Şimdi Ara

playstation 3 kolunu pc nasıl baglarım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar nette gordum ps3 kolu bilgisayara baglanabiliyormus ama kol wireless oldugu için nasıl baglanıyor kolun yayında artı olrak algılayıcı varmı..
    nette xp ve vista için driverlar bile var... yardımcı olursanız cok sevirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetksk -- 9 Aralık 2007; 23:44:55 >

• usb'den bağlanıyordur.
  • kolu sıfır alayacagim kolun yayında artı olarak usb kablosu cıkıyormu wireless için (bilmiyorum kusura bakmayın)

resim..

Bu kolu PCde wirelless olarak kullanabilirmiyim..

playstation 3 kolunu pc nasıl baglarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetksk -- 10 Aralık 2007; 0:01:29 >
  • ben denedim(xp) bilgisayar kolu görüyor fakat oyunda filan birşey yapamadım.
  • Sixaxis for pc diye bir program var, onu kullanarak bilgisayarınıza tanıtmanız gerekiyor.

Ayrıca google'da sixaxis for pc diye ararsanız bu konu hakkında çok fazla bilgi bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 10 Aralık 2007; 0:18:10 >
  • ben kullanmıştım.Usb kablosu çıkmasa bile 2-3 liraya alırsın pc dükkanlarından.Driverı var ps3 kolunun libsys mi neydi.Onu kurman gerekecek öncelikle.
  • o zaman psp de olabilir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • usb kablo gerekiyormus ozaman bunu PCde wireless olarak kullanamiyormuyuz...Xbox 360 kolu için pc ye bir algıyayıcı koyuyorsunuz...

PS3 Sixaxis Win32 Driver

1. Download and install the filter driver (libusb-win32-filter-bin-0.1.10.1.exe).
    2. Unpack ps3sixaxis_en.exe
    3. Plug the SIXAXIS into your PC.
    4. Run ps3sixaxis_en.exe once.
    5. Push the PS button on the SIXAXIS once if it doesn't see it straight away.
    İndirmek İçin Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 10 Aralık 2007; 11:21:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz92

ben denedim(xp) bilgisayar kolu görüyor fakat oyunda filan birşey yapamadım.

Aynen bende de böyle oldu zaten sonra da bir daha denemedim. Oyunlarımı Kontorland marka Gamepad ile oynuyorum. (Bundan yaklaşık 4 sene önce 20 milyona almıştım ama canavar gibi gamepad)
  • abi bende de phatoon diye bir gamepad var kesinlikle orjinal sixaxisten çok daha iyi ve kaymıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

abi bende de phatoon diye bir gamepad var kesinlikle orjinal sixaxisten çok daha iyi ve kaymıyor.

Bende mesajımda aslında bunu dile getirmek istedim. Sixaxis oyuncak gibi Gamepad zaten fazla beğenmiyorum.
  • vistada oluyo yardımcı program ile..forumda bi arkds söylemişti bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.