20 yıllık PS3'e çektikleri fiyata bak. Daha 1.5 yıl önce PS4 o fiyatlara veriliyordu.En büyük pişmanlıklarımdan birisiydi keşke alsaydım. Sırf KOF 2006 için PS2'yi tekrar diriltme kararı verdim ama Ps2'ye uygun arcade kol var mı? |
Playstation 2 [ANA KONU] (422. sayfa)
-
-
consolevariations on XtwitterA PlayStation 2? A TV? both!https://twitter.com/consolevariant/status/1710400091687686463
-
Tasarımı çok güzelmiş. PS2 ile birlikte güzel ikili olurlarmış.
-
"It's a TV with a build-in PS2."
-
Sony o zamanlar yeni şeyler deniyordu.. PSX DVR da vardı (PS1-2 oyunları, kayıt cihazı)
ÖN
ARKA
-
Sounda hayalimdeki ps2 ye kavuştum telefona playstation 2 emülatörü kurdum ve çoğu oyunu native çözünürlükte güzelce oynatıyor psp ve ps1 oyunları x4 çözünürlükte çalışıyor bide bluetooth controller var mis aslında aklımda laptop almak vardı ps4 e kadar tüm oyunları oynarim diyordum ama gtx 1650li laptoplar 12k dan başlayınca vazgeçtim god of war 1 ve 2 yi indirdim punisher ve prince of persia ve re4 de var yarış oyunları cok kasıyor onları pas geçmek zorunda kaldım :( bu oyunu mutlaka oynamalısın dediniz ps1/ps2/psp oyunları varmı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7C068E03 -- 1 Kasım 2023; 20:32:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Black ( şiddetle tavsiyem çok güzel bi fps oyunu)
Max payne.
50 cent bulletprof
Fight night round 3
Nfs underground 2
Gta serileri
Hitman serileri
Scarface
Mafia
Terminatör 3
Aklıma gelen bunlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Black ve nfs çok kastı ya diğerlerine de bakıyım teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
gow 2 tam ayarında, gow 1 biraz fazla zor ve çok tekrar ediyor. ben bitirmeye dayanamamıştım gow2den sonra sıkıcı gelmişti, bırakmıştım. tabii 3-4 yıl önceydi bu. 2000lerde olsam çok beğenirdim :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 11 Kasım 2023; 17:4:51 > -
Gow 2 ye basladım hocam direkt eazy moda alıp başladım daha keyifli oldu ben oyunları keyif almak icin oynuyorum psp oyunarı zamanında çok oynadığım icin atladım şimdilik güzel gidiyoruz
Normali zor değil oyunun. Konsolda çok rahat bir şekilde bitirdik hepsini. Gamepad ile oynamıyor musunuz? Yoksa emulatörle oynadığınız için oyun mu kasıyor?
Gow 1 cok zordu ondan direkt eazy e alıp başlamıştım ve evet gamepad ile oynuyorum ara sıra kasma oluyor ama ufak
vitada platinlemiştim bence o kadar zor değil hocam belki bir şeyi kaçırıyorsundur
2 değil 1 zor belki de benim indirdiğim sürümde bug vardı aynı düşmanı 50 kere spawn ediyor çünkü gerçi gowların hepsi böylequote:
Orijinalden alıntı: ketchup.vitada platinlemiştim bence o kadar zor değil hocam belki bir şeyi kaçırıyorsundur
bende 1 den bahsediyorum kolay olmasa asla platinlemem siz bir guide a felan bakın
Bilemedim hocam acaba bölgeye göre mi zorluğu değişiyor yoksa benim indirdiğim sürüm mü buglıydı diye düşünüyorum 2 çok çok kolay geldi çünkü 1 in üstüne
hocam sanmıyorum sen bir walkthrough izle kesin yanlış bir şey yapıyorsun ondan sana zor geliyor
-
walkthrough videolarında adama 3 enemy geliyorsa bana 10 geliyor ve ard arda spawn oluyorlar düşmanı kesiyorum sonra aynısı tekrar spawn oluyordu neyseki bi şekilde quick save ala ala bitirdim yanlız aynı zorlanmayı dmc 3 te de yaşadım herhalde emülatör buglı aethersx2 ile oynuyorum dmc 3 cok kolay bi oyundu 7 yaşında ps2 üzerinden bitirmistim simdi kazık kadar 25 yaşında adam olarak zorlanmam saçma zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7C068E03 -- 13 Kasım 2023; 19:53:19 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X