Bildirim
Playstation 3 Oyun Güncelleme hatası
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Storm-Rider
Oyunu güncellemeye çalışırken belirli bi yerde hata kodu veriyor
(İndirme durduruldu 800233EF)
Ağ ayarlarini 0 ladim Ethernet kablosu ile denedim yine olmuyor oyun Last of us güncellemezsem Story mode oynarken bi problem veya eksiklik olur mu ?
Hocam aynı hata bendede var şuan. Sabahtan beri yapmadığım şey kalmadı cihazı full format ettim hala aynı. Acaba serverlarda mı bir sıkıntı var ? -
Last Of Us'ı güncellemeye çalıştığımda cihaz kendini yeniden başlatıyordu. Otomatik güncelleme ile güncelledim, belki sizdede işe yayar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam valla çözüm bulamadim genelde Superonline da oluyormus diyorlar benim ki de superonline siz hangi interneti kullaniyorsunuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Storm-Rider
Hocam valla çözüm bulamadim genelde Superonline da oluyormus diyorlar benim ki de superonline siz hangi interneti kullaniyorsunuz ?
Hocam superonline kullanıyorum bende aynen dedikleri gibi superonline dan kaynaklanıyor. Birde aptal gibi cihazı full format için 5 saat açık tuttum. Telefonumun internetini modem olarak kullanıp bağlandım ve fifa 13 güncellemesini yaptı sorunsuzca. TTnet kullanan birinden yapabilirsiniz güncellemeyi rahatlıkla -
Teşekkürler bende şimdilik öyle yapayim bari.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X