Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
5
Favori
82.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşalr Cumartesi elimde İngiltereden sıfır pal ps3 slim 120 gb olacak, almak isteyenler 700 tl.
  • aldığın ps3 slim garantisiz olucak bunu biliyorsun dimi forumda 675 e 5 ay dükkan garantili slim pal 250 gb var yakında bende almayı düşünüyorum yurtdışından getirtmektense tr den almak daha mantıklı bence hem kendi esnafımız kazansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zewzek

aldığın ps3 slim garantisiz olucak bunu biliyorsun dimi forumda 675 e 5 ay dükkan garantili slim pal 250 gb var yakında bende almayı düşünüyorum yurtdışından getirtmektense tr den almak daha mantıklı bence hem kendi esnafımız kazansın

o dediğin fiyatta bana link gösterebilirmisin ayrıyetten dediğin makina pal değil ntsc ayrımı yapıp ondan sonra konuşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrum -- 16 Kasım 2009; 17:07:14 >
  • Arkadaşlar slim almayı düşünüyorum bende ki kalın kasa PS3 ün 2.5 inç sata arayüzlü HDD sini çıkartıp slime taksam çalışır mı?
  • 120 gb slim ntsc-j
    640 tl'ye çözdüm..
    meraba uykusuz geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Arkadaşlar slim almayı düşünüyorum bende ki kalın kasa PS3 ün 2.5 inç sata arayüzlü HDD sini çıkartıp slime taksam çalışır mı?

Çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ananda shake

120 gb slim ntsc-j
    640 tl'ye çözdüm..
    meraba uykusuz geceler

Hayırlı olsun dostum güle güle kullan keyifli oyunlar..
  • Arkadaşlar ps3 slim 120 gb pal sıfır 640 tl
    ps 3 80 gb pal 1 yıldan fazla garantili (sony türkiye) 599 tl.
    alamak istiyenler irtibat 0 544 720 94 56
  • merhaba arkadaşlar,

bir sorum olacak?

ben de honkongdan getirtmiştim PS3 ü yani ntsc, deneme amaçlı melekler ve şeytanlar Blu rayını aldım. ancak special fature diskini sorunsuz izleyebilmeme rağmen film diskini seyredemiyorum. region uyumsuzluğu var diyor. kapakta a,b,c olmasına rağmen
    benim anlamadığım madem ntsc lerde pal disk okutamıyorum nasıl oluyor da special feature ları seyredebiliyorum?

bilen varsa yardımcı olabilir mi kafayı yicem
  • arkadaşlar ps3 slim almak istiyorum ama birkaç sorum olacak şuan piyasada 120 ve 250 gblık versiyonlar var 250 nin teknolojik olarak 120 ye göre hafızası dışında bir üstünlüğü var mı tercih sebebi olacak ? yoksa sadece harddisk olayı mı ?
    birde şuan elimde tüplü bir tv var bağlayabileceğim onda da sadece şu sarı siyah kırmızı s-video çıkışlarından var bu ps3 ün elbetteki görüntüsünü etkiler ama bağlantıda bir problem olur mu yani bunu deestekleyici bir ara komplement var mı ? gördüğü kadarıyla ps3 slimlerde hdmı çıkış var sadece yani bir dönüştürücü bulabilir miyim eski tüplüye bağlayabileceğim.
  • Dostum 250 gb ın 120 gb a göre hdd boyutu dışında herhangi bir üstünlüğü bulunmuyor. Ps3 kutusundan tüplü sd tv ler için dediğin sarı kırmızı beyaz kablo çıkıyor zaten ekstra bir aparat almana gerek kalmayacak ayrıca scart çeviriciside çıkıyor. Sadece hdmi çışı yok makinede yani. Sonuç olarak dönüştürücü kullanmana gerek yok.
    quote:

Orijinalden alıntı: skylax

arkadaşlar ps3 slim almak istiyorum ama birkaç sorum olacak şuan piyasada 120 ve 250 gblık versiyonlar var 250 nin teknolojik olarak 120 ye göre hafızası dışında bir üstünlüğü var mı tercih sebebi olacak ? yoksa sadece harddisk olayı mı ?
    birde şuan elimde tüplü bir tv var bağlayabileceğim onda da sadece şu sarı siyah kırmızı s-video çıkışlarından var bu ps3 ün elbetteki görüntüsünü etkiler ama bağlantıda bir problem olur mu yani bunu deestekleyici bir ara komplement var mı ? gördüğü kadarıyla ps3 slimlerde hdmı çıkış var sadece yani bir dönüştürücü bulabilir miyim eski tüplüye bağlayabileceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynekm -- 4 Aralık 2009; 14:46:16 >

• arkadaşlar,
    ben 2 hafta önce sahibinden'den 550 liraya slim aldım. tek kaldığı için o fiyata verdi. Gerçek kullanıcı olduğum için.
    şu anda aynı arkadaş 390$ lara satıyor. bir konuşun.
  • bende bugun itibari ile 120gb pal slim almis bulunmaktayim , 299 euroya aldim saturnden yanindada farcry 2 oyununu hediye verdiler. alet acayip sessiz calisiyor xbox dan sonra resmen kafam bayram etti. psn : ulwi-psn
    yakinda fifa 10 ile uncharted 1,2 , killzone 2 ve ltb almayi dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

bende bugun itibari ile 120gb pal slim almis bulunmaktayim , 299 euroya aldim saturnden yanindada farcry 2 oyununu hediye verdiler. alet acayip sessiz calisiyor xbox dan sonra resmen kafam bayram etti. psn : ulwi-psn

Xbox 360 felaket ya Ses Konusunda :D ... Xbox 360 ı Kapadıktan Sonra Ohh bea bile diyordum :D
    Ps3 ü Çalışırken Anlamıyorsun Bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodrum

quote:

Orijinalden alıntı: zewzek

aldığın ps3 slim garantisiz olucak bunu biliyorsun dimi forumda 675 e 5 ay dükkan garantili slim pal 250 gb var yakında bende almayı düşünüyorum yurtdışından getirtmektense tr den almak daha mantıklı bence hem kendi esnafımız kazansın

o dediğin fiyatta bana link gösterebilirmisin ayrıyetten dediğin makina pal değil ntsc ayrımı yapıp ondan sonra konuşalım.

http://forum.donanimhaber.com/m_35205218/mpage_2/fromTicket_/key_//tm.htm#36186195

Buyur. Gayet de pal kendisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

bende bugun itibari ile 120gb pal slim almis bulunmaktayim , 299 euroya aldim saturnden yanindada farcry 2 oyununu hediye verdiler. alet acayip sessiz calisiyor xbox dan sonra resmen kafam bayram etti. psn : ulwi-psn

Xbox 360 felaket ya Ses Konusunda :D ... Xbox 360 ı Kapadıktan Sonra Ohh bea bile diyordum :D
    Ps3 ü Çalışırken Anlamıyorsun Bile

+1
  • simdi natala kadar xbox felan dusunmem , ps3 wii kardesligi ile devam wii de hdd ile cok sessiz ps3 ile cok iyi gecinecekler ;)
  • Arkadaşlar selamlar,

Genelde tüm topiği okumadan soru sormak adetim değildir ama bu sefer böyle oldu çok az inceleyebildim kusura bakmayın lütfen

Acilen ps3 almak istiyorum ve ps3 hakkında hiç bir fikrim yok, Aşağıdaki sorularımı cevaplarsanız sevinirim.
    Hem diğer yeni kullanıcılar içinde bir özet olur.

- En uygun fiyat ve satıcı
    - Garanti meselesi nasıl
    - Pal - ntsc arasındaki fark
    - Blueray filmlerde sorun yaşamamak için dikkat etmem gerekenler, AB region vs
    - Disk boyutu 40-80-120-250 nerde lazım bana ? oyun yada filmmi kopyalanıyor
    - 500 gb kendim disk taksam tanırmı o zaman ufak diskli daha ucuz bir modelmi almalıyım
    - 120 dskli ile 250 diskli arasında donanımsal fark varmı
    - Wifi nasıl tvden browser mı var
    - Oyun lar neden bu kadar pahalı yurtdığından sip oluyormu yada çoğaltılamıyormu
    - Tv'im full hd bravia kutudan çıkan bağlantı kablolarından başka bişey lazımmı ps3 de hdmi bağlantı varmı mesela
    - joystik 1 adetmi, kablosuzu varmı ne almak lazım
    - Alma şunu bekle diyeniniz varmı?
    - En sevmediğiniz yada diğer oyun konsolları ile kıyaslandığında en öenmli eksiklikleri neler

Şimdiden teşekkürler

Murat

• Sonunda ben de PS3 Slim PAL 120 gb aldım.Gerçekten çok kullanışlı, sağlam bir makine.PSN'e henüz kaydolmadım.

Bunlar da SS'lar;

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]

Modern Warfare 2+Killzone 2+HDMI kablo+konsol 750 liraya mal oldu

• @Firenze,hayirli olsun
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.