Şimdi Ara

Playstation 2 [ANA KONU] (419. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.449
Cevap
88
Favori
548.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar elimde orjinal ps2 var acilmamis. Memory kartim da yok.
    Orjinal oyun bulmak zor ve pahali. O yuzden ben buna chip mi attirayim?
    Yoksa
    Memory card i program atip flash bellege de oyun atilip oynaniyormuş
    Hangisini yaptirmak daha mantikli
    Ankarada rifat okatar isimli bir satici (sahibinden sitesinden iletisime gectim)
    Chip 150 tl ye takacak + gel git kargo ucreti
    Memory card + 32 gb flash bellek oyunlu. 300 lira dedi
    Ne yapmami onerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Yeni gelen memory card çalıştı
    Bi tanede sıfır temiz ps1 kolu düşürdüm 50 tl ye
    Bazı oyunlarda çalışmadı ama çoğunda çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papadoc. -- 20 Aralık 2022; 20:57:51 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mesutefe kullanıcısına yanıt
    Flash bellek ile randıman alamadım ben. Kendim DVD’ye yazdırıp oynuyorum aldığım zaman taktırmıştım 15-16 sene önce chipi. Gözü bozuktu benim cihazın. Bu arkadaş avcılarda yeri halletti sağolsun ilgileniyor. Bir ara belki cipte takar. Artık ilgilenen kişi bulmak zor

• Advt.Eyiol kullanıcısına yanıt
    Dualshock 2 kere bakıyorum insanlar şaşırmış. Kapalı kutuya 1500 çekiyor. 800 çeken var

• papadoc. kullanıcısına yanıt
    Hocam ebay’da kapalı kutuya 120 dolar diyolar.

hac malzemeleri ve ps, ilginç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Cok tesekkur ederim hocam

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    İlk gördüğümde bende şaşırdım.Dükkanına gittim avcılarda. Adama ps3 -ps4 unu bırakıyor millet tamir için hackleyip oyun yükletmek için. Dualshock 4 tamiri bile yapıyor. Benim ps2 gözünü 30 dakkada değişti teslim etti. Bir çok yeri aradım abi ps2 mi kaldı ya felan kimse bakmıyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papadoc. -- 21 Aralık 2022; 23:17:18 >
  • mesutefe kullanıcısına yanıt
    Söyle bir video çıktı karşıma belki işine yarar hocam
    https://www.youtube.com/watch?v=rSB2AZQ2RSE&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papadoc. -- 22 Aralık 2022; 20:35:12 >
  • Arkadaşlar ps2de hd görüntü almak için hd to ps2 kartları ne kadar işe yarıyor?
    Full hd görüntü alabiliyormuyuz ?
    Normal rgb görüntüye kıyasla ne kadar far eder deneyen varmı?

Hocam sorum size umarım görürsünüz :)

1. Oyunları yazdırıp oynuyorum demişsiniz. İso olarak mı indiriyorsunuz ve hangi siteden?
    2. Oyunu yazdırırken hangi programı kullanıyorsunuz
    3. DVD markası önemlimi herhangi boş bir dvd yeterli olur mu?

Teşekkür ederim

• Gamer_0461 kullanıcısına yanıt
    Merhaba normal scart kablosu vardı. HD’mi çevirici alıp 82 ekran lcd tv de oynuyorum görüntü biraz toparladı. Oyunlarda da ekran ayarlarını widescreen açarsanız daha iyi olur. Ama öyle ps3-ps4 gibi beklentiniz olmasın. Çok kötüde değil. Bazı oyunlarda cok güzel. God of war progressive scan açınca cok güzel. Black oyunu mesela wide screen yapınca cok güzel.
    Çeviricinin görüntüsünü attım ps2 HD’mi yazınca çıkıyor zaten

• Kuntt kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Şuan iki türlü oynuyorum bazılarını yazdırarak bazılarını flaşla atarak.
    Cdromance, Coolrom dam indiriyorum.
    İmgburn veya alchol120 programı ile 4x veya 8x hızında yazdırıyorum.
    Dvd markası olarak
    Elimde memorex marka vardı. Oyunları yazdırdım okurken ses çıkıyordu cd çizme sesi gibi okumakta zorlanıp geç açıyordu oyunları.
    Verbatim marka denedim bir sıkıntı yok verbatim iyi.

Teşekkür ederim cevaplarınız için.

• Vay be yıl 2023 hala ps2 ile ilgili mesajlar. Bir gezineyim dedim forumda ve inanılmaz duygulandım. Çok erken yaşlarda başlamıştım oyun oynamaya ve ps2 asla unutamadığım bir doğum günü hediyesiydi benim için. Arada böyle eski günleri yad ediyorum forumlarda eski konuları gezerek. Şu an oyun oynamak 10 yıl öncesi gibi keyif vermiyor maalesef bana. Aslında hayatın getirdiği sorumluluklar sıkıyor canımızı ve bunları göz ardı edememek yok ediyor tüm keyfimizi. Keşke diyor insan keşke dönebilseydik maziye :((((((

• PS 2 5 BİN ESKİ ATARİ SEGA GAME BOY ADVANCE NİNTENDO NES PS 2 120 OYUNUDA MEVCUTTUR HARİCİ HARDDİSKİN İÇİNDE YÜKLÜDÜR

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• PS 2 5 BİN ESKİ ATARİ SEGA GAME BOY ADVANCE NİNTENDO NES PS 2 120 OYUNUDA MEVCUTTUR HARİCİ HARDDİSKİN İÇİNDE YÜKLÜDÜR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnadınasen -- 19 Mart 2023; 22:8:16 >
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Yükledim 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • elinizde bozuk memory card varsa mx4sio yapıp sd kart çalıştırılabilir ben kendim yaptım ama hazır olanlarda var mx4sio

• Arkadaşlar Memory Card içindeki bir dosyayı(Corrupted data) sildim. MC boot açılmıyor. Memory card içinde mc free boot dosyası, opl dosyası ve apps ile system dosyaları var. Tekrardan nasıl geri açabilirim MC boot'u? Flaş bellek ile geri yükleme yapamaz mıyım cihaza? CD-DVD yazdıracak cihazım yok. Olsa Launchelf ile yapmayı biliyorum yapardım. Var mı fikriniz? Cihaz: 9004 Slim 9D Matrix çipli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 20 Ağustos 2023; 12:27:52 >
  • 
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.