Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
5
Favori
81.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: censorship

quote:

Orijinalden alıntı: metallica__1994

fake deil bende war

herhalde konunun ilk sayfasına bakıp son sayfasına mesaj yazdınfake tartışmaları geçen sene ve ilk 3 sayfada tartışılıyorduslimin fake olmadığını afrikadaki uçağı hala büyük kuş zanneden yamyamlar bile biliyor...

Ya bende arıyodum bugün hangi post için fake değil bende var yazdı diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: bynekm

quote:

Orijinalden alıntı: censorship

quote:

Orijinalden alıntı: metallica__1994

fake deil bende war

herhalde konunun ilk sayfasına bakıp son sayfasına mesaj yazdınfake tartışmaları geçen sene ve ilk 3 sayfada tartışılıyorduslimin fake olmadığını afrikadaki uçağı hala büyük kuş zanneden yamyamlar bile biliyor...

Ya bende arıyodum bugün hangi post için fake değil bende var yazdı diye.

+1 bende aynı şekilde neden fake yazdı diye düşünüyordum...

• arkadaşlar mrb ben ps3 slim aldım internette hotmaili actığım zaman gelmiş olan maili göremiyorum varmıdır bir cözümü birde opera gibi browser lar kurabiliyormuyuz ??
  • Beyler ben ps3 almak istiyorumda nerde ne fiyat var bilmiyorum şu an media markt da kaç tl ps3 ? 555 tl demişşiniz acaba hala öylemi oyun fln istemiyorum sadece konsol fiyatı sitesinde hiç bişey yazmıyo yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdi baktım kampanya bitmiş haberim olsaydı acaba şimdi ne kadar bilen biri söylerse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 5 Nisan 2010; 20:58:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

Beyler ben ps3 almak istiyorumda nerde ne fiyat var bilmiyorum şu an media markt da kaç tl ps3 ? 555 tl demişşiniz acaba hala öylemi oyun fln istemiyorum sadece konsol fiyatı sitesinde hiç bişey yazmıyo yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdi baktım kampanya bitmiş haberim olsaydı acaba şimdi ne kadar bilen biri söylerse.

Dostm bimekste şuan sadece PS3 120 gb konsol 846 tl ama 2-3 gün önce bakmştım bn 750 civarlarındaydı yani bu indirme olayı arada bi oluyo bidaha ne zmn indirim olur bilemem. Ama Başka yerlerde daha ucuzada bulabilrsin herhalde bilmiorm tam.

http://www.bimeks.com.tr/urun/106853/sony-ps3-120-gb-konsol.aspx

• İstanbul da ucuza nerde bulabılırım acaba ya nakit alıcam ps3 120 gb
  • slim/fat fiyatları için bu başlık :http://forum.donanimhaber.com/m_19863409/mpage_110/tm.htm da bilgiler bulabilirsiniz
  • herkese selamlar saygılar...
    ben de bir ps3 slim kullanıcısıyım ama malesef ciddi bir sorunla karşı karşıyayım !
    ps3 mü açtığımda menünün olduğu ana sayfa gelmeden kırmızı bir ekran çıkıyor
    ingilizce japonca rusca yazılar var teknik servisle irtibata geçiniz diyor sanırım
    niye böyle oldu neler yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim .....
    alalı daha beş ay olmuşken böyle bir hatayı vermesi olası bir durummudur ayrıca herkese saygılar.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_83

herkese selamlar saygılar...
    ben de bir ps3 slim kullanıcısıyım ama malesef ciddi bir sorunla karşı karşıyayım !
    ps3 mü açtığımda menünün olduğu ana sayfa gelmeden kırmızı bir ekran çıkıyor
    ingilizce japonca rusca yazılar var teknik servisle irtibata geçiniz diyor sanırım
    niye böyle oldu neler yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim .....
    alalı daha beş ay olmuşken böyle bir hatayı vermesi olası bir durummudur ayrıca herkese saygılar.......

Öncelikle geçmiş olsun ama birkaç soru sorayım dostum ;

1. Ekranda çıkan mesaj tam olarak ne diyor ?
    2. Cihazın garantisi var mı ?
    3. Cihazı fabrika ayarlarına geri döndürmeyi vs denedin mi ?
  • ilgilendiğin için saol ...
    ekranda değişmeli olarak ingilizce rusça japonca yani farklı dillerde yazılar var
    anladığım kadarıyla teknik servisle irtibata geçin diyor
    cihazın iki sene garantisi var ve bu gün servise gönderdim umarım yapıldığınktan sonra aynı sorunla karşılaşmam
    cihazın fabrika ayarlarına geri döndür demişsin öyle bir ihtimal yok çünkü ana sayfa hiç ekrana gelmiyor...açılır açılmaz kırmızı bir ekran ve yazılar yerli siteleri gezdim dolaştım böyle bir hatadan hiç bahsedilmemiş yabancı sitelerde bir kaç tane var o da şu:
    http://www.youtube.com/watch?v=PrA_bLHOYX0&feature=related

• quote:

ilgilendiğin için saol ...
    ekranda değişmeli olarak ingilizce rusça japonca yani farklı dillerde yazılar var
    anladığım kadarıyla teknik servisle irtibata geçin diyor
    cihazın iki sene garantisi var ve bu gün servise gönderdim umarım yapıldığınktan sonra aynı sorunla karşılaşmam
    cihazın fabrika ayarlarına geri döndür demişsin öyle bir ihtimal yok çünkü ana sayfa hiç ekrana gelmiyor...açılır açılmaz kırmızı bir ekran ve yazılar yerli siteleri gezdim dolaştım böyle bir hatadan hiç bahsedilmemiş yabancı sitelerde bir kaç tane var o da şu:
    http://www.youtube.com/watch?v=PrA_bLHOYX0&feature=related

Rica ederim dostum tekrar geçmiş olsun. Evet farkettim ben de saçma bir soru sormuşum ana menü bile gözükmüyor iken cihazı restore etmek olası değil pardon...Ben yanılmıyor isem bu problem ile karşılaşan bir kullanıcı daha görmüştüm forumda ama tabi nerde gördüm hangi başlıktaydı hiç hatırlayamıyorum malesef. Neyse göndermişsin artık servise zaten beklemekten başka çare yok umarım kısa sürede sorunsuz olarak geri döner

• Büyük bir ihtimalle aşırı ısınma hatası veriyordur. Bu yüzden kapatılması gerekiyor. Soğutma sistemindeki bir arızadan dolayı bu hatayı almışsındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Büyük bir ihtimalle aşırı ısınma hatası veriyordur. Bu yüzden kapatılması gerekiyor. Soğutma sistemindeki bir arızadan dolayı bu hatayı almışsındır.

Aşırı ısınma hatası ile bir slim cihaz değişimi yapmış olarak o arızanın ısınma ile ilgisi olduğunu sanmıyorum ben pek. Aşırı ısınma hatası yanıp sönen kırmızı ışık şeklinde ve cihazın hiç açılmaması şeklinde kendini gösteriyor. Neyse cihaz gelir de servisten arkadaş da paylaşır ise problemi neymiş bizde bilgilenmiş oluruz. Belki de senin dediğin gibidir dostum...
  • konsol ince kasa olmasına reğmen kalın kasalara oranla biraz daha fazla ve daha kısa sürede
    ısınıyordu kapattığımda ise çat çut sesler geliyodu perşembenin geleceği çarşambadan belliydi zaten; ama işin ilginç tarafı slim konsoların en büyük özelliği daha az ısınması ve daha uzun süre kullanılma özelliğinin olması ama sonuç ortada tabi ....
  • quote:

konsol ince kasa olmasına reğmen kalın kasalara oranla biraz daha fazla ve daha kısa sürede
    ısınıyordu kapattığımda ise çat çut sesler geliyodu perşembenin geleceği çarşambadan belliydi zaten; ama işin ilginç tarafı slim konsoların en büyük özelliği daha az ısınması ve daha uzun süre kullanılma özelliğinin olması ama sonuç ortada tabi ....

Çat çut sesine kafanı takma dostum benim 5 gün içinde bozulan slim kasam ne ısınıyordu ne çat çut ses geliyordu 5 gün canavar gibi performans sergiledi daha sonra bozuldu işte...
  • ilginç !
    senin cihazın sorunu neymiş ?
  • Dostum kullanma kitapçığında yazana göre aşırı ısınma hatasıymış benim karşılaştığım arıza daha detaylı bilgiyi açtığım başlıkta bulabilirsin :http://forum.donanimhaber.com/m_35634283/tm.htm
  • dostum okudum beş günde böyle bir hata vermesi ilginç !
    neyseki yenisini almışsın umarım onda sorun yaşamazsın yetkililer tarafından senin cihaza gösterilen duyarlılık umarım benim kinede gösterilir .....
  • Teşekkür ederim dostum umarım senin cihazına da dediğin gibi gerekli ilgi gösterilir ve en kısa sürede sorunsuz olarak cihazına tekrar kavuşursun
  • ps3 slim kırmızı ekran hatası (sorunu) diye bir ana konu açsak mı acaba arkadaşlar
    hem sorunun ayrıntılarını konuşmuş, tartışmış oluruz hemde bu yeni sorunla ilgili insanları aydınlatmış oluruz ne dersiniz...

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.