Şimdi Ara

Playstation 3 3d ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu 3d olayıyla 2-3 aydır uğraşıyorm bir türlü çözemedm ps3 3d desteklı vestel 3d tv var hdmi kablo 1.4 ama gel gelelm hdmi yı ps3 e tanıtmaya bir türlü 3d ayarlarını görmüyor .. Nerde yanlş yapıyorm blmıorm ps3 de güncel ... :S

• mryasin12 M kullanıcısına yanıt
    görüntü ayarlarını otomatik seç, sonra televiyonun kaç inç olduğunu soracak, kabloda sıkıntı yoksa 3d oyun oynaman lazım,
  • yok yok olmuyo inç seçme gelmıyo hdmi 1.4 30 liraya aldm ps3 de 3d uyumlu güncellemeler ypmlmş televizyonda 3d ..
  • +++++++++++++
  • benimde merak ettgim sorulardann birisi bu ben nasıl 3d oyun oynayacagım birisi detaylıca yazabilirmi arkadaşlar.
  • 3D destekli oyunlarda. Optiona kismina gelirseniz orda graphics yada display diye bi ayar olmasi lazim. o ayar menuaunun icinde 3D veya stereoscospic olmasi laIm. onu on yaparsaniz 3d gecis yaparsiniz. Şayet ben boyle yapiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS3 tv nin 3D özelliğini görüyor, ekran büyüklüğünü fln da seçiyorum buraya kadar hiçbir sorun yok. Mesela GT5 i açıp 3D yapıyorum özelliklerini, burda da sorun yok. Fakat; evdeki televizyonun 3D özelliği aktif gözlüklü, Tv nin kumandadan 3D özelliği açmak için sadece 2 tane seçenek var bunlardan biri yan-yana görüntüleri birleştirmek için diğeri de, alt-alta görüntüleri birleştirmek için. Bu kısımda ne yapacağımı bilmiyorum.

Normalde film seyrederken bu 3d özelliğini kumandadan açtığım anda taktığım gözlüğün camı koyulaşırdı ve 3d ye geçerdi, fakat bu ps3 te olmuyor. Çözümü nasıldır bunun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbir 3d oyunu televizyondan seçemezsin. Oyuna girersin 3D seçeneği vardır. On/Off yaparsın açılır, kapanır.

3D derinliğini ayarlamayı unutma. Doğru ayarlar ile aldığın keyfi arttırır.

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Hiçbir 3d oyunu televizyondan seçemezsin. Oyuna girersin 3D seçeneği vardır. On/Off yaparsın açılır, kapanır.

3D derinliğini ayarlamayı unutma. Doğru ayarlar ile aldığın keyfi arttırır.

Teşekkürler. Ben hep 3d filmlerdeki gibi cift ekran cikacak diye düşünüyordum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.