile çalışıyorlar mı? Rizedeyim şuan İstanbul'a yakın zamanda dönmeyeceğim.
Şansıma sahibinden de gezerken bildiğimiz sıfır PS2 buldum. Jelatinini etiketini falan ben söktüm. SCPH-75004 PS2 Slim modeli. 2 Sony kol, 8MB memory card ve diğer bütün belgeleri evraklar ve kendin kutusu ile. Yıllar geçtiği için aradan BİOS pili bitmiş saat ve tarih tutmuyor. Söylemesi ayıp 230 liraya aldım :) Aldığım arkadaş borç için satıyordu. Bende koleksiyon için aldım ama çipli olsa güzel olurdu. -
Kargo ile çalışıyorlar mı maalesef bilmiyorum. Bu arada çok güzel denk gelmiş hayırlı olsun. Bir de çip yerine usb üzerinden oyun oynamanızı sağlayacak Free Mcboot yöntemini araştırmanızı tavsiye ederim. Kendi başınıza bu sistemi kurup istediğiniz korsan oyunu oynarsınız. Çip takma mevzusuna göre daha basit. YouTube'da mcboot kurulum videoları var.
Rize de bir arkadaş 150 liraya 2 sony kol ile çipli bir PS2 slim satıyordu onu da satın aldım kendi memory cardıma freemcboot kurdum sonra onu bir güzel temizleyip bakımı yapıp sattım. Freemcboot mevzusu baya bir zor sanki. Dvd ye çekip oynamak daha kolay görünüyor. Yinede deneyeceğim. Teşekkürler cevabınız için. -
buna cyberpunk 2077 diye bir oyun çıktı. grafikler ps2 için bayağı başarılı.
ps2 değil de ps3 oynuyor gibiyim.
bence deneyin güzel oyun.
90004 8B model numaralı ps2 aldım, oyunlar yine belli başlı yerlerde kasıyor. şanssızım demek ki. ikinci cihaz, yine aynı sorun. modbo çipte bir sorun var demek ki diyicem ama hayır onda da yok. USB'den açınca da aksiyon sahnelerinde kasıyor çünkü. Farklı sitelerden de indirdim oyunu ama olmuyor.
-
ONUNLA EVLENMEK İSTEMİŞTİ
PS2 konsolu için şu ana kadar 11 bin adet farklı oyun üretildi ve bu oyunlar dünya genelinde 1.5 milyar gibi müthiş bir satış rakamına ulaştı. Bu oyunlar arasında Grand Theft Auto: San Andreas 17.3 milyon adet satarak PS2'nin tarihi lideri oldu. Tabii çok düşük bir ihtimal olsa da bu değişebilir çünkü konsol üretilmese de PS2 oyunu üretilmeye devam edecek. Mesela Final Fantasy: Seekers of Adoulin'in PS2 versiyonu Mart ayında raflarda yerini alacak.
Geçen 12 senede konsol o kadar büyük bir hayran kitlesi yaratmıştı ki 2002 yılında İngiliz Dan Holmes adını resmi olarak Mr PlayStation 2 olarak değiştirmişti. Mr PlayStation 2 bir PS2 ile evlenmek istemiş ancak talebi olumsuz kalmıştı. PS2 üretiminin durması oyunseverlerin içinde kuşkusuz bir nostalji rüzgarı estireceketir ancak bu ismi aldığında 29 yaşında olan Mr PlayStation 2 kadar kimse üzülmemiştir.
ps2 efso elimde 5 adet ps2 var 5 adet usb harddiski var 3 bin oyunlu ps2 ps3 ten daha güzel elimdeki ps3 de satıyorum almak isteyen varsa ulaşsın İzmir içi elden teslim edilir sadece test edip alabilirsiniz 500 gb orjinal kırık değildir kolları arızalı şarj soketi bozulmuş isteyen olursa ps2 de satılır Hdd li USB free mcboot yüklenir tüm modellere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnadınasen -- 26 Aralık 2020; 0:4:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
3 bin oyunlu harddiskler göz okuyucu olmayan cihazlar mevcuttur süper Nintendo game boy advance Atari Sega ps2 oyunları mevcuttur
elimdeki ps2 slim'i sattım. Slim kasada usb portundan oynamak işkence. En iyisi fat kasa.
-
siz oyunu korsan mı aldınız, orijinal mi oynuyorsunuz?
-
Usb den oynayarak 3 oyun bitirdim resident evil 4 te sinama sahneleri donuyordu bi onda Rise to Honor hiç takılmadan oynadı sınama sahnelerinde king Kong oda hiç kasma donmadan sinama sahneleri izleyebildim oyun içi kasma sorunu yok tertemiz sorunsuz olarak açıyor oynanıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X