Herkese merhaba, Playstation 3 almayı düşünüorm. Konsolu rahat ve performanslı kullanabiliceğim önerebiliceğiniz Full HD LCD TV marka ve modelleri varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Fiyat Söle ?
Boyut Söle?
Tavsiyeler Gelicektir
quote:
Orjinalden alıntı: GOGOMEZ
Fiyat Söle ?
Boyut Söle?
Tavsiyeler Gelicektir
Aynen :)
Ama sana önerebileceğim bir TV var. Toshiba 32, 37 veya 42 inc XV500 serisi. TV zaten Toshiba'nın Gamer serisi ve Full Hd. 37 inci electroworldde 1500 lira. Bugün niyeyse herkese bu TV'yi öneriyorum. Ben de bugün aldım bunu, pek sevinçliyim herhalde :)
quote:
Orjinalden alıntı: C@PiSh
quote:
Orjinalden alıntı: GOGOMEZ
Fiyat Söle ?
Boyut Söle?
Tavsiyeler Gelicektir
Aynen :)
Ama sana önerebileceğim bir TV var. Toshiba 32, 37 veya 42 inc XV500 serisi. TV zaten Toshiba'nın Gamer serisi ve Full Hd. 37 inci electroworldde 1500 lira. Bugün niyeyse herkese bu TV'yi öneriyorum. Ben de bugün aldım bunu, pek sevinçliyim herhalde :)
Evet kardeşim aynen
quote:
Orjinalden alıntı: C@PiSh Aynen :)
Ben de bugün Elecktroworld de gördüm Toshiba 37 LCD'yi. Fiyat 1499 ve oldukça iyi geldi bana ancak anlamadığım bu TV gerçekten de Full HD mi? Çünkü üstünde HD Ready yazıyordu ama sanırım interpolasyon gibi görüntüyü Full'e upscale ediyor, tam olarak bilmiyorum, sen ne diyorsun bu konuda?
quote:
Orjinalden alıntı: Salvatuon
quote:
Orjinalden alıntı: C@PiSh Aynen :)
Ben de bugün Elecktroworld de gördüm Toshiba 37 LCD'yi. Fiyat 1499 ve oldukça iyi geldi bana ancak anlamadığım bu TV gerçekten de Full HD mi? Çünkü üstünde HD Ready yazıyordu ama sanırım interpolasyon gibi görüntüyü Full'e upscale ediyor, tam olarak bilmiyorum, sen ne diyorsun bu konuda?
Aslında Tüm Hd özellikli tvlere HD ready denir FULL HD ya da değil farketmez her zaman HD READY(HD ye hazır HD uyumlu gibi manaya gelir) dir. Bizim ülkemizde FULL HD olmayanlara sadece HD Ready denile denile ne yazık ki bugünlere geldik.
@metbey Haklısın bu konuda ancak şöyle birşey de var, Full HD bir TV'nin üzerinde mutlaka bu ibare yer alır, ancak ben bu TV'de göremedim. Yoksa sorun onun Full HD olup da sadece HD Ready etiketi yapıştırılmış olması değil. Bu arada sözkonusu Toshiba TV gerçekten çok güzel görüntü veriyor, PS3 için düşünülebilir, ayrıca EW'de 1799TL'ye Full HD 42 LG LCD TV de var.
Evet HD Ready yazıyor, ama dikkat ettiysen altında da 1080p var, ki bu da Full HD olduğunu gösteriyor. Full HD olmayanlar 720p'ye kadar destekleyebiliyor. İçin rahat olsun, o TV gerçekten Full HD. Niye Full HD değil de HD Ready yazdığına gelecek olursak, Full HD yazılınca ödenilen verginin uçtuğu gibi bir şey duymuştum, tamamen sallama da olabilir ama böyle bir söylenti de kulağıma geldi. Sonuç olarak o TV, Full HD. Ben de bugün aldım, hiç pişman olmayacağımı düşünüyorum, çünkü SD yayın, BRay ve PS3 performansını da gördüm, beni beklediğimden çok fazla memnun etti.
Toshiba 32XV500 kullanıyorum. Televizyonu 2,5 metreden izliyorum. PS3'te görüntü oldukça iyi. Zaten PS3 için almıştım. HDReady 1080p olmasına rağmen SD yayınlarda da oldukça başarılı. Fiyatı da makul olduğu için ilk önerim XV500 serisi olur. Televizyonda dijital karasal tuner mevcut değil ayrıca optik dijital veya optik koaksiyel çıkış da yok. Eğer bunlar sizin için önemliyse tercih etmemenizi tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme