Şimdi Ara

PLAYSTATION 2 YE OYUN ÇIKAR MI ÇIKMAZ MI (ACİL YARDIM GEREKLİ LÜTFEN!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN PLAYSTATION 2 ALMAYI DÜŞÜ
    NÜYORUM ANCAK PLAYSTATION 3 ÇIKTIKTAN SONRA PS2 YE HALA OYUN ÇIKAR MI?NE DERSİNİZ?ACİL CEVAP VE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.ÖZELLİKLE KESİN BİLGİNİZ VARSA PARANTEZ İÇİNDE BELİRTİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.....TEŞEKKÜRLER

• god of war2 den sonra çıkmaz
  • god of war nedir ve ne zmn çıkar
  • God of War 2den sonrada oyun yapılacak.Mesela rogue galaxy,persona 3,dawn of mana vb.

Hepsi aklıma gelmiyor şu an.Japonca rpglerin çoğuda ingilizceye çevirliyor.
  • 1-2 sene daha cıkar sonra durur. Yani yoksa herkesin PS3 alacak gücü yok PS satışlarında düşüş olur oyun cıkmazsa.
  • 2008'in sonuna kadar PS2 oyunlarının devam edeceğini düşünüyorum. Kaldı ki sırf God of War 2 için bile PS2 alınabilir.

oyunun videolarını izlemek istersen
    http://www.youtube.com/results?search_query=god+of+war+2&search=Search
  • Birkaç yıl PS2'ye oyun çıkmaya devam eder ama devamı gelmez. Devir PS3 devri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdiye kadar çıkmış oyunları bile oynamaya kalksan 5 sene geçer..
  • arkadaşım bende de ps2 var sürekli oyun çıkar bence zaten ben ne zaman gitsem yeni oyun görüyorum hemde zaten ps3 ü japonyadan başka yerde satamazlar çünkü ona korsan oyun oynamak için programlar yapmaları gerekicek türkiyede kimse 160 ytl oyuna vermez belki 160 dan da fazladır hem zaten parasıda ucuzlaması gerekir türkiye ye geldikten sonra birde ps3 türkiye gelmicek diyolar bence ps2 al sürekli yeni oyunlar çıkıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknerdgn -- 2 Ocak 2007; 13:08:47 >
  • Bu saatten sonra cok hit oyunların cıkması zor ama genede kaliteli oyunlar cıkar Sony Ps2 satıslarından baya memnun ondan dolayı destegi kolay kolay kesmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.