|
Playstation 2 [ANA KONU] (411. sayfa)
-
-
Var mı şöyle önerdiğiniz bir hidden gem,eve kapanmışken oynayalım. :) -
Arkadaşlar almak istediğim ps2 90006 model ve ntsc j versiyon. Fmcb bunda çalışır mı acaba? Ürün çok büyük ihtimalle çipsiz, ntsc olmasının dezavantajını yaşar mıyım? Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çipsiz 9006larda fmcb problem yaratıyor tavsiye etmem.quote:
Orijinalden alıntı: StrangsTR
Arkadaşlar almak istediğim ps2 90006 model ve ntsc j versiyon. Fmcb bunda çalışır mı acaba? Ürün çok büyük ihtimalle çipsiz, ntsc olmasının dezavantajını yaşar mıyım? Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Çip taktırabileceğim temiz iş yapan bir yer var mı acaba? Ya da orijinal oyunları nereden tedarik edebilirim? Teşekkürler. -
Aldığım son kasa PS2 Slim de NFS oyunlarında underground 2, most wanted da yarış esnasında loading veriyor haritalar kaplamalar çok geç yükleniyor. Lens mi ömrünü yitirmiş acaba? Open PS2 loader yükledim USB bellekten oynamak için, onda da mesela underground 2 de yarış bitirdiğimde loading de takılı kalıyor donuyor. İnternetten PS2 slim lens baktım bir türlü bulamadım satılmıyor mudur nedir. Vallaha iştahım kaçtı oyun oynayamıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Matrixx7Aldığım son kasa PS2 Slim de NFS oyunlarında underground 2, most wanted da yarış esnasında loading veriyor haritalar kaplamalar çok geç yükleniyor. Lens mi ömrünü yitirmiş acaba? Open PS2 loader yükledim USB bellekten oynamak için, onda da mesela underground 2 de yarış bitirdiğimde loading de takılı kalıyor donuyor. İnternetten PS2 slim lens baktım bir türlü bulamadım satılmıyor mudur nedir. Vallaha iştahım kaçtı oyun oynayamıyorum.
Bende de FAT kasa PS2 sürümü kırılmış versiyonu var.İlk altı sene aktif oynadım.Son 9 seneden beri kütüphanemde duruyor.En son PS4 çıkmadan önce nostalji yapayım demiştim.Kaplamalar çok geç yükleniyor.Bu da oyun oynama hevesimi baltalıyordu.Şimdi yine açmak istiyorum.Ama artık cihaz ömrünü tamamladı hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 3 Aralık 2020; 13:39:20 >
-
FMCB konusunda gerçekten sıkıntı yaşıyorum, 5xxx serisi fat kasa sahibiyim. OPL vesaire tüm kurulumlarını yaptım, PES 2011'de veya 4 GB altı oyunlarda bir sorun yok, OPL Manager'dan hallediyorum. Ama 4 GB ve üstü oyunlarda ISO ripliyorum malum programla, ara sahneler ölüm gibi kasıyor, FFX kasmalara dayanamayıp oyundan falan atıyor. Beklediğim gibi aman aman bir özellik değilmiş yani. Belki de benim cahilliğimdir, bilen hocalarım destek verirse sevinirim.
-
Verbatim DVD siparişi verdim eğer o da olmazsa lens değiştireceğim. Lens bitmiştir en fazla.
-
FFX bendede çok ağır kasıyordu izlenme kısımlarında.quote:
Orijinalden alıntı: Albert Wesker.FMCB konusunda gerçekten sıkıntı yaşıyorum, 5xxx serisi fat kasa sahibiyim. OPL vesaire tüm kurulumlarını yaptım, PES 2011'de veya 4 GB altı oyunlarda bir sorun yok, OPL Manager'dan hallediyorum. Ama 4 GB ve üstü oyunlarda ISO ripliyorum malum programla, ara sahneler ölüm gibi kasıyor, FFX kasmalara dayanamayıp oyundan falan atıyor. Beklediğim gibi aman aman bir özellik değilmiş yani. Belki de benim cahilliğimdir, bilen hocalarım destek verirse sevinirim.
PS2 nin USB 1.0'ın hızı bu malesef sınırlı.
Ben gow2 yi resident evil 4, ico, silent hill 2 bunları usb den oynadım hiç problem yaşamadım.
Baldurs gate mesela o oyunda da sürekli donuyordu.
Oyun seçiyor malesef bu yöntem.
Oyunları usb ye nasıl atıyorsunuz bilmiyorum ama benim bulduğum bir yöntem var.
usbutil kullanıyorum ben. oyunu isosunu koyuyorum. iso nun çıktığı yeri direk USB olarak seçiyorum.
İso yu .elf e dönüştürüp pc den usb ye atarsanız dosya parçalanıyor ekstradan donma yapıyor.
Tavsiye ederim.
yada direk usb yi defrag edin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar merhaba. Benim 70004 seri numaralı, modbo çipli ps2 oyun konsolum var. Smackdown vs Raw 2010 oynamak istedim. 1'e 1 maç yapınca oyun gayet akıcı. Fakat kariyer yapayım dedim, aksiyon sahnelerinde oyun kasmaya başladı. Aynı oyunu başka sitelerden indirip Verbatim DVD-R medyasına çektim sonuç yine değişmedi. Aynı oyunun 2009'da çıkan sürümünü indirdim yine aynı şey. Ring içinde görüntü akıcı ama dışarı çıkınca kasılmalar başlıyor. Büyük hevesle aldığım cihazdan soğudum. Bana tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı? Aynı oyunu DVD+R medyasına yazdırmayı deneyeceğim. İnşallah o zaman düzelir. İşin kötü tarafı sorunun kaynağı ne onu da bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Sevgiler. (Tüplü televizyonda oynuyorum)
-
Anlamadığım hocam bendede USBUtil problemli, PES 2011'de direk ISO olarak OPL Managerda düzenleyip USB'ye atınca Şampiyonlar Ligi videosu, USBUtil ile düzenlenmiş versiyonuna kıyasla daha az takılıyor. 4 GB üstü oyunlar bu konuda zulüm oldu bana, GoW 2'yi oynadığınızı söylemişsiniz fakat bende ilk sahnede attı. Rom bile seçebiliyor kesinlikle, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ancak 7xxx serisi çipli makine aldım, Verbatim 4x ile yoluma devam edeceğim. Fifa, Pes gibi oyunlarda da Fat devam
-
Tavsiyem flash bellek takıp oynamanız kasması gidebilir. -
Merhaba bende USBUtil ile atıyorum .elf dosyalarını pc de çıkartıp daha sonra kopyala yapıştır şeklinde usb'ye atıyordum. Söylediğiniz USBUtil'in dosyaları çıkartacağı yeri direkt usb seçersek oyunun loading'de donup kalma olayı kesin çözülüyor mu? Bende bi müddet oynadıktan sonra mesela UG2'de loading'de donup kalma olayı mevcut.
-
Kesin değil ama bir kaç oyunda işime yaramıştı bu yöntem.quote:
Orijinalden alıntı: Matrixx7Merhaba bende USBUtil ile atıyorum .elf dosyalarını pc de çıkartıp daha sonra kopyala yapıştır şeklinde usb'ye atıyordum. Söylediğiniz USBUtil'in dosyaları çıkartacağı yeri direkt usb seçersek oyunun loading'de donup kalma olayı kesin çözülüyor mu? Bende bi müddet oynadıktan sonra mesela UG2'de loading'de donup kalma olayı mevcut.
Kesin diye bir şey yok malesef.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım.
-
Tavsiyeniz için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medee10 -- 10 Aralık 2020; 19:45:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sirtayfun
Tavsiyem flash bellek takıp oynamanız kasması gidebilir.Tavsiyeniz için teşekkürler. Dün Eminönü'ne gittim. Hangi Playstation ile ilgilenen yere girdiysem "ps2" lafını duyunca küçümseyerek baktılar. Çoğu esnafın müşteriye sadece "bana çok para kazandırır veya kazandırmaz" bakış açısıyla yaklaşması çok can sıkıcı bir durum. "Ps 4 almak istiyorum" desem bambaşka bir ilgi görürdüm eminim. Neyse bu mcboot yükleme işleminden anlayan bir tane adam buldum. Yarın öbür gün ona götürücem cihazı. Usb'den oynayınca yine sonuçları paylaşırım burada
-
quote:
Orijinalden alıntı: medee10Tavsiyeniz için teşekkürler. Dün Eminönü'ne gittim. Hangi Playstation ile ilgilenen yere girdiysem "ps2" lafını duyunca küçümseyerek baktılar. Çoğu esnafın müşteriye sadece "bana çok para kazandırır veya kazandırmaz" bakış açısıyla yaklaşması çok can sıkıcı bir durum. "Ps 4 almak istiyorum" desem bambaşka bir ilgi görürdüm eminim. Neyse bu mcboot yükleme işleminden anlayan bir tane adam buldum. Yarın öbür gün ona götürücem cihazı. Usb'den oynayınca yine sonuçları paylaşırım burada
Alıntıları GösterFlash disk ile oynayınca kasma ortadan kalktı arkadaşlar. Kasma sorunu olan varsa bu yöntemi bi denesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: medee10Flash disk ile oynayınca kasma ortadan kalktı arkadaşlar. Kasma sorunu olan varsa bu yöntemi bi denesin
Alıntıları Gösterbiraz oynadıktan sonra oyunun aksiyon sahneleri yine kasmaya başladı. usb de çözüm olmadı. çok enteresan. verbatim dvd-r yazdirdim, kastı. usb'den açtım kastı. daha ne denenebilir bilmiyorum. bence siz slim 70004 modelden uzak durun. bunun düzeleceği yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X