Şimdi Ara

Playstation 3 aldım Led Tv onerisi ariyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Oncelikle cevaplar icin simdiden cok tesekkür ediyorum. Ogrenciyim ve playstation 3 icin 1050 tl yi gecmeyecek hatta olursa dahada altina led tv ariyorum. Bu noktada aklima takilan tek sey satis elemanlarinin surekli agzindan dusurmedigi hertz degeri. Bu butceye alinacak en iyi maksimum 82 ekran olcak tv yi soylerken hertz degerinide aciklarmisiniz. En az kac olmali bu deger.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mamiya741 M kullanıcısına yanıt
    senin işin hertzle değil input lag denen naneyle kardeş. hepsinin hertzi yeter de artar sana. hesaplı bir sony bulabilirsen al. bulamazsan samsung 5070/5570'de iş görür.
  • Yahu ben en fazla 600 tl butce ayirmistim bu tv icin fakat satis elemanlari en az 400 hz olmali ps 3 icin diyince aklim karisti. Ogrenciyim arkadaslar fikirlerinize cok ihtiyacim var

• mamiya741 M kullanıcısına yanıt
    şimdi iş değişir. bütçeni gereksiz aşma kardeş. neticede öğrenci adamsın. en ucuz neyi bulursan onu al. 600tl civarına kampanyalı 32 inç led tvler var piyasada. birisini al.
  • Cok saol hocam daha fikirlere ihtiyacim var

• quote:

Orijinalden alıntı: mamiya741

Yahu ben en fazla 600 tl butce ayirmistim bu tv icin fakat satis elemanlari en az 400 hz olmali ps 3 icin diyince aklim karisti. Ogrenciyim arkadaslar fikirlerinize cok ihtiyacim var

Yalan gerçek hz 400 hz değil zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar peki bu vestel 42pf8175 nasil ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bütçenin iki katı o cihaz. gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamiya741

Yahu ben en fazla 600 tl butce ayirmistim bu tv icin fakat satis elemanlari en az 400 hz olmali ps 3 icin diyince aklim karisti. Ogrenciyim arkadaslar fikirlerinize cok ihtiyacim var

Onu sana söyleyen eleman kafadan sallamış en az 400hz olmalı falan. Yodan geçen adamı satış elemanı yapıyorlar onlarda bir şey biliyormuş gibi konuşuyorlar. 100hz yeter oyun konsolları için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 22 Nisan 2015; 12:14:19 >
  • Hocam sizin aldığınız TV Smart değil de mi ?

• Hocam git bi tane ucuzdan tv al markaya falan gere yok o bütçe için sadece markasına para verirsin git al bitane vestel toshiba falan 32inçlik yeterde artar bile ha bütçen artarsa git sony w605b al en iyi in put lag sony tvlerdedir. 400hz falan yalan inanma onlara hepsi fason değerlerdir hepsi tüketiciyi cezbetmek içindir. İstersen ikinci elde al ama ikinci el alıyorsan sony olsun buna dikkat et.

• quote:

Orijinalden alıntı: PesimistOrkestra

Hocam sizin aldığınız TV Smart değil de mi ?

Smart alacagim hocam neden sordunuz?

• geçenlerde yeni topladığım bilgisayarım için n11den 563 tlye 24 inch asus vx248h monitör aldım 1 ms tepki süreli. boyut çok önemli değilse böyle bir şey almak daha mantıklı playstation için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.