Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
5
Favori
81.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çözebildin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetmeteışıkara

Çözebildin mi?

Hocam sanırım ertesi gün kendisi düzelmişti tam hatırlayamıyorum. Tamirciye filan götürmedim ekstra birşeyde yapmadım. Artık ps4 kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane Kasa slim unutulmaz
  • Bu konsaldan ücretsiz multiplayer halen oynanabiliyor mu? Oynanıyorsa kullanıcı sayısı(online) tatmin edici mi? Özellikle pes, fifa vs.
  • SA ARKADAŞLAR PS3 320 GB SLIM KASA ALDIM YOUTUBEYI INDIRDIM. BU ARADA KIRIK PS3 DEĞİL. YOUTUBEYE GIRINCE 3.03 GÜNCELLEMESİ GELMİŞ ONU YAPMAK İSTİYOR OK A BASSAM DA BASMASAMDA YENİDEN BAŞLATIYOR CİHAZI BUNU NASIL ÇÖZERİZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan388

SA ARKADAŞLAR PS3 320 GB SLIM KASA ALDIM YOUTUBEYI INDIRDIM. BU ARADA KIRIK PS3 DEĞİL. YOUTUBEYE GIRINCE 3.03 GÜNCELLEMESİ GELMİŞ ONU YAPMAK İSTİYOR OK A BASSAM DA BASMASAMDA YENİDEN BAŞLATIYOR CİHAZI BUNU NASIL ÇÖZERİZ.
    Uygulamayı sil, sonra uygulamayı tekrar indir. Ihtimal uygulamada sıkıntı hasıl olmustur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim olmuyor

• Merhaba Arkadaşlar.
    Uzun süredir kullanmadigim ps3 u açtığımda videodaki şekilde yüksek fan sesiyle karşılaştım. Cihaz açıldıktan iki dk sonra isindi deyip kapandi. Icini actigimda hic toz olmadığını ve termal macununun kurumamış oldugunu gördüm. Harddiski tamamen cikarsam bile bu sekilde oluyor. Cihaz cfw li. Bu olayin çözümünu bilen var mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamilburak35 -- 10 Nisan 2020; 12:45:26 >

• Merhabalar elimde ilk çıkan kırılabilir 250gb slim cihaz var çok temiz kulladım,oyunlarıyla beraber ne kadar eder acaba,ayrıca 1 tane daha mavi ds3 ve kamera ile move set var.

• sabirmusti kullanıcısına yanıt
    Oyunlar güzelmiş.
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam ne kadar eder acaba bilgin var mı?
  • https://forum.donanimhaber.com/ps3-slim-250-gb-ve-60-tane-orjinal-oyun--149820149#149820149

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabirmusti -- 17 Temmuz 2021; 14:10:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabirmusti

https://forum.donanimhaber.com/ps3-slim-250-gb-ve-60-tane-orjinal-oyun--149820149#149820149

Koyduğun rakam imkansız arkadaşım. Kimse 3000 lira vermez. Hele PS3 kırık alacak adam için.

• TechVET kullanıcısına yanıt

60 tane orjinal oyun var hocam yanında,zorla değil pazarlık payı da var

• quote:

60 tane orjinal oyun var hocam yanında,zorla değil pazarlık payı da var

Özellikle satış konusuna yazmadım. Ufak bir piyasa araştırması yap derim. PS3 2. el oyunlar falan ne kadara gidiyor diye bir bakarsan iyi olur senin için. Fiyat belirlemenin zor olduğuna katılıyorum.

• Tamam hocam teşekkür ederim

hocam biraz baktım,adam kırık ps3e 50 tane korsan oyun yüklemiş 4000tl diyor fiyatı bir diğeri 15 tane oyun yanında 3500 tl diyor ben bu şekilde düşününde oyunlar ucuz bile gidiyor aslında yanında stand ve 3 tane orjinal ds3 var 1 tanesi sıfır

• quote:

hocam biraz baktım,adam kırık ps3e 50 tane korsan oyun yüklemiş 4000tl diyor fiyatı bir diğeri 15 tane oyun yanında 3500 tl diyor ben bu şekilde düşününde oyunlar ucuz bile gidiyor aslında yanında stand ve 3 tane orjinal ds3 var 1 tanesi sıfır

İşte sorun satabiliyor mu? Fiyat koymak kolay ama alıcı var mı? Kırık PS4 Pro alabilir 3500 liraya. PS4 Slim alabilir 2500 liraya(yine kırık). Xbox Series S var sıfır 3500 liraya(stok da oluyor). Yani sen olsan, PS4 almak varken, PS3 alır mısın? Ben PS4 Slimi 2000 liraya sattım. Tertemiz cihazdı. Bu forumda zor olur alıcı. Diğer alışveriş sitelerinde belki olur. Sakın yanlış anlama. Amacım malı öldüreyim ben alayım değil. Bende PS5 var. Kendi fikrimi sunuyorum sadece.

yok hocam yanlış anlamıyorum,aslında oyunları tek tek satsam daha iyi gidecek ama işte uğraşmak istemiyorum toptan çıkarayım elden diyorum o yüzden.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.