Şimdi Ara

Playstation 3 blu ray çıkarmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunun gibi konular çok açıldı biliyorum lütfen kusuruma bakmayım.Blu rayi makine bir türlü geri vermiyor 10 dk uğraşıyorum çıkarıyorum.Ama bunu çok sık yapıyor.İki kere bunun için tamire verdim.Son verdiğimden yana 1 yıl geçti yeni yeni kullanmaya başladım makineyi yine aynı sorun.Bir daha tamire versem aynı sorun olur mu?Yoksa iyi bi yerde mi tamir ettirmeliyim?Blu ray baştan değişmeli mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum yaz vakti mağdur durumdayım yakında balkondan atacağım yoksa sinirden playstationu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kmgok

Bunun gibi konular çok açıldı biliyorum lütfen kusuruma bakmayım.Blu rayi makine bir türlü geri vermiyor 10 dk uğraşıyorum çıkarıyorum.Ama bunu çok sık yapıyor.İki kere bunun için tamire verdim.Son verdiğimden yana 1 yıl geçti yeni yeni kullanmaya başladım makineyi yine aynı sorun.Bir daha tamire versem aynı sorun olur mu?Yoksa iyi bi yerde mi tamir ettirmeliyim?Blu ray baştan değişmeli mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum yaz vakti mağdur durumdayım yakında balkondan atacağım yoksa sinirden playstationu.

Garantisi devam ediyorsa, söyle 3. tamiri olacağını ve b-ray değişimi iste. Yoksa yeni b-ray taktır. Fiyat pahalı ise, yeni ps3 al :)

• Garantisi yok maalesef biteli oluyor bayağı.Yeni b-ray taktırmak bana da mantıklı geliyor ama ben de bilmiyorum fiyat filan.Ankara'da da bir sürü yer var nerde ne yapsam bilemiyorum açıkçası
  • Sanırım bir blue-ray 600-700 lira arası (sanırım arkadaşlarda duymuştum) ama genede sen araştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmgok

Garantisi yok maalesef biteli oluyor bayağı.Yeni b-ray taktırmak bana da mantıklı geliyor ama ben de bilmiyorum fiyat filan.Ankara'da da bir sürü yer var nerde ne yapsam bilemiyorum açıkçası

Ankarada bilemeyeceğim nerede yaptıracağını maalesef.

Fakat yukarıda ki arkadaşın dediği gibi 600 filansa hayatta yaptırma. Git yeni ps3 al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.