Şimdi Ara

Playstation 3 oyun tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bn yeni bir 500 gb super slim ps3 alıcam bana en sevdiginiz oyunuzu yazarmsınız lutfen 2.sorumda ps3 hayatımda cok kullanmadım joysticklerde zorlanırmıyım ya zorlanırsamda hergun oynayarak ne kadar surede alışabılırım

• kontrolcüye alışman söyle 1 saat kullanıp tuşların yerini ögrendimi tamam, en fazla 2 saat sonra hiç bi oyunda zorlanmızsın ilk 10-15dk dışında tuşları ögrenene kadar. ilk bilgisayar kullanmaya başlarken öyle değilmiydi zaten ilk 1-2 saat alısıncaya kadar zorlanır herkes sonra tuşlar hepsi aynı oldugu için kolay gelir tüm oyunlara alışmak, ps3 te aynı işte.

oyun tavsiyesi için senin ilgini ceken oyun tarzlarını yazsan daha iyi olurdu binlerce oyun ps3 te.
  • 2-3 günde alışırsın kolay. Oyunlardan assassins creed serisi , the last of us, uncharted serisi , gta 5 öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşşekurler genlıkle aksıyon macera olsa ıyı olur :D assassins creed serisini alıcam gta 5 birde the last of us aksıyon ve macerada sızın en begendınızı oyun varsa nedır arkadaşlar
  • heavenly sword
    infamous serisi
    uncharted serisi
    red dead redemption
    Final fantasy serisi
    I am Alive
    ico remastered

mutlaka denenmesi gerek oyunlar, bazıları demoları var stora da indirip bakabilirsin satın almadan önce
  • pekı konsola alışabılmem ıcın oyun onerınız varmı daha kolay alrısırnız bu oyunla fln dıe ?
  • bence bu sorunun cevabını en iyi sen biliyon, en sevdiğin oyun hangisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bide bu gta 5 watch dogs assasin creed black flag ama bunların hıç bırını turkce alt yazısı yok nasıl anlıcam bılmıyom ya bu oyunlarıda cok oynbamak ısıtyom
  • Ben de senin gibi yeni aldım ps3ü, Joysticklere alışması kolay. Oyun olarak da Rockstarın indiriminden rdr aldım. İki gündür oynuyorum. İnanılmaz bir oyun, kesinlikle tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.