MAWK3youtube The PS2 Online Community is Big! In today's video, i will be showing you the Most Active PS2 Online Games in 2023. This list contains series like SOCOM, Need For Speed, Monster Hunter, Metal Gear Solid Online, Call of Duty, Battlefield and Star War Battlefront just to name a few.
Big thank you to @Dorian_D1990 for providing me with footage to use in this video! Subscribe to him and @lagps3337 If you enjoy PS3 content.
Also, i forgot to add video credits to the Monster Hunter Segment & Underground 1. Thank you to
Daryl433_MH & burnt+.
Chapters:
00:00 - Introduction
1:05 - Battlefield 2: MC
1:47 - Call of Duty 3
2:06 - Call of Duty: Finest Hour
2:22 - Call of Duty: Big Red One
2:33 - Area 51
2:54 - Socom Series
3:52 - RE: Outbreak & Outbreak File 2
4:14 - MGO1
4:52 - Splinter Cell: Chaos Theory
5:23 - Star Wars: Battlefront 2
5:30 - Star Wars: Battlefront 1
5:52 - Tony Hawk Games Online
6:06 - Tony Hawk American Wasteland
6:20 - Tony Hawk Pro Skater 4
6:33 - Tony Hawk Underground 1 & 2
7:14 - Monster Hunter Games
7:40 - Everquest Online: Adventures
8:13 - Flatout 2
8:37 - NFS Underground 1
8:57 - NFS Underground 2 Revival
9:13 - TOCA Driver 3
9:36 - Midnight Club 3 - DUB Edition
10:01 - PS2Online.com
10:18 - PSREWIRED
10:43 - Total PS2 Online Game Directory
11:27 - Other PS2 Games Online
12:02 - PS2 Server's in Development
12:27 - Outro
Add Socials
FOLLOW ME ON IG:
Music:
J Dilla - Flowers
Out of Office - Homegrown
Palm of Jupiter - Homegrown
Cool Chill Lofi Background Music for Videos https://www.youtube.com/watch?si=vzPbzxRB17MqOJkj&v=KnVOnRefBpw&feature=youtu.be |
Playstation 2 [ANA KONU] (420. sayfa)
-
-
Arkadaşlar 9000 serisi 9d konsolum var ulaunch elf ile memory karta opl programını yüklemek istiyorum. İnternette bulduğum ulaunch.elf ile free dvd boot iso uzantılı dosyaları yazdırıp cihaza taktığımda disk okunamadı diyor. Neyi yanlış yapıyorum? Diskleri doğru yazdırdım en düşük hızda ama okumuyor. Ne yapmam gerek?
Ayrıca ps2 hdmi aldım bunu nasıl bağlıyoruz tam doğru şekilde? 5v usb kablosunu bağlamak şart mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 26 Ağustos 2023; 21:48:15 > -
Ayarlardan diagnois seçeneğini açman lazım. Hdmi aparatınızda konsolun arka tarafındaki giriş yerine takıp hdmi kabloyu aparata öbür ucunuda tv ye takmanız lazım Hdmi aparatın yanında güç kablosu nu aparata takıp ön USB ucunuda konsolun ön yüzünde olan USB portuna takacaksınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam diagnoisi nasıl açacağız? Dediğiniz gibi yaptım aparata ama aparat ps2 arka portuna hiçbir şekilde girmiyor. Büyük gibi geldi. Ne ters ne düz sokamadım.
-
-
Hallettim hocam teşekkür ederim cevapların için.
-
Taktıracağın chip ucuz ve sorunlu matrix kolonu olan modbo 750 olacak büyük ihtimalle. onun yerine eğer ps2 dvd versiyonun uyumlu ise
bu linkten FreeDVDBoot değilse chipli bir ps2 ile kendi memory cartına freemcboot yükletebilirsin. Usb den oyun yerine esr patch ile dvd ye yazdırıp dvdden oynatabilirsin kopya oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siella -- 29 Ağustos 2023; 15:19:59 > -
Arkadaşlar bazı oyunlarda(Scarface - NFS Underground 2 - Undercover) controller insert hatası veriyor ama kol çalışıyor ve orjinal bildiğim kadarıyla. SCPH 1200 modeli kolun Sony damgalı. Kolun rengi gri. Nette siyah kol deneyin demişler. Bu hata koldan dolayı mı yoksa OPL veya Matrix Chip ile alakalı mı? Nasıl çözebilirim?
-
Bence yedek bir kol daha al. Benim bildiğim, kollar bütün oyunlarda çalışması lazım.
-
2 tane kol var zaten ama birinde PS one yazıyor üstünde. Sanırım almam gerek gibi tekrardan kol.
-
Gri olan PS1 kolu. Ondan olmuyor. Diğer kol da sahte olandır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ps1 kolları bazı oyunlarda desteklenmiyor. Ps2 olması lazım oda
Hocam internetten aldığımız kolda yine bu sıkıntıyı yapmaz dimi? Kontorland ps2 için olanı almayı düşünüyorum. Veya öneriniz var mı?
-
Kontorland'da sıkıntı olmaması lazım. Zaten piyasada orijinal kol kalmadı. Orijinal olanlar da, eskiden PS2 konsolun yanında verilen kendi kolları. Diğer sıfır diye satılanlar hep sahte çakma kol.
-
Sağolun hocam cevap için.
-
Ps2 olanı alırsan sıkıntı olmaz
Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ancak bu kiti ps2’nin içine videoda gösterildiği gibi yerleştirebilecek babayiğitler ps2’lerine hdmi çıkışı ekleyip yüksek çözünürlükle oynayabilecek.
Macho Nacho ProductionsyoutubeIn 2023, This HDMI Mod Makes The PlayStation 2 Look GORGEOUS!https://www.youtube.com/watch?si=zirxsBSl1iNZIF4H&v=boDpJ4gwtZ0&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Süper olmuş.
-
arkadaşlar şu ps2 usb tak çalıştır nasıl oluyor ?
Bu böyle çalışıyorsa internette direkt bu usb'nin içindeki dosyalar vardır indirip bir usb belleğe atsam aynı şekilde çalışacak? Bu dosyaları nasıl bulurum?
-
Ben USB den oyun oynatan fat kasa bir ps2 aldım ama oyunların performansı hoşuma gitmedi.Free mc boot iptal ettim.Cihazda Allah tan chip varmışta sahibinden üzerinden kopya oyunlar aldım.Sıkıntısız çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X