Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
5
Favori
81.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bende yeni slim kullanıcısıyım 120GB hdmı kablonun ps3 tarafındaki ucu asırı derecede ısınıyor bi problem filan olmaz değilmi orda fanlar var galiba onların üfledigi havadan dolayımı ısınıyor acaba arkadaslar
  • ps3 slim arkası kapalı mı eğer kapalıysa en az 10 yada 15cm lik bir boşluğun olması gerekir
    ayrıca kablonun ısınması çok fazla sorun tyeşkil etmez en fazla bozulur yeniisini alırsın oda 15 20 tl den fazla değil yeterki donanımsal bir sorunla karşılaşma ....
  • Yav benim makine'de sanki çok fazla ses çıkartıyor gibime geliyor yahu. 3-5 saat oyun oynayınca sanki oyunu ilk açışımdan daha farklı oluyor. GTA eflc'De kaplamalar daha sonra yükleniyor gibime geliyor. Sağı solu her tarafı açık. Hatta arka tarafı balkona bakıyor. 4 aydır kullanıyorum gözüme batanlar sadece oyunlardaki fps düşmeleri. Onun dışında çok süper bir makine. Ayrıca bu ses sorununu nasıl çözeriz.
  • evet çok büyük olasılıkla üflediği havadan kaynaklanıyor
  • kırmızı ekran hatası veren 120 gb ps3 ince konsolumu tamir için servise vermiştim...
    ve dün servisten yenisini aldım konsol dünyasına yeniden hızlıca bir giriş yaptım
    bu konuda yorumlarını yazıp yardımcı olmaya çalışian arkdaşlara çok teşekkür ederim
  • aynı ısınma bendede oluyor hdmı kabloda ısınma ısınma geriliyor millet
  • AV kablosu da ısınıyor. Makinenin arkası sıcak, sorun bu.
  • Slm arkadaşlar bende bir ps3 slim almayı düşünüyordum ama sadece hdmı cıkışlı bi alet olduğundan hdmı destekli bir LED-LCD yada Hdmı destekli bir mönitör gerektiğinden faz geçmiştim ama baş sayfalarda okuduğum bir arkadaş sd tüplü bir tv ye bağlana biliyormuş birden ümitlendim.Tv cok eski Sharp 55 ekran bi tv scart girişinden sorunsuz bi şeklide bağlaya bilirmiyim slemi görüntü kalitesi nasıl olur.Bir Led tv ye gecene kadar idare edermi seneye falan 3d bi modelle kapağı atmayı düşünüyordum..Ps3 hayalide etelenmişti ama bu sd tv den görüntü alabilirsem beklemenin bi mantığı yok al oyna.Slim den başkada bi sürüm cıkmaz heralde.Bi yardımcı olursanız cok sevinirim.Saygılar.

• Arkadaşlar merhaba

bende aranıza yeni katıldım slim 120 gb konsolum var ama içinden adaptör çıkmadı yani direk fiş bağlantısı var adaptörü içinde mi yoksa çıkması mı lazımdı ben de mi çıkmadı.Ps2 de adaptör dışarda vardı da ondan yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oBLoOd

Arkadaşlar merhaba

bende aranıza yeni katıldım slim 120 gb konsolum var ama içinden adaptör çıkmadı yani direk fiş bağlantısı var adaptörü içinde mi yoksa çıkması mı lazımdı ben de mi çıkmadı.Ps2 de adaptör dışarda vardı da ondan yardımlarınızı bekliyorum

Öncelikle hayırlı olsun. Adaptör, PS3'ün içerisinde yer almaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 16 Mayıs 2010; 17:33:16 >
  • Arkadaşlar HT-DDWG800 ile PS 3 Slim kullanana varmı aranızda.Eğer varsa görüşlerinizi yazablirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Arkadaşlar merhaba

bende de slim var ama benim de adaptörüm yok. direktman fişle güç alabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

bende de slim var ama benim de adaptörüm yok. direktman fişle güç alabiliyor.

Dediğim gibi adaptör PS3'ün kendi içerisinde. Siz de güç kablosu ile prize takıp çalıştırıyorsunuz, yani bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Arkadaşlar merhaba

Biraz geç oldu yanıt vermem kusura bakmayın , çok teşşekür ederim

• Arkadaşlar benim makine çok ısınıyor altına el değmiyor o derece 4-5 aylık fakat böyle giderse kesin bozulur . Sanki fanı iyi çalışmıyor gibi geliyor bana arkadan fazla hava çıkışı olmuyor . Cihaz çok havadar bir yerde .
  • selamlar,

iki gün önce ps3'ün yeni çıkan 120 gb slim modelini getirttim amerikadan. modelin tam adı CECH 2101A..

aletin arkasında 120 V 2.1A 60 Hz yazmakta..

şimdi voltaj dönüstürücüye ihtiyacım var mı yoksa direkt amerikan priz ucunu türkiyeye uygun ceviren 2 tl'lik prizden taksam yeterli mi?

tahminimce aletin voltaj olayı universal yani dual voltage. ama net bir cevap lazım.

yardım lütfen.
  • Sadece fiş çevirici kullanman yeterli. Öyle regülatör filan bağlamayın sakın..
  • abi eywallah. bu aksam deneyeceğim. yarına da net bi cevap veririm. böylece bu konuda sıkıntı çekenler için de tam bir cevap olur.
  • nedense fat lara daha bir guvenim var
  • beyler,

dün taktım aleti sadece fiş çeviriciyle. hiçbir sorun yok. canavar gibi çalışıyor.

yani sakın regültöre falan para bayılmayın. ps3 slim olayı bitirmiş.

saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.