Şimdi Ara

Playstation 3 Divx destekli olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Divx ve Sony bugün yaptığı açıklamada Playstation 3'ün Divx formatındaki videoları destekleyeceğini duyurdu.

DivX ve Sony tarafından bugün yapılan açıklamada Playstation 3'ün DivX formatlı videoları destekleyeceği açıklandı. Bu sayede kullanıcılar videoları değiştirmeden veya network kullanmadan en popüler formatı konsolların oynatabilecekler.

Şirketler PS3'ün 1080p çözünürlükte veya 5.1 destekli video oynatıp oynatamayacağı hakkında bilgi vermediler ancak konsolun 'excellent' yani mükemmel video playback sertifikası aldığını söylediler.

Divx yakın zaman için tarihi bilinmeyen bir güncelleme ile PS3'lerde desteklenmeye başlanacak

• ps3ün dvd performansı çok etkileyiciydi umarım divxde aynı kalitede olur
  • güzel bi haber gerçekten
  • Evet süper haber bilgi aşağıdaki linkte
    http://threespeech.com/blog/?p=718#comments

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetce19 -- 13 Kasım 2007; 17:51:07 >
  • Divx kesmez artık, .mkv desteğide olmalı
  • Artık tek kelime ile PS3 tam bir medya center oldu. Oyun konsulluğu yanı sıra blu-ray film izlettirmek, Web üzerinden streamming yapmak, bir arapart araciligi ile t.v kaydediciligi-tv streaming yapmak, dvd upscale olarak piyasadaki en iyi oynatıcı olmanın yanısıra, divx gibi yaygın kullanılan bir formatada destek veriyor.

Bu arada altyazı problemi olacağını hiç sanmıyorum çünkü Divx'in kendi player'ında bu özellik mevcut. Hele ki japonlar için (ingilizce bilgisi yetersiz bir toplum) olmazsa olmaz bir özellik olduğu gözönüne alınırsa yeni update ile divx player özelliğini de tepe tepe kullanabileceğiz....
  • filmleri ağdan atamadıktan sonra eski xbox'ımı hala çöpe atamam ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşte haber bu... harika olur harika
  • quote:

Orjinalden alıntı: aced

filmleri ağdan atamadıktan sonra eski xbox'ımı hala çöpe atamam ...

filmleri ağdan atmana gerek yok ki. Direk cd'den, dvd'den harddisk (bu konuda açıklama yok) izleyebilirsin deniliyor haberde
  • Bana göre gereksiz bir özellik, geçiniz...
  • Şu divx olayına kafası basmayan arkadaşlar 1920x1080 çözünürlükte divx olduğunu unutmasınlar... he yok ben blu-ray filmlere 52YTL veriyorum diolarsa sorun yok.
  • peki internetten download ettiğimiz divx leri region a takılmadan izleyebiliyomuyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oc_MaNiAcH

peki internetten download ettiğimiz divx leri region a takılmadan izleyebiliyomuyuz?

Divxlerde region yok...
  • Xbox a borçluyuz sanırım bu gelişmeyi Aralık 2 de divx desteği geliyormuş çünkü... bu hafta uptade in geleceği söyleniyor Playstation forumlarında.
  • evet, playstation herşeyini xbox a borçlu zati.. mail yağdırdı millet sony'ye... eğer birilerine borçlu olunacaksa oda PS3 kullanıcılarıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyrax

Bana göre gereksiz bir özellik, geçiniz...

Dostum çok güzel bir özellik çünkü PS3'de HDrip DivXleri de izleme imkanımız olur PS3'ün DISCini yormayada gerek yok indiririz PCye atarız SD katra MP3 dinler gibi film izleriz Blu-Ray veya HD-DVD filmlerede yüzlerce ytl yatırmak zorunda kalmayız bence süper bir olay

tek kafamı karıştıran dublajlı filmlerde problem olmaz ama orjinal lisan filmler izlediğimiz zaman altyazı ları görecekmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare666 -- 13 Kasım 2007; 23:24:12 >
  • mkv yi desteklesinde, baska bir istegim yok.

sony'de divx gercegini kabul etmiş durumda. iiki varsın xbox 360.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yang wenli -- 14 Kasım 2007; 0:15:08 >
  • arkadaslar anlamıyorum bu işi ben xbox sayesinde ps3 e divx gelme olayı diye bir durum soz konusu olamaz, ne de ps3 sayesinde... ikisi içinde aynı seyler gecerli, gecerli olan teksey divx formatını halkın istedigi zaten her turlu media yı insanlarımız izliyorlar ps3 ve xbox ta zaten olması gereken bir durumdu, sunu asla unutmayın divx ilk cıktıgında (ki microsoft hala windows larda destelemiyor) korsan olayı cogalacak diye desteklememişlerdi. bu işin içinde xbox kullanıcısı da vardır ps3 kullanıcısı da ayrımcılık yapıp durmayın rica ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcff

arkadaslar anlamıyorum bu işi ben xbox sayesinde ps3 e divx gelme olayı diye bir durum soz konusu olamaz, ne de ps3 sayesinde... ikisi içinde aynı seyler gecerli, gecerli olan teksey divx formatını halkın istedigi zaten her turlu media yı insanlarımız izliyorlar ps3 ve xbox ta zaten olması gereken bir durumdu, sunu asla unutmayın divx ilk cıktıgında (ki microsoft hala windows larda destelemiyor) korsan olayı cogalacak diye desteklememişlerdi. bu işin içinde xbox kullanıcısı da vardır ps3 kullanıcısı da ayrımcılık yapıp durmayın rica ediyorum.

xbox'da varmı divx desteği ?
  • arkadasın biri aralıkta xbox a gelecek gibi birseyler demiş ya

quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

quote:

Orjinalden alıntı: mcff

arkadaslar anlamıyorum bu işi ben xbox sayesinde ps3 e divx gelme olayı diye bir durum soz konusu olamaz, ne de ps3 sayesinde... ikisi içinde aynı seyler gecerli, gecerli olan teksey divx formatını halkın istedigi zaten her turlu media yı insanlarımız izliyorlar ps3 ve xbox ta zaten olması gereken bir durumdu, sunu asla unutmayın divx ilk cıktıgında (ki microsoft hala windows larda destelemiyor) korsan olayı cogalacak diye desteklememişlerdi. bu işin içinde xbox kullanıcısı da vardır ps3 kullanıcısı da ayrımcılık yapıp durmayın rica ediyorum.

xbox'da varmı divx desteği ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.