Geçtiğimiz günlerde iş yerinden bir arkadaşımdan Şubat ayında alınmış ve çok az kullanılmış bir PS3 (320 Gb slim) satın aldım. İlk olarak cihaza God of War Completion oyununu Store'dan indirdim. Bu oyunu oynarken, 2 sefer, görüntüde flash çakması gibi bir beyaz çakma yapmaya başladı. Oyundan çıkıp ana ekrana dönmeme rağmen bu çakma devam etti. Cihazı kapatıp tekrar açtığımda sorun devam etmiyordu ve birkaç gün sıkıntısız oynamaya devam ettim. Ancak geçenlerde bu sefer DVD olarak Modern Warfare 2' yi oynarken aynı sorunu yaşadım, bu sefer çakmanın yanında görüntü de bozuldu ve gri kısımlar ve karlanma meydana geldi. Ancak bu sefer cihazı kapatmam gerekmedi, tam videosunu çekmek için telefona ulaştım ki görüntü tekrar düzeldi. PS3 televizyona, yeni aldığım HDMI (HAMA 1.8m altın uç) kablo ile bağlı. Tv de 100 Hz LG 1080p. Çok can sıkıcı bir durum yaşıyorum, yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar.
HDMI da sıkıntı olabilir comp varmı ki ps3 te ?
Garantisi var mı yasal olarak, yoksa cihaz spot mu?
Garantisi var Sony Eurasia'dan. Ancak anlaşılabilir mi bilmiyorum teknik servise götürdüğümde. Çünkü her zaman olan birşey değil.